Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CW czy myXMG? Jak myślicie? (Trzeba coś ugrać przed głównymi)

@Edit

Nie pomyślałbym, że w dwa dni, będe tyle stawiał. W środe to jeszcze z jednym itemkiem wartym 0,08$ startowałem.

983371417945534394813.png

CW zdecydowanie lepsza drużyna, lecz ostatnio nie zachwyca. BO5 = wszystko może się wydarzyć. Dałem małego beta na myXMG bo grają na równym poziomie cały czas.

A warto czasami zaryzykować.

Opublikowano

@Szymico twój pistolet za 0.56$ jest warty tyle  co wszystkie moje skiny xD Może donate me? xD

Nie widziałem od rana obstawiania meczu CW vs Exm więc nie obstawiłem ale procenty ciekawie wyglądały ;p

Opublikowano

3099914179520701283829.jpg

jak myślicie kto wygra ? postawiłbym na virtusów 1,50 euro

Jeśli będą grać z IBP to można stawiać na VP(chociaż ledwo wygrali ostatni mecz 2-1 z tą drużyną) i widać ze IBP nawet dobrze gra jak na teraz

A jak znowu będą grać z Fnatic to może nie iść tak łatwo

W sumie i tak postawie na VP, a to czy wygrają czy przegrają to trudno ;)

Opublikowano

Jeśli będą grać z IBP to można stawiać na VP(chociaż ledwo wygrali ostatni mecz 2-1 z tą drużyną) i widać ze IBP nawet dobrze gra jak na teraz

A jak znowu będą grać z Fnatic to może nie iść tak łatwo

W sumie i tak postawie na VP, a to czy wygrają czy przegrają to trudno ;)

VP na zawsze :3

Jak myślicie ludzie... FANATIC, czy IBP?

Opublikowano

VP na zawsze :3

Jak myślicie ludzie... FANATIC, czy IBP?

Fnatic nie prezentuje zbyt dobrej formy, a IBP może zaskoczyć. Do tego dobre procenty, więc ja bym puścił lowa na ibp :)

279981407253602336505.png
Opublikowano

stawiam full czyli moje 5$ na IBP chyba, jak sadzicie? jak dla mnie fnatic ostatnio gra jakos nijak, cos tam graja ale cos slabo, ale IBP pokazalo pazur ostatnio.

Mysle ze fnatic wygra bo przerosnie ich doswiadczeniem ...

Opublikowano

@Gamus

jednak zwątpiłem i nie postawiłem mojego 80% inventory na IBP tylko skromne 0,5€ na nich :/

Jeśli wygrają to się wkurze...bo mogłem postawić te 15 i wygrać 30 dolcow

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1:0 dla Fnatic.

Jak dla mnie IBP za dużo rund oddało na początku które były w 70% wygrane... Potem na koniec walczyli ale to tylko walka o honor nic więcej. Fnatic wygra i zaczynam się bać o moje skiny postawione na Virtus'ów, bo postawiłem 0,50$, a to wszystko co mam xD

Opublikowano

1:0 dla Fnatic.

Jak dla mnie IBP za dużo rund oddało na początku które były w 70% wygrane... Potem na koniec walczyli ale to tylko walka o honor nic więcej. Fnatic wygra i zaczynam się bać o moje skiny postawione na Virtus'ów, bo postawiłem 0,50$, a to wszystko co mam xD

Spokojnie VP ma przewagę jednego BO3, raczej ugrają, ale się cieszę że % maleją ^^. Dam jakiegoś beta do 4-5$ jak wejdzie to wejdzie, jak nie to płakać nie będę.

Opublikowano

No jednak Fnatic nie oddało wejścia do finału ;0 Też liczyłem na zdobycie 0.11$ a tak przegrałem 0.04 ;( Teraz muszę trochę celniej grać, bo kasa się skończy ;(

Co stawiacie na VEXX vs LUNATIK?

Opublikowano

No jednak Fnatic nie oddało wejścia do finału ;0 Też liczyłem na zdobycie 0.11$ a tak przegrałem 0.04 ;( Teraz muszę trochę celniej grać, bo kasa się skończy ;(

Co stawiacie na VEXX vs LUNATIK?

Nie stawiam bo nie warto w sumie. Lunatik raczej ugra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...