Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli VP się nie obudzi i nie zagra jak w nocy to GG. Dają się łapać w podstawowych miejscówkach, miejmy nadzieję ze się obudzą i zagrają swoje.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i fnatic okazał się silniejszą drużyną i Wygrało ESEA :)

No trudno, że VP przegrało a wierzyłem w nich jak i obstawiałem ale Przegrali w równej walce :)

Ale i tak na VP jestem o 22€ na plusie <3

Pozdrawiam

Opublikowano

Podziękujmy pashy za nie kupienie defuse kita mimo tego ze miał hajs...

Opublikowano

no, no :D lunatik wygralo to teraz jak myslicie 3DMAX wygra? :>

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

MS vs TMP

MS ostatnio pokazywało klasę, więc ja raczej na nich stawiam all ina, ?

jest jeszcze to interesujący mecz

e204bc49da.jpg

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Postawione 0.5$ na Virtusów poszło się...

Niestety to chyba koniec z moim betowaniem. Zostały mi skiny tylko poniżej 0.10 łączna ich wartośc to około 0.30$ łącznie ;( 

No szkoda, bo zacząłem betować dopiero kilka dni temu ;(

kjtcz9.jpg

Wszystkie przegrane oprócz ostatniej były stawione na słabszą drużynę po 0.04$ żeby wygrać nawet 0.12 ;p 

Gdyby ktoś chciał mnie wesprzeć skinem żebym wrócił do betowania to proszę o pw. Odwdzięczę się ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Postawione 0.5$ na Virtusów poszło się...

Niestety to chyba koniec z moim betowaniem. Zostały mi skiny tylko poniżej 0.10 łączna ich wartośc to około 0.30$ łącznie ;( 

No szkoda, bo zacząłem betować dopiero kilka dni temu ;(

87859141805586896890.jpg

Wszystkie przegrane oprócz ostatniej były stawione na słabszą drużynę po 0.04$ żeby wygrać nawet 0.12 ;p 

Gdyby ktoś chciał mnie wesprzeć skinem żebym wrócił do betowania to proszę o pw. Odwdzięczę się ;)

Pozdrawiam.

Nie załamuj się. Ja przewaliłem 2$. W ciągu jednego dnia eq z 0.40$ zrobiło się 2,5$ i kolejnego dnia znowu 0.40$. Kto nie ryzykuje ten nie żyje.

yiWCsl1.png
Opublikowano

U mnie tragicznie nie jest mam skiny  o łącznej wartości 5euro gdy przed betowaniem miałem mniej niz 1 euro :)

post-823297-0-10562900-1418057785_thumb.png

Opublikowano

Nie załamuj się. Ja przewaliłem 2$. W ciągu jednego dnia eq z 0.40$ zrobiło się 2,5$ i kolejnego dnia znowu 0.40$. Kto nie ryzykuje ten nie żyje.

Teraz zaryzykowałem full in na 3DMax. Narazie wygrywają i wydają się być lepsi ale czas pokaże. Jak to przegram to może zapłace miszczowi w naturze i mi da skina ;p

// Wygląda na to, że 3DMax przegra... Zostałem z 6 skinami po 0.04 ;9

Opublikowano

w takim razie tez rzuce na clutchit maly bet, z 3dmax wygrali to moze teraz tez dadza rade :P

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...