Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem, po co stawiacie te fulle na Fnatic. Owszem, są faworytami, ale w takich meczach wszystko może się zdarzyć. Wiem - NiP gra ostatnio słabo, ale zawsze to jest jakieś doświadczenie, każdy gracz może złapać moment. Albo pogrom Fnatic, albo wyrównana gra :)

­

Opublikowano

Ludzie po co stawiacie tak wartościowe skiny na taki niepewny mecz (tak zaraz bedzie pytanie '' a jaki jest pewny????'') a pozniej wyzywacie drużyny .-. Jeśli nip poprawi swoją formę, no to ''RIP''. Nie wiedziałem dzisiejszego meczu z Liquid więc nie mam pojęcia jak grają, ale jestem za tym żeby mieli te swoje 3 miejsce.

Opublikowano

Nip zwykle na lanach słabo zaczyna, a później się rozkręca, zobaczymy czy teraz też się to sprawdzi.

Opublikowano

Wy o tym, jak NIP jest wspaniałe. Tak jest wspaniałe... Ale na majorach. Przyszło im walczyć o wyjście z grupy z Fnatic. NIP próbowało nowe taktyki itd. Jednak zapominacie, że to wyjście z grupy(no może nie do końca zapominacie). To oznacza, że Fnatic będzie też dawało z siebie wszystko i nie chcą mieć wstydu, że nie wyjdą z grupy. W dodatku grali jeden mecz z Liquid, a oni nie są mocni( porównanie do innych drużyn). Ostatnio też NIP cisną na amerykańską drużynie, by przegrać w finale z nV(ginfinity chyba). Jednak mam nadzieje, że mecz będzie wyrównany, ale najprawdopodobnie zakończy się dla szwedów z fnatic.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Grają o wyjście z grupy? o.O A czasem oni nie grają o 3 miejsce? Nam chodzi o to, że nie są wspaniali, tylko że te kursy na csgolg są zazwyczaj zakrzywione.. 

Opublikowano

Grają o wyjście z grupy? o.O A czasem oni nie grają o 3 miejsce? Nam chodzi o to, że nie są wspaniali, tylko że te kursy na csgolg są zazwyczaj zakrzywione.. 

Grają o miejsce w półfinale. 

­

Opublikowano

no to wielkie gratulacje panowie, opłaciło się

@1373230489-U611928.pngEmpi.

no i gg emocje ze o c**j

dwie mapy 16:14 

u mnie nie aż tak bardzo, tak myślałem, że wygrają B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

GG I takie mecze można oglądać. Prawie NIP ugrało, jednak jak pisałem szwedzi z fnatic. Martwi mnie to, że fnatic przegrało runde 5vs2 i 4vs2, gdzie VP byłoby zmieszane z błotem :-\

yiWCsl1.png
Opublikowano

Hah ledwo ale ledwo wygrali, emocje były  :D Co myślicie TSM vs NaVi? Jeżeli TSM nie będzie miał więcej niż 75% to postawię avg +

Opublikowano

Hah ledwo ale ledwo wygrali, emocje były   :D Co myślicie TSM vs NaVi? Jeżeli TSM nie będzie miał więcej niż 75% to postawię avg +

Z jakiej okazji TSM ma mieć w ogóle 65%+? 

­

Opublikowano

no i gg emocje ze o c**j

dwie mapy 16:14 

No, Mirage było o włos :D

Panowie, nie byliście sami, jak wszyscy to wszyscy xD

744181437169611220780.png

GG

(ja wiem, to wszystko przez Grotto FN)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Powiem tak:
TSM miało przerwę mogło to na nich wpłynąć źle bądź dobrze :) ( Tsaaa :D) a NaVi no cóż jeśli seized i Guardian będą strzelać to co dziś no to myślę, że to oni awansują do finału. Szczerze powiedziawszy ten pojedynek  i betowanie to jak wróżenie z fusów :> Albo , albo , albo :P Ja chyba również dam Lowa na NaVi

Reklama w sygnie.

Opublikowano

mam dziwne wrażenie, że cloud9 jutro pokaże klasę... chyba nie tylko ja tak myślę, co?  :huh:

tak bardzo się starali na poprzednich turniejach i za każdym razem wygrana była o włos B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Co do C9 powiem ci, że jakoś nie jestem przekonany . Owszem mają skilla i dobre taktyki są przygotowani ale nie są tak ograni jak Fnatic tym bardziej, że to BO3 a nie BO1 a cóż co gra i robi fnatic każdy widzi.
Nie nie jestem fanboyem fnaticu ale po prostu jeśli olofm robi w meczu z NiPem 38 fragów na Trainie to jak tu nie być za fnatic taka moja trzeźwa ocena jest :P. Jeśli procenty nie przekroczą 75% lecę MID na fnatic.

Ale rzecz jasna to tylko moje wywody niczym proszę się nie suggerować :D.

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...