Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z virtusami wiadomo jak jest. Co prawda nie trenowali zbyt dużo w ostatnim czasie bo balowali u Taza, ale wciąż mogą zaskoczyć. Myślę że ten mecz to jakieś 55-45 dla NaVi, choć obstawiać to tu można rzucając monetą. Więcej niż low nie radzę.

Balowali, ale ile ?  2dni ? :D Dwa dni nic nie zmienią w, po za tym te wesele było chyba tydzień temu, więc myślę że już wrócili do formy ;D

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balowali, ale ile ?  2dni ? :D Dwa dni nic nie zmienią w, po za tym te wesele było chyba tydzień temu, więc myślę że już wrócili do formy ;D

Pasha odpalił streama w poniedziałek wieczorem z tego co pamiętam, więc w poniedziałek rano pewnie wrócili, czyli zostaje im tylko wtorek, w środę już musieli wyjechać. To i tak nic nie zmienia, bo obecnie Navi jest lepsze. 

­

Opublikowano

Nie skłaniam się ku waszemu prognozowaniu, że C9 wygra z NaVi .

Cobble mapa dla AWperów a Guardian robi robotę z tą bronią ale ja nie nie sugeruję :>.
Edit; Bo nie wiem Vp jak przegrało ma jeszcze jakiś mecz z drabinki przegranych czy już  out do domu ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Dobrze, ze nie jestem patriotą i nie dalem na Vp tylko navi, teraz tsm mogloby wejsc i bedzie swietnie.

Opublikowano

Cobble mapa dla AWperów a Guardian robi robotę z tą bronią ale ja nie nie sugeruję :>.

Edit; Bo nie wiem Vp jak przegrało ma jeszcze jakiś mecz z drabinki przegranych czy już  out do domu ?

jutro grają z kinguin

255841437052732216092.jpeg

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A jaka mapa nie jest pod AWP?

Skadoodle gra na takim samym poziomie co Guardian, mecz 55/45 dla Navi, ale i tak będzie wyrównanie. 

­

Opublikowano

Jak prognozujecie TSM vs NiP ? 
Oraz SK z PENTA :> ?

A jaka mapa nie jest pod AWP?

Skadoodle gra na takim samym poziomie co Guardian, mecz 55/45 dla Navi, ale i tak będzie wyrównanie. 

Może źle się wyraziłem . Chodziło mi o to, że Cobblestone to mapa gdzie właśnie zawodnicy z AWp grający mają największe pole do popisu wg mnie . Wiadomo, że na każdej mapie można grać AWP ale są mapy bąrdziej lub mniej, że tak powiem nastawione pod tę broń tak to ujmę. :)

Więc wydaje mi się, że ciut większe szansę jak Kokosza mówi mają zawodnicy NaVi.:0

Reklama w sygnie.

Opublikowano

tsm czy nip? bo póki co dzisiaj 2 bety w plecy jestem  :mellow:

TSM :)

SK - Penta:

Penta, świetnie zagrali z Kinguin ostatnio :)

Opublikowano

Fnatic - TBDb - winner of NiP/TSM 
Jak myślicie fnatic raczej poleci po 1 miejsce w grupie czy może coś będzie kombinowane bo myślę czy na nich stawiać ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Fnatic - TBDb - winner of NiP/TSM 

Jak myślicie fnatic raczej poleci po 1 miejsce w grupie czy może coś będzie kombinowane bo myślę czy na nich stawiać ?

Jak wygra TSM, to low na nich (jak nie możesz przegrać, to nie stawiaj), jak NiP, to Fnatic (jak oddsy na Fnatic 65%+ to skip). 

­

Opublikowano

Teraz powinno Fnatic na luzie to wygrać! TSM grało vs forest / xzist  bo reszta to BOTY.

454_s961bt.jpg

461_0xlady.png

Opublikowano

Teraz powinno Fnatic na luzie to wygrać! TSM grało vs forest / xzist  bo reszta to BOTY.

454_s961bt.jpg

Ziomek, coś ty ćpał, procenty z dupy, jakie ez? TSM to jedyna drużyna, która może pokonać Fnatic, do tego grają na overpassie, ostatnio Fnatic wygrało tam tylko 16:14. 

­

Opublikowano

454_s961bt.jpg

jak samopoczucie fanboju?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...