Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Penta vs HR, Penta vs Mouz co myślicie? :v

1 HR

2 Mouz

Za godzinkę Property vs Lions. Dla mnie pewny meczyk dla Property, jest na nich 86%, ale zawsze można wyciągnąć te pare euro. Z racji takiej, że Lions 5 meczy pod rząd przegrywa, a stare Property dawało rade z VP.

Drugi Reason vs ESC. ESC jakieś płotki nieznane, stare dobre Reason miało mecze z VP, które nawet bo3 wygrywało. Można na spokojnie na Reasona dawać.

Opublikowano

1 HR

2 Mouz

Za godzinkę Property vs Lions. Dla mnie pewny meczyk dla Property, jest na nich 86%, ale zawsze można wyciągnąć te pare euro. Z racji takiej, że Lions 5 meczy pod rząd przegrywa, a stare Property dawało rade z VP.

Drugi Reason vs ESC. ESC jakieś płotki nieznane, stare dobre Reason miało mecze z VP, które nawet bo3 wygrywało. Można na spokojnie na Reasona dawać.

Dz ziomuś :P 

Opublikowano

Ładnie ładnie widze :D. Ja nie mogłem obstawić bo w domu mnie nie było, teraz czekam na wygraną mouz na trainie.

W meczu Penta vs HR stawię chyba na Pentę jeśli mouz wygra 2 mapy z nimi.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Narazie wszystko po mojej myśli, icb na 1337 wpadł (niestety tylko icb), mouz ugrało 1 mapę, zastanawiam się czy nie polecieć yolo medium na Players.

Opublikowano

PENTA VS HR ^_^ ? 
Dać na PENTA :P ? Bo postawiłem resztki i muszę wygrać jakieś info poratujcie :D
@REFFF

Reklama w sygnie.

Opublikowano

kurde, gdyby nie mój wyjazd postawiłbym na cloud9 w meczu przeciwko fnatic, troszeczkę bym zgarnął  :unsure:

jakieś ciekawe mecze dzis?

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...