Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do C9 powiem ci, że jakoś nie jestem przekonany . Owszem mają skilla i dobre taktyki są przygotowani ale nie są tak ograni jak Fnatic tym bardziej, że to BO3 a nie BO1 a cóż co gra i robi fnatic każdy widzi.

Nie nie jestem fanboyem fnaticu ale po prostu jeśli olofm robi w meczu z NiPem 38 fragów na Trainie to jak tu nie być za fnatic taka moja trzeźwa ocena jest :P. Jeśli procenty nie przekroczą 75% lecę MID na fnatic.

Ale rzecz jasna to tylko moje wywody niczym proszę się nie suggerować :D.

Nie opłaca się obstawiać Fnatic, przecież grali w finale BO5, fakt, Fnatic 3:1, ale dd2 i overpass to bodajże 16:14, pronax i flusha nic nie grają, wszystko zależy od olofa. Skadoodle czy jak mu tam = JW. 

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To twoja decyzja Major rób jak uważasz :).

Ja staram się nie sugerować opiniami innych z forum tylko otwieram hltv patrzę ostatnie 10 meczy obu drużyn, porównuję ich grę na turnieju i stawiam :P.

Ot cała moja strategia :D Trzeba się przy tym dobrze bawić a nie wygrywać < choć czasem też fajnie wygrać > do tej pory z 8 betów 6 mi weszło :P.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Acab navi xD

btw. Wsystem vs jbravo ?

#Edit

what ? navi jeszcze jedną gra ?

1 mirage wygralo navi

2 train wygralo tsm

3 dd2 zara zaczynaja ;x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na mirage ładnie grali w szczególności guardian

wiem wiem , czasami fajne akcje mają ale rzadko, niby mapa "ct" ale i tak przed chwilą było 4vs2 i przejebali 

No i koniec

sygna.png

Opublikowano

Wreszcie TSM jakiego mi brakowało, pierwsza mapamapa porażka ale pozostałe dwie r*******i konkretnie.

Jeśli fnatic dojdzie do finału to może się zacząć obawiać, tym bardziej że nie prezentują wybitnej formy.

Opublikowano

Skromnie, ale wszedł

714521437230770220780.png

C9 vs fnatic nie obstawiam, mecz zwiększonego ryzyka. Pewniak Szwedzi, ale Amerykanie mogą zaskoczyć i tego się obawiam.

Zobaczymy formę zespołów po tym meczu i to, kto wyjdzie. Może TSM vs TBD będzie pewniejszy do obstawienia.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...