Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki tok myślenia:

Fnatic vs cloud9 - Cloud miało problemy na drugiej mapie z fnatic chociaż dograli 15/11 (13 nie pamiętam)

Cloud9 vs TSM-Tsm bardzo dobra drużyna która z fnaticami poradziła Sb bardzo dobrze i która pokonała tylko ( dotychczas ) fnatic

zresztą 16/8 na overpassie też coś świadczy , straszne duże ryzyko

sygna.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postaw kose jak przegrasz dam Ci skina o wartości 50 centów a jak wygrasz ty dasz mi skina o wartości 2 ojro ;D

Słaba propozycja ;d

Opublikowano

TSM dzisiaj przegrało tragicznym wynikiem (6-16) na Mirage, z kolei C9 wygrało na tej mapie 16-7 w meczu z fnatic.

Tak w sumie to się zastanawiam czemu finały są dzisiaj, przecież można by je zrobić jutro gdzie zawodnicy byliby wypoczęci. No chyba że o czymś nie wiem.

Liczę na 1-1 bo jestem ciekaw tego DD2.

Opublikowano

TSM zmiażdzyło na Mirage ;) GG TSM. Szkoda Cloud9 bo przegrywają kolejny finał w niedługim czasie.Żeby ich to nie podłamało

Opublikowano

TSM na mirage totalna dominacja. Chciałem by było 16:0 a nie 16:2. Od VP by się trochę odczepili. Teraz tak się można zastanowić, jak by wyglądał finał TSM vs Fnatic.

yiWCsl1.png
Opublikowano

C9 i tak udowodniło że nie odstają od topowych drużyn europejskich pokonując takie drużyny jak NaVi czy fnatic 2:0.

Myślę że tak drastyczny wynik na mirage wynikał przede wszystkim ze zmęczenia, dopiero co skończyli mecz z fnc i już musieli zacząć finał, gdzie dodatkowo dochodzi ogromna presja i stres.

TSM zasłużyło na 1 miejsce, w trudniejszej grupie nie przegrali żadnego meczu, mimo tego że walczyli z 3 drużynami top5 EU.

Trochę się zawiodłem na tym finale bo jednak liczyłem na tę 3 mapę. Mam nadzieję że wkrótce C9 zwycięży jakiś turniej bo kolejny raz odpadają o krok od zwycięstwa.

Opublikowano

Osobiście uważam, że gdyby to cloud9 miało 3h przerwe i mogłoby oglądać povy zawodników z tsm, chwile przed ich meczem, tak jak zrobiło to dzisiaj tsm, to myśle, że mecz byłby zupełnie inny, może i nawet zwycięzca, kto wie.

Opublikowano

Osobiście uważam, że gdyby to cloud9 miało 3h przerwe i mogłoby oglądać povy zawodników z tsm, chwile przed ich meczem, tak jak zrobiło to dzisiaj tsm, to myśle, że mecz byłby zupełnie inny, może i nawet zwycięzca, kto wie.

może

Mam nadzieję że wkrótce C9 zwycięży jakiś turniej bo kolejny raz odpadają o krok od zwycięstwa.

Krok od zwycięstwa ? proszę Cię , 16/2 czy tam 3 ? Cloud co prawda są dobrzy ale tylko 2 bądź 3 ludzi u nich

sygna.png

Opublikowano

może

@squah[/size]

Mam nadzieję że wkrótce C9 zwycięży jakiś turniej bo kolejny raz odpadają o krok od zwycięstwa.
Krok od zwycięstwa ? proszę Cię , 16/2 czy tam 3 ? Cloud co prawda są dobrzy ale tylko 2 bądź 3 ludzi u nich
Nie wpadłeś na to że pisząc o kroku do zwycięstwa chodziło mi o to, że kolejny raz odpadają w finale? A co do tego o zawodnikach to nawet mi się nie chce wypowiadać, bo chyba w ogóle nie oglądałeś meczy C9.
Opublikowano

Przejadłem się na meczu Fnatic vs C9 betem 10$ na fnatic(moje resztki :<).

W finale obstawiałem na TSM (ale tylko duchowo xD) no i też wygrali :P

ps. nie chce ktos mnie poratowac jakims marnym skinem na odbicie się xD?

Opublikowano

Na dziś:
G2-1337 co myślicie :P ? 1337 nie są przecież chłopcami do bicia to zawodnicy, którzy mają pojęcie o grze i radzili sobie z mousesports czy LGB :>. Co myślicie o tym ?

G2 da radę czy może low na 1337 ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

O i widziałeś bardzo pomocnym człowiekiem jesteś .

Dzięki.
Property nie opłaca się stawiać prawda ? Bo 85 % jest.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Czyli stawiać G2 czy 1337? :)

Rywale wcale nie muszą wykorzystać tego, że g2 nie chce pokazać nowych taktyk. Tak czy siak ja coś na 1337 postawie.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...