Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to Cloud9 gra ostatnimi czasy to jest szok jaki progres zaliczyli ;)

No i wygrana Cloud9 2;0. Myślę że takiego wyniku nikt się nie spodziewał . W finale nie będą bez szans. Zapowiada się ciekawy pojedynek

Opublikowano

GG, szczerze to kibicowałem Fnatic. Jednak coś mówiło, że wygra c9. Takie c9 to vp tylko na odwrót. Z turnieju na turniej rosną w siłe.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Nie no k***a wszystko bym zrozumiał ale padnięcie streama w ostatnich sekundach finałowej rundy... Masakra.

Tak czy siak, na C9 dałem tylko kilkadziesiąt centów, bardziej się cieszę z tego że pokonali fnatic 2:0, co też jest niemałym osiągnięciem.

W finale też raczej będę im kibicował, choć mecz zapowiada się niezwykle wyrównany.

Opublikowano

Nie no k***a wszystko bym zrozumiał ale padnięcie streama w ostatnich sekundach finałowej rundy... Masakra.

Tak czy siak, na C9 dałem tylko kilkadziesiąt centów, bardziej się cieszę z tego że pokonali fnatic 2:0, co też jest niemałym osiągnięciem.

W finale też raczej będę im kibicował, choć mecz zapowiada się niezwykle wyrównany.

Noo to było najgorsze. Końcówka rundy Olof sam na dwóch i RIP stream ;D

Opublikowano

Może i są na fali, ale nie można wszystkiego cały czas wygrywać. Wygrali 2:0 z fnatic więc i nerwy i zmęczenie daje się we znaki.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie wiem jakie % bo lounge nie działa, ale chyba postawię na C9.

Są w gazie, są rozgrzani i to może być ich plus. Gorzej, jeśli ten "gaz" zmieni się w zmęczenie i odpuszczą w pewnym momencie grę..

Co myślicie?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Ja raczej finał sobie odpuszczam, bałbym się zaryzykować większe kwoty na meczu 50/50 a przy takich procentach to nie opłaca się stawiać low.

Opublikowano

Dzisiejsze mecze w finałach faceit'a miały za duże ryzyko i bardzo wyrównane. Prawdopodobnie(moim zdaniem) c9 zablokuje się w finale. Tak jak NIP, na DH Winter, Bucharest i EMS 2014. Jednak nie można ich skreślać i mogą coś pokazać.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...