Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 50 centów do 18 euro wczoraj, łatwe mecze do obstawiania były, ale i tak mam wyjebane w te pixele i ide all in dzisiaj na jakieś kebaby z low-tiera, who cares :P

u5UljeG.jpg

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2rtgEwM.jpg

To będzie ciekawe... Mam mieszane odczucia ale nie będę płakał jak przegram :D

Dokładnie ;)

Liczy się dobra zabawa a nie skiny.

Moje betsy:

jDxnPij.png

Opublikowano

Cóż, przegrana mnie nie boli, szkoda tylko że zagrali taką padake :D Teraz postawiłem koło 3 euro na LDLC White, chociaż wątpie żeby GPlay nie dali im rady, ale kto wie :D

Opublikowano

Panowie jak typujecie pierwsze 2 mecze Lana

C9-Kinguin

VP-NaVi

Jako że jest BO1 ja zastanawiam się nad Kinguin i NaVi.

Ja chcę postawić 10 euro tylko zastanawiam się nad kinguinem i na VP

Opublikowano

ja 10 euro bym na kinguin postawił tylko biorąc po uwagę ich ostatnią grę trochę się boje stracić :D

Opublikowano

ja 10 euro bym na kinguin postawił tylko biorąc po uwagę ich ostatnią grę trochę się boje stracić :D

To postaw np . 1 euro ;d

Zastanawiam się tylko nad NaVi

Opublikowano

Fnatic - Liquid tu chyba Liquid niespodzianki nie zrobi ponieważ Fnatic bije ostatnio wszystkich są w formie a co najważniejsze OlofM i JW są również w formie więc ja chybe lecę HIGH na nich za jakieś 10 -12 Euro wiem, że 88% ale...}
NiP - TSM tutaj największy zgryz co prawda TSM ostatnio zebrało bęcki od Fnatic i Vp i męczyło się z G2, natomiast NiP BO3 przegrane z FSid3 więc tutaj nie wiem co :X

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Na NaVi dałem Lowa chyba jakieś 45 centów :D. Może wpadnie ;), ale wiadomo grają z Throw a oni mogą albo grać kupę albo mecz życia ^_^.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Fnatic - Liquid tu chyba Liquid niespodzianki nie zrobi ponieważ Fnatic bije ostatnio wszystkich są w formie a co najważniejsze OlofM i JW są również w formie więc ja chybe lecę HIGH na nich za jakieś 10 -12 Euro wiem, że 88% ale...}

NiP - TSM tutaj największy zgryz co prawda TSM ostatnio zebrało bęcki od Fnatic i Vp i męczyło się z G2, natomiast NiP BO3 przegrane z FSid3 więc tutaj nie wiem co :X

1dnia lana nie stawiaj high ;x

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Leć high na fnatic, co z tego że pierwszy dzień lana, co z tego że 88%, co z tego że fnatic prawie zawsze throwuje pierwszy mecz, leć fulla bez obaw.

Kiedy wy się nauczycie...

Opublikowano

No ja piszę co ja zrobię nikomu nic nie każę po 1 a po 2 to są tylko durne pixele nic nie znaczące więc :D albo są albo ich nie ma ! 
Dziękuję za cenne uwagi.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Co myślicie o VP vs NaVi? Ostatnio razem grali 24 czerwca i Virtusi wygrali, z tego co wiem Virtusi zawszę mieli easy mecz z NaVi.. Daję 2 euro na VP , w końcu trzeba wspierać naszą Polską drużynę ! ;P

Opublikowano

Co myślicie o VP vs NaVi? Ostatnio razem grali 24 czerwca i Virtusi wygrali, z tego co wiem Virtusi zawszę mieli easy mecz z NaVi.. Daję 2 euro na VP , w końcu trzeba wspierać naszą Polską drużynę ! ;P

Z virtusami wiadomo jak jest. Co prawda nie trenowali zbyt dużo w ostatnim czasie bo balowali u Taza, ale wciąż mogą zaskoczyć. Myślę że ten mecz to jakieś 55-45 dla NaVi, choć obstawiać to tu można rzucając monetą. Więcej niż low nie radzę.

Opublikowano

Taak, gorzej jak ktoś ma tylko 2 skiny i to jeszcze o małej wartości, to monetą sobie nie rzuci. A tak w ogóle to ile trwa ten lan ?

Opublikowano

Taak, gorzej jak ktoś ma tylko 2 skiny i to jeszcze o małej wartości, to monetą sobie nie rzuci. A tak w ogóle to ile trwa ten lan ?

Bodajże finał jest w sobotę

Jednak strasznie słabo wygląda ta gra Kinguin. Grają jakby pierwszy raz grali razem. Nie wiem co oni robią na tych bootcampach. Mam nadzieje że Scream pójdzie może do teamu Shoxa ;d

Opublikowano

Tak myślałem ,że mimo tych niby chorób C9 się gładko rozprawi z Kingiun ale człowiek głupi posłuchał jakiś typerów :D.

No nic i tak dobrze, że low ;).

Reklama w sygnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...