Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poniżej 1 euro nie musisz dostać nagrody, o tym jest w regulaminie cslounge, a poniżej 30 centów to już szczególnie.

//Ładny clutch seizeda połączony z ace ;d

Nie no spoko, to nie pierwszy raz. Ale jak jestem nowy i nie mam praktycznie nic w eq, to ciężko żebym dostała nagrodę. Moje eq jest warte 1.04$, przy czym obstawić mogę za 0.88$... więc jak tu wyrobić na ponad dolcowe wygrane xD Powoli do celu ;)

Obstawiłem na Noble trochę skinów ;) Może coś dla mnie zarobią :)

Opublikowano

Nie no spoko, to nie pierwszy raz. Ale jak jestem nowy i nie mam praktycznie nic w eq, to ciężko żebym dostała nagrodę. Moje eq jest warte 1.04$, przy czym obstawić mogę za 0.88$... więc jak tu wyrobić na ponad dolcowe wygrane xD Powoli do celu ;)

Obstawiłem na Noble trochę skinów ;) Może coś dla mnie zarobią :)

Już przy nagrodzie 0,60 dostaniesz coś, ale Lounge jest nastawiony pod bogatszych ludzi. 

­

Opublikowano

Co NaVi czasami odpierdala to mnie przeraża.

To CT zjebali konkretnie, choć może jeszcze się ogarną...

Opublikowano

Co NaVi czasami odpierdala to mnie przeraża.

To CT zjebali konkretnie, choć może jeszcze się ogarną...

Zjebali to już mapę dd2.

GG K***A SIADŁO!!!!!!!!

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Git, k***a, cyka blyat, suka, rushim b, rushim a, pizdec. Nawet sobie nie dziękuję, że dałem na Navi, bo zasługa seizda i flami'ego pod koniec.

@1373230489-U611928.pngEmpi. wyślij mi swoje nagrody na pw albo tutaj.

­

Opublikowano

K***a dziwne uczucie, z jednej strony ucieszyłem się bo bet wszedł, a z drugiej zrobiło mi się żal C9, ładnie w sumie grali i znowu przegrywają finał.

Nie zmienia to faktu że robią ogromne postępy i dorównują topowym teamom z europy.

Opublikowano

Git, k***a, cyka blyat, suka, rushim b, rushim a, pizdec. Nawet sobie nie dziękuję, że dałem na Navi, bo zasługa seizda i flami'ego pod koniec.

@1373230489-U611928.pngEmpi. wyślij mi swoje nagrody na pw albo tutaj.

Ogólnie ten lan wszystko siadało tak jak pisałeś. W 1 dniu lana na lounge w returnersach miałem 12$ teraz 40$. Screena zara wciepne.

809521436744000216092.jpeg

Wszystkie losty to icb.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ex-InShock vs. Reason co myślicie?

Byłem nastawiony na Reason - Cadian, Hunden, ale dowiedziałem się, że InShock jest/było na bootcampie. 

­

Opublikowano

sie k***a zdecydujcie i powiedzcie na kogo pewniejsze ... jprd

Ja tylko mówię na co ja stawiam, nie musisz się mną sugerować, lol?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...