Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15-11 dla F3 na ostatniej mapie :( Oby NiP to jeszcze ugrał, nie postawiłem na nich, ale jak wygra F3 to w spotkaniu z Na'Vi będą wysokie procenty na Na'Vi, a mam zamiar tam coś postawić.

Flipside to jeden z faworytów tego turnieju :) Mogą pokonać EnVy (szczególnie Envy), C9, gorzej z Navi. 

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz na kogo obstawiać w meczu Encore vs NR.

Wczoraj Encore wygrali, ale nie wiadomo w jakiej dziś są formie.

Opublikowano

Envy nie ma szans, ostatnio postawiłem na nich jak grali z c9 i przewalili mi 140 eur ;c 

Ja wjeżdżam fulem w envy.

NIP vs F3 - low F3

Chyba full na C9. 

­

Opublikowano

Chyba full na C9. 

Pomyłka - myślałem o czym innym i napisałem co innego. Oczywiście, że full w C9. Lecz wiecie dlaczego Envy mają takie procenty? Bo na tym turnieju grają o wiele lepiej niż C9. Mają szansę ugrać to z C9, ale i tak wjeżdżam na claudy

Opublikowano

Postawiłem troche na Dignitas vs LGB, wygrają, nie ?

i na jakie itemy wymienić 2 klucze żebym nie stracił a i może zyskał?

Hejo

Opublikowano

Pomyłka - myślałem o czym innym i napisałem co innego. Oczywiście, że full w C9. Lecz wiecie dlaczego Envy mają takie procenty? Bo na tym turnieju grają o wiele lepiej niż C9. Mają szansę ugrać to z C9, ale i tak wjeżdżam na claudy

Dwa ostatnie mecze na lanie wygrało C9 - BO1 i BO3, Envy i tak ma wywalone na grę, widać to po zachowaniu, naprawdę :) C9 powinno ugrać, ale szczerze mówiąc - ciekawszy finał zapewni Envy z Navi. 

­

Opublikowano

Bet na spaces wszedl :) + 0.21$

Bet na cloud9 jak wejdzie to +0.41$ będzie, o ile nagrody rozdzadzą xD

Przekroczę dzisiaj magiczny dolar z obstawiania ;) Z 8 centów, wyrobiony dolar w 3 dni <3

Opublikowano

Bardzo ładnie gra C9, chociaż mało razy obie drużyny grały na tej mapie jakiekolwiek turnieje, to C9 daje radę po stronie TT. Myślę, że Overpassa nawet grać nie będą :> 

EDIT - 10:5 dla C9 po stronie TT - MAMY TO!

Opublikowano

Bardzo ładnie gra C9, chociaż mało razy obie drużyny grały na tej mapie jakiekolwiek turnieje, to C9 daje radę po stronie TT. Myślę, że Overpassa nawet grać nie będą :> 

EDIT - 10:5 dla C9 po stronie TT - MAMY TO!

Nie pisz za wcześnie mamy to bo 14-14 ;D

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...