Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FSid3

48%                                vsKeyD

52%                                                 dobrze?Czy nie ?;p
                                   (your type)

Opublikowano

ahh ten Sinister ^^1pz61tb409jv.png

A po za tym co myślicie o takim obstawieniu dzisiejszych meczów? (Jak po środku linia to oznacza, ze nie wiem).

8svwzvey9288.png

swx7cxn3sxe8.png

37kbi8fhf2mu.png

4882tfgp5x41.png

A wy jak myślicie?

Opublikowano

QeeYou vs NiP - ICB lub skip (przy małym ekwipunku najlepiej skip)

Liquid vs LDLC.White - skip (nie oglądam tych drużyn, nie znam stylu gry)

FSid3 vs KeyD - 50/50, nie znam najlepszych map obu drużyn, ale zapewne dużo będzie zależeć od tego, od siebie polecam low na Flipside, ponieważ Hiko oraz Simple

QeeYou vs LDLC.White - low na LDLC

Dalej napiszę tylko te bety, które wybrałem (na małe procenty, 15 i niżej - ICB lub skip)

KeyD vs Cloud9 - low C9

Reszta za jakieś tam skiny (kilka osób kupiło "takie bety"). 

­

Opublikowano

Chciałem postawić na NIP 92 euro, ale boje się, że może coś im odjeb*** i odpuszczą jaka nagroda za LAN jest?

Myślicie, że mogą odpuścić?

Opublikowano

Chciałem postawić na NIP 92 euro, ale boje się, że może coś im odjeb*** i odpuszczą jaka nagroda za LAN jest?

Myślicie, że mogą odpuścić?

Zrozum, że nie ma sensu stawiać na taki procent - pierwszy dzień lana, BO1, nie znam formy obu drużyn. Ryzyko jest bardzo duże. Jak chcesz dokładnej pomocy, to zapraszam na PW. 

1. $30,000

2. $15,000

3-4. $8,000

5-8. $3,500

­

Opublikowano

Envy korci jak zwykle ile czasu betuje to specjalnie na lanie throwują pierwszy meczyk, czy kolejny raz zobaczymy ich myk?

ostry.png

Opublikowano

"To tylko skiny"

439231436530543220780.png

Z dzisiejszych meczy pewniejsze to raczej F3 v Boreal / C9 v Boreal itp. (choć nigdy nic nie wiadomo).

Odpuściłbym F3 v KeyD (bardzo niepewny mecz), tak samo Liquid i LDLC.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

"To tylko skiny"

439231436530543220780.png

Z dzisiejszych meczy pewniejsze to raczej F3 v Boreal / C9 v Boreal itp. (choć nigdy nic nie wiadomo).

Odpuściłbym F3 v KeyD (bardzo niepewny mecz), tak samo Liquid i LDLC.

O, elko, nawet do mojego tematu cię przywiało, gratuluję wygranej - żaden mecz nie jest pewny - pierwszy dzień lana, bo1. 

­

Opublikowano

E, elko, nawet do mojego tematu cię przywiało, gratuluję wygranej - żaden mecz nie jest pewny - pierwszy dzień lana, bo1. 

A dzięki ;>

Wiadomo, nawet z pozoru pewny mecz może okazać się przegraną do 0 :P

Tym bardziej właśnie, że jest to pierwszy dzień itp. nie znamy formy teamów to trochę ryzyko obstawiać.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka.  Postawiłem tylko 0,10€ także będzie cud jeśli coś mi dadzą. Negev | Army Sheen | FN 0.05€ 

Pytanko. Czy tylko ja nie mogę obstawiać skinów z Operacji Falcjon? Czy jak to się tam pisze. W profilu na Lounge normalnie pokazuje, ale jak próbuje obstawić to nie widzi. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka.  Postawiłem tylko 0,10€ także będzie cud jeśli coś mi dadzą. Negev | Army Sheen | FN 0.05€ 

Pytanko. Czy tylko ja nie mogę obstawiać skinów z Operacji Falcjon? Czy jak to się tam pisze. W profilu na Lounge normalnie pokazuje, ale jak próbuje obstawić to nie widzi. 

Nie można obstawiać tymi nowymi skinami przez jakiś czas. 

­

Opublikowano

C9 powinno ugrać z Flipside. Dziś 2/2 swoją drogą. 

Ja dalem fulla na c9 wygrali mi mecz i flip ssie , mieli 8-1 na cablu i przejebali.Titan czy lg ?

Najlepiej skip lub low LG. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...