Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VP czy TSM ?

VP, ale najlepiej low, ryzyko dużo.

Co do meczu VP vs Fnatic - także low na VP, grają o małą stawkę, Fnatic wygrało dopiero 100.000$, a 2000$ nie zrobi dla nich różnicy. 

­

Opublikowano

Ja mam ten problem, że jak mam droższy skin to za bardzo się podpalam i przegrywam, a jak zostają mi resztki to na spokojnie się odbudowuje i tak w kółko :D

Opublikowano

Ja mam ten problem, że jak mam droższy skin to za bardzo się podpalam i przegrywam, a jak zostają mi resztki to na spokojnie się odbudowuje i tak w kółko :D

U mnie identycznie xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No to nie stawiajcie 150 Euro na jakieś 'pewniaki', które mają 80% po to, aby zarobić 2 euro. Zawsze jest jakaś szansa, że nawet Ci najlepsi przegrają.

To jest tzw. ''pewność niepewna'' hehe.

Opublikowano

ale przecież vp wygrało z fnatic bo było bo1 a teraz bedzie bo3 a wiec na kogo ? vp czy fnatic ? Fnatic jak przegra 1 mape wygra 2 i gg wp i skiny pojdą się dupczyć ;c dajcie info pls ;p 

Opublikowano

ale przecież vp wygrało z fnatic bo było bo1 a teraz bedzie bo3 a wiec na kogo ? vp czy fnatic ? Fnatic jak przegra 1 mape wygra 2 i gg wp i skiny pojdą się dupczyć ;c dajcie info pls ;p 

Grają o parę groszy, Fnatic ma wyjebane. 

­

Opublikowano

dajesz mi pewność żebym postawił na vp ? Bo to jest tak że nie chce przejebać ostatnich 2 skinów ... a jak fnatic by wygrało ;c

Opublikowano

dajesz mi pewność żebym postawił na vp ? Bo to jest tak że nie chce przejebać ostatnich 2 skinów ... a jak fnatic by wygrało ;c

Pewności nigdy nie masz. 

Opublikowano

dobra stawiam na vp jak przejebie to będę spinał xD

Ten temat dzieli się na moich zwolenników i przeciwników, zapewne dołączysz do któreś z nich dzisiejszego wieczoru.

Mówię tylko, że procenty z dupy, Fnatic nie przyłoży się do tego meczu, skoro wygrali 100000$. 

­

Opublikowano

On miał na myśli, że dla Fnatic to parę groszy. 

Wiem... Ale Fnatic zechce powalczyć po wczorajszej porażce..

Myślę ze tu nie chodzi tylko o pieniądze, lecz tez o honor, taki szwed sobie myśli, jakiś polaczek nas sklepał na naszej mapie.. :D

To musze sie pokazac teraz z lepszej strony i wygrac dzisiejszy mecz

Opublikowano

Wiem... Ale Fnatic zechce powalczyć po wczorajszej porażce..

Myślę ze tu nie chodzi tylko o pieniądze, lecz tez o honor, taki szwed sobie myśli, jakiś polaczek nas sklepał na naszej mapie.. :D

To musze sie pokazac teraz z lepszej strony i wygrac dzisiejszy mecz

Parę groszy? Ty pewnie takich pieniędzy na oczy nie widziałeś

co ty pierdolisz...

Opublikowano

Póki co, to VP robi z Fnatic co chcę, a Kokoszka miał rację. Znowu.

@Edit Chociaż lepiej nie być hop do przodu, bo mecz się jeszcze nie skończył. Dopiero teraz na to wpadłem.

Do ilu grają? Do 2 wygranych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...