Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak F3 to wygra to idę po sznurówki. ;-;

Kokoszka 1016 postów w tym temacie. Gz wp

Gram w tą grę od grudnia, a o Lounge wiem od stycznia chyba XDDDDDDDDDDDDDDD

Oby Esp siadło. 

­

Opublikowano

3 mecz z rzędu na którym ddosują team na który postawiłem gdy mu idzie. Na pierwszym ciągłe DDOsy na Epsilon gdzie straciłem moją Corticere. Szlag mnie trafi. A Rule no.16 na Lounge jest wykorzystywane zbyt rzadko.

Opublikowano

3 mecz z rzędu na którym ddosują team na który postawiłem gdy mu idzie. Na pierwszym ciągłe DDOsy na Epsilon gdzie straciłem moją Corticere. Szlag mnie trafi. A Rule no.16 na Lounge jest wykorzystywane zbyt rzadko.

Co ma rule 16 do ddos'ów? Ta zasada mówi o tym, że bet zostanie anulowany wtedy, gdy drużyna się podda.

Ok, Eps 16:3, teraz dd2. 

­

Opublikowano

Coś się przejechałem na tym flipside.Jak będzie remis to co grają 3 czy oddaja skiny ?

W przypadku remisu skinny oddają, czyli jak postawiłeś na flipside, to odzyskasz skiny. 

­

Opublikowano

Co ma rule 16 do ddos'ów? Ta zasada mówi o tym, że bet zostanie anulowany wtedy, gdy drużyna się podda.

Ok, Eps 16:3, teraz dd2. 

Nie wiem czy to było rule 16, ale w którejś z zasad była mowa o DDosach. Nawet ktoś linkował chyba.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka. Rip skins. Wydaje mi się, że troszkę głupio zrobiliście stawiając na mecz w którym przegrywali 1:0 :v

Oooo, redaktor patrzy na wynik i nie ma pojęcia o drużynach. Kto w tych czasach jest redaktorem, jest w sygnaturze prośba o skiny. 

­

Opublikowano

Realnymi? A no tak, to dlatego masz 5 eurowy ekwipunek :)

Ja p******e.. ogarnij dupsko. Rozumiem, że umiejętności betowania oceniasz po ekwipunku? Nie betuje - trudno. A Tobie i calej reszcie zjebow c***a do tego. Poki co jego bety byly trafne i powinniscie mu na stopy calowac a jedynie to z ryjem lecisz.

Wszyscy macie problem o jego ekwipunek a sami pewnie macie jakiegos famasa Kolonię za 4 centy pozyczonego od kolegi. Poki sami swojego inwentarza nie pokazecie wszystko jest fajnie i mozecie smiac sie z kogo chcecie. Ale na pewno macie wypchane ekwipunki przeroznymi skinami ktorych nikt nie widzial. Ja, w imieniu calego dzialu CS:GO dziekuje wam, mistrzowie, za to, ze nie umiecie betowac ale macie ekwipunek drozszy od Kokoszki. Ale tak serio to w*********c zajebane boby bo nikt tesknic nie bedzie.

Opublikowano

Ja p******e.. ogarnij dupsko. Rozumiem, że umiejętności betowania oceniasz po ekwipunku? Nie betuje - trudno. A Tobie i calej reszcie zjebow c***a do tego. Poki co jego bety byly trafne i powinniscie mu na stopy calowac a jedynie to z ryjem lecisz.

Wszyscy macie problem o jego ekwipunek a sami pewnie macie jakiegos famasa Kolonię za 4 centy pozyczonego od kolegi. Poki sami swojego inwentarza nie pokazecie wszystko jest fajnie i mozecie smiac sie z kogo chcecie. Ale na pewno macie wypchane ekwipunki przeroznymi skinami ktorych nikt nie widzial. Ja, w imieniu calego dzialu CS:GO dziekuje wam, mistrzowie, za to, ze nie umiecie betowac ale macie ekwipunek drozszy od Kokoszki. Ale tak serio to w*********c zajebane boby bo nikt tesknic nie bedzie.

Ale grzeczniej ok?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...