Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli mówisz o Flipside, to ty k***a nie znany jesteś. Procenty na Lounge są najczęściej z dupy, więc się nimi nie sugeruj. To, że team ma 10%, to nie znaczy, że z góry jest zrzucony na porażkę.

HR to nie jest no-name, VP gra gówno i nie sądzę, aby od tak pokonali Titan, skoro przegrali przed chwilą dwie mapy. 

nie mowie o fIipside, to była drużyna o której nic nie byIo nawet na hItv. Wiem, że procenty są z dupy dlatego postawiłem na Hr w meczu z vp. Nie nazwaIem HR nonamami więc najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, a później wdawaj się w dyskusje. Chyba przegrałeś skiny i potrzebujesz maści na ból dupy skoro się tak spinasz pajacu. 

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VP - Titan grają mirage. LJX, jeśli obstawiłeś titanów to już ci mogę pogratulować dobrego wyboru, bo mirage nie idzie ostatnio polakom.

Opublikowano

nie mowie o fIipside, to była drużyna o której nic nie byIo nawet na hItv. Wiem, że procenty są z dupy dlatego postawiłem na Hr w meczu z vp. Nie nazwaIem HR nonamami więc najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, a później wdawaj się w dyskusje. Chyba przegrałeś skiny i potrzebujesz maści na ból dupy skoro się tak spinasz pajacu. 

no nie - http://prntscr.com/6trleg

Ten ekwipunek przypomina mi jakiś gang walczący z polską policją - http://prntscr.com/6trl55

VP - Titan grają mirage. LJX, jeśli obstawiłeś titanów to już ci mogę pogratulować dobrego wyboru, bo mirage nie idzie ostatnio polakom.

A co im idzie?

już gg mogę napisać. 

­

Opublikowano

Titan dałem panowie. Aż idę zajebać do nosa jak wygrają.

Nie pisz tu takich rzeczy, bo Makin ma ip każdego, a znając tych sprzedawczyków, to zadzwonią do stróży prawa.

Comeback israel xddddd

­

Legenda
Opublikowano

Nie mam słów na administrację tego forum po tym jak zostałem potraktowany, więc.....

Polacy sami siebie zabijają.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dobra panowie, NaVi ugrało pierwszą mapę, teraz jeszcze jedna i będzie profit :P

a ja aż teraz żałuję, że nie wierzyłem w skilla titanów, bo by się coś obstawiło :D

póki co muszę bezpiecznie, zaczynam od 3 euro

Opublikowano

Dobra panowie, NaVi ugrało pierwszą mapę, teraz jeszcze jedna i będzie profit :P

a ja aż teraz żałuję, że nie wierzyłem w skilla titanów, bo by się coś obstawiło :D

póki co muszę bezpiecznie, zaczynam od 3 euro

A ile miałeś wcześniej?

­

Opublikowano

A ile miałeś wcześniej?

Wcześniej? Lepiej się nie chwalić, bo bardzo nierozsądne było moje obstawianie na lounge i szybko przegrałem swój majątek, w postaci ok 30euro.

Legenda
Opublikowano

Snax zaczyna przypominać mi Snorlaxa z pokemonów. Więcej śpi niż robi.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Snax zaczyna przypominać mi Snorlaxa z pokemonów. Więcej śpi niż robi.

Pasha więcej czasu poświęca na siłowni niż w grze.

Niech Titan to kończy xD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...