Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz analizę Navi i NiP dam, czyli mecz, na który raczej betuję. 

Ja stawiam na Nip. NaVi pokazało wczoraj klasę, ale na inferno. Na mirage nie dali rady pokonać flipside, które jest raczej drużyną niższą skillem. Stawiam na NiP 1 euro, które wygrałem na fnaticach.

Jeszcze poczekam na analizę. Ale na NaVi na pewno nie postawię w tym meczu. Chociaż w sumie sam nie wiem, NiP też nie dało ostatnio rady z titanami na mirage, chyba będę skipował.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja stawiam na Nip. NaVi pokazało wczoraj klasę, ale na inferno. Na mirage nie dali rady pokonać flipside, które jest raczej drużyną niższą skillem. Stawiam na NiP 1 euro, które wygrałem na fnaticach.

Flipside i Navi lubią grać na tych samych mapach :) Skill skillem, ale mapa także jest ważna.

Na miragu Navi gra bardzo dobrze :)

Z Fnatic: http://prntscr.com/6u3tws

­

Opublikowano

No dobra, jak już się tak chwalisz, to ja też się pochwalę. To mój obecny ekwipunek. Łącznie 5 euro. Niby mało, ale jak będę betował rozsądnie, co puki co mi się udaje, to szybko go powiększę.

a7f402cb31b29aca.jpg

Opublikowano

No dobra, jak już się tak chwalisz, to ja też się pochwalę. To mój obecny ekwipunek. Łącznie 5 euro. Niby mało, ale jednak na jednym meczu powiększyłem go o 1/4 jakby nie było.

a7f402cb31b29aca.jpg

Jak chcesz, to zaufaj mi i postaw na Navi :)

NiP ostatnio grał 7 kwietnia - 2x mirage:

16:6 dla Titan

16:12 dla NiP (vs LGB)

W tabeli NiP zajmuje 1 miejsce z dosyć dobrą przewagą, Navi jest 5, tabela: http://league.faceit.com/

Zakładam, że Navi za wszelką cenę będzie chciało wygrać, ponieważ zakwalifikować może się tylko 5 drużyn. 

­

Opublikowano

Jak chcesz, to zaufaj mi i postaw na Navi :)

NiP ostatnio grał 7 kwietnia - 2x mirage:

16:6 dla Titan

16:12 dla NiP (vs LGB)

W tabeli NiP zajmuje 1 miejsce z dosyć dobrą przewagą, Navi jest 5, tabela: http://league.faceit.com/

Zakładam, że Navi za wszelką cenę będzie chciało wygrać, ponieważ zakwalifikować może się tylko 5 drużyn. 

To dalej do mnie nie przemawia. Jak dla mnie NiP wygra, ale kto wie, to mecz 50/50, a ja chcę tracić skinów na takim etapie. Skipuję.

Opublikowano

Jak myślicie jest sens stawiać low bet na playing ducks vs x6tence ? 18% mają więc wygląda zachęcająco, a nie są tacy źli.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jak myślicie jest sens stawiać low bet na playing ducks vs x6tence ? 18% mają więc wygląda zachęcająco, a nie są tacy źli.

Jakieś śmieci bo bardzo mała szansa by wygrali 2 mapy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Takie śmieci to najlepiej na BO1 stawiać, gdzie procenty są mniejsze niż 20%.

Dla przykładu: http://prntscr.com/6u4xwu

Do żadnego z tych meczów nie robiłem analizy. 

­

Opublikowano

Kurde, aIe mam Łatwe życie ostatnio   ;) TSM i Fnatic ez

Ten pierwszy mecz do przewidzenia bardziej, ale drugi to 50/50.

Gratuluję, pochwalisz się co dostałeś? :)

Miałem stawiać jakiegoś low'a na TSM, ale czas.

GL HF, Take my energy NAVI. 

­

Opublikowano

ja obstawilem na nip easy throw navi ;)

Tak, będzie throw w 100%

Navi walczy o awans, a NiP jest na pierwszym miejscu z przewagą, chyba pomyliłeś team, u którego będzie większe prawdopodobieństwo na throw :)

­

Opublikowano

Ten pierwszy mecz do przewidzenia bardziej, ale drugi to 50/50.

Gratuluję, pochwalisz się co dostałeś? :)

Miałem stawiać jakiegoś low'a na TSM, ale czas.

GL HF, Take my energy NAVI. 

Ak redIine, BIue Iaminat, ak emeraId, m4 bazyIiszek, p2k amber fade, urban shock,  usp tiger bIood i UMP kapraI ST
Opublikowano

Ak redIine, BIue Iaminat, ak emeraId, m4 bazyIiszek, p2k amber fade, urban shock,  usp tiger bIood i UMP kapraI ST

Daj SS, a nie :v

2-0 Na'vi. Jak na razie zapowiada się ciekawy meczyk.

4:0 dla Navi i eco w CT :)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...