Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z chęcią bym wam pomógł, ale taka rada - odpuście sobie takie niepewne mecze, nawet nie wiem kto gra w tych teamach.

Coś TSM słabo, w CT było bodajże 10:2 dla nich, a przegrali 16:11 - gg

1:1 HR - było do przewidzenia, skiny wracają.

­

Opublikowano

Penta vs X6tence? Myślałem postawić na PENTE, jednak podczas meczu z GPlay całkiem nieźle sobie radzą X6. Jedną mapę wygrali, a teraz jest remis na Nuke i walczą o zwycięstwo.

27zhoat.png

Opublikowano

Dałem low (40$) na TSM.

Wiem, że masz pewnie kilkaset $, ale takie betowanie doprowadzi cię kiedyś do zera.

Wiadomo, że TSM to jedna z najlepszych drużyn świata, ale nie oszukujmy się - Fnatic jest najlepszym teamem, a taki bet to bezsensowne stracenie pieniędzy. 

­

Legenda
Opublikowano

Wiem, że masz pewnie kilkaset $, ale takie betowanie doprowadzi cię kiedyś do zera.

Wiadomo, że TSM to jedna z najlepszych drużyn świata, ale nie oszukujmy się - Fnatic jest najlepszym teamem, a taki bet to bezsensowne stracenie pieniędzy. 

Ja kocham TSM, więc dam i all-in <3

Na ESEA zarobie 500$+, więc się nie boje. Mam już analizy, oglądamy z kolegami dema, mamy już przygotowane bety, więc nie boje się.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@Ljx

Odkąd stawiam w meczach z TSM jeszcze nigdy nie przegrałem, więc też bardzo ich lubię :D

Nom wczoraj 20 euro poszło się j**** dobrze że jeszcze zostało z 30-40 xD ale to sobie zostawię na lepszą okazje :) 

Opublikowano

2:10 Atlantis wygrywa po stronie T, tak jak myślałem chyba ez :D

pomyliłem się :D

@Edit

dobra, koledzy żegnamy się na około tydzień ponieważ daje sobie spokój z betami i graniem w CS:GO zbieram haj$ na razie jest jakieś 30-50 euro gąbek tak więc powodzenia  

Opublikowano

VP vs HR? Szczerze mówiąc, istnieje taka zasada jak: Nigdy nie stawiaj na Virtusów, ani przeciwko nim. Więc, nie wiem czy ryzykować moje 8$.

27zhoat.png

Legenda
Opublikowano

Żegnajcie <3

Jak wygram coś dziś rozdaje wszystkie przedmioty byle komu...

jxF0Ds8.png?1

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Żegnajcie <3

Jak wygram coś dziś rozdaje wszystkie przedmioty byle komu...

jxF0Ds8.png?1

ja chętnie coś przyjmę xD

potrzebuję pomocy z dzisiejszymi betami, co obstawić?

­

77512f97859e.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...