Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, Navi, ez :v

NaVi ez dzisiaj 3/4, aIe  przegrany tyIko Iou na pente.

Low z reguły jest przegrany, jeżeli stawiasz na mniejszy procent, więc się tym nie martw. 

­

Opublikowano

Nihilum vs elevate? czemu nihilum ma taki wysoki procent? jak na taką drużynę spodziewałbym się 10-12%. Mogę lecieć fulla?

Opublikowano

Nihilum vs elevate? czemu nihilum ma taki wysoki procent? jak na taką drużynę spodziewałbym się 10-12%. Mogę lecieć fulla?

Nihilum to ex-denial, więc nie wiem z jakich względów spodziewasz się 10-12%. Elevate mają teraz strong team, aczkolwiek denial nie można nigdy lekceważyć bo potrafią zaskoczyć. Fulla raczej by nie obstawiał.. raczej medium.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nihilum to ex-denial, więc nie wiem z jakich względów spodziewasz się 10-12%. Elevate mają teraz strong team, aczkolwiek denial nie można nigdy lekceważyć bo potrafią zaskoczyć. Fulla raczej by nie obstawiał.. raczej medium.

chyba, że tak. W ogóle pierwszy raz widzę tą nazwę. Skipnę ten mecz, niech szaleją beze mnie.

Opublikowano

Fsid3 siadło. Ładnie dzisiaj 3/3 siadło.Kilka centów wpadło.Długa droga do odbicia jeszcze się od dna.

Edit.

Szkoda tylko że nic nie dostałem za Fsid3 a miałem do wygrania 70 centów ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...