Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za dużo postawiłeś na Envy z LGB. Ja bym rozłożył to na te 4 mecze.

Zaraz napiszę co betuję i analizy ;)

Jak bym dał mniej mały zysk, a nie mam zbytnio czasu oglądać te mecze 50/50%

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak bym dał mniej mały zysk, a nie mam zbytnio czasu oglądać te mecze 50/50%

Ale na 80% nie ma sensu stawiasz.

Te mecze nie są 50/50, lecz 55/60 dla jednego z zespołów. Wystarczy dobra analiza i już jest bliżej zwycięstwa. Nawet jak jeden nie wejdzie, a drugi przeciwnie, to już masz jakiś zysk.

EnVyUs vs Navi

Mapa: Dust 2

Mapa, na której obie drużyny grają znakomicie, lecz po wczorajszych meczach mogę powiedzieć, że Navi pokazało lepszą klasę, nawet przegrywając 16:14 z TSM, podczas gdy EnVyUs przegrało z duńskim teamem 26:23.

Ex LDLC gra obecnie ze stand-in'em - jest nim Scream. Niektórzy uważają go za pozytywną zmianę, inni za negatywną. Według mnie nie jest to już ten sam zawodnik co kiedyś, a Kio jest od niego lepszy. Z Belgiem na pewno upadła im komunikacja, nie będzie ona taka sama, co z podstawową piątką.

Zapewne zobaczymy wiele pojedynków 1 vs 1, czyli standardowe zagrywki Francuzów.

EnVyUs często gra na 2 snajperki, podczas gdy żaden zawodnik nie używa jej na co dzień, a Navi posiada Guardian'a - znakomity snajper, można to było wywnioskować we wczorajszych meczach, gdzie zdobywał kluczowe fragi; najczęściej gra defensywnie, co wychodzi mu zazwyczaj wyśmienicie.

Mój bet: low/med na Navi.

http://prntscr.com/6ugean

Jeżeli ktoś chce sobie pobetować dla beki czy sprawdzić swoje umiejętności, to zapraszam: http://csgofakebet.com/

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

No to wracam do betowania po 15 dniach przerwy ;]

ile aktualnie wynosi twój profit? bo widzę dawno tu nie zaglądałem że się tak wozisz :D

Ja lecę high na na'vi ;]

2 tygodnie temu bodajże kupiłem 5 kluczy na allegro (45 zł), coś powymieniałem, lecz chyba z 3/4 euro profitu można powiedzieć, aktualnie mam 65 euro.

Ci którzy chcą betować mecz Envy vs LGB :)

Navi musi wygrać 2/4 mecze, aby awansować, a Envy wszystkie pojedynki, które grają (4 lub 5), więc jeżeli przegrają z Navi, to nie mają już o co grać - wtedy stawiam low na LGB, overpass - czyli ich najlepsza mapa :)

Tak przy okazji - shox stracił dziś 3500$ na jackpocie :)

https://twitter.com/shoxCSGO/status/588523685419601922?s=09

­

Opublikowano

Mam jeszcze do rzucenia 1euro, na co polecacie dać?

05814eb502c74179.jpg

Nip i Navi oraz TSM i Envy.

Zobaczę najpierw jak te teamy dziś grają i potem analizę napiszę. 

­

Opublikowano

dd2 ct czy tt jest latwiejszą stroną na profesjonalnej cenie?

Ciężko powiedzieć, na takim poziomie często zdarzają się niespodzianki - team może wygrywać w TT, a przegrać w CT. 

Chyba przegrają, ale gdyby nie przegrana pistoletówka (czas), to mogłoby byś inaczej. 

­

Opublikowano

no jak się tak będą bawić kosami to na pewno nie wygrają.

jest dogrywka ^^

bardzo mi się podobało, jak NaVi goniło przeciwników po całej mapie w przedostatniej rundzie, żeby tylko envy miało eco :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...