Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam obstawiania fnaticów, bo nie wiadomo jak tam u nich z formą, a ostatnio słabo grali.

Ja stawiam low na HR - Property, BO2.

Opublikowano

Jakieś typy na dziś? Ktoś może coś podrzucić?

Zaraz wrzucę swoje bety, bo jest co obstawiać dziś :)

Swoją drogą - Scream jako stand in w Envy na kilka dni. 

­

Opublikowano

Nie polecam obstawiania fnaticów, bo nie wiadomo jak tam u nich z formą, a ostatnio słabo grali.

Ja stawiam low na HR - Property, BO2.

Z Flipside mieli swoją ostatnią szansę na awans dalej w jakiś turnieju, także BO5, a ich rywale ugrali tylko 9 rund, więc nie nazwałbym tego brakiem formy.

Jednak także im nie ufam. Fakt - grają o 3000$, ale dla Fnatic nie jest to jakaś olbrzymia kwota. Tak czy siak - mają przewagę, dam sobie jakieś tańsze skiny na nich, bo nie chcę aż tak bardzo ryzykować.

Po 17 wrzucę swoje bety razem z analizami. 

walnij ktoś posta pod moim, to analizę zaraz wrzucę. 

­

Opublikowano

W sumie mam ostatnie 80 centów to obstawił bym coś ciekawego bo odbić się trzeba powolutku :/

Stawiać TSM vs Fnatic czy może x6 i Gplay 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Mecz HR vs Property 

HR - ostatnimi czasy dodali do swojego teamu nowego zawodnika, którym jest Mou. Przyniosło to pozytywne, jak i negatywne zmiany; od teraz mają głównego snajpera.

Z moich informacji wynika, że HR jest teraz na bootcampie, co powinno przynieść więcej dobrych niż złych zmian.

Property - podobna drużyna do poprzedniej, jeżeli chodzi o grę.

Wydaję mi się, że jest to drużyna, która poświęca mniej czasu, aby wcielić w grę jakiekolwiek zmiany.

Mój bet:

1779514289371381239415.png

Moje oddsy (procenty): 55/45 dla HR

Proponowany bet: low na HR

Końcowe informacje: jest to BO2, więc można zaryzykować. Wystarczy, że drużyna wygra wybraną przez siebie mapę (co jest bardzo prawdopodobne), a już mamy pewność, że nie przegramy swoich skinów.

W przypadku remisu - skiny są zwracane   :)

Kilka lajków i kolejna analiza :v

­

Opublikowano

Został mi ostatni skin do p250|muertos za niecałe 3 dolary. Co obstawić? Opłaca się na hr? Dawno nie oglądałem ich meczów, ale grają bo2.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Został mi ostatni skin do p250|muertos za niecałe 3 dolary. Co obstawić? Opłaca się na hr? Dawno nie oglądałem ich meczów, ale grają bo2.

W BO2 można ryzykować zawsze, więc postaw na HR :)

­

Opublikowano

LDLC vs Atlantis jak myślicie ??? moim zdaniem LDLC ma duże szanse 

@Ljx wypowiedz się xD

Sądzę, że Atlantis lecz mecz może być wyrównany.

Opublikowano

Zaraz ładuje 25 euro na steam i lecim dalej xD

Sądzę, że Atlantis lecz mecz może być wyrównany.

Porównaj statystyki nie ma szans żeby Atlantis wygrało o.O chociaż LDLC czasami grają jak gówna 

Opublikowano

Porównaj statystyki nie ma szans żeby Atlantis wygrało o.O chociaż LDLC czasami grają jak gówna 

Wczoraj z orbit wygrali nuke, dokładnie 16:6 więc wydaje mi się, że szanse mają i to spore :D

Opublikowano

Na takim poziomie szanse zawsze są wyrównane :)

Ale stawianie na hr bo2 jest ryzykowne? Ostatni skin, ktorym chciałbym się odbić a nie stracić :P

BO2 - HR wygra jedną mapę i już masz pewność, że skinów nie przegrasz. Zresztą - przy takim meczu teoretycznie powinno być tak, że obie drużyny wygrywają mapę wybraną przez siebie, więc remis, 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...