Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dzisiaj tak betuje jak wygram to dam kolejne ssy. Muszę się odbić dzisiaj bo ok. 20 euro w plecy jestem.

Jeśli chodzi o g2 to jak na moje oko 50/50 bo te zmiany w g2, a flipsid3 to chyba chwilowa forma (nie oglądam dużo meczy tych drużyn), ale ostatnio G2 wygrało 2:0 w flipsid3

post-956975-0-67036800-1429107496_thumb.png

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

tak więc ostatnie pytanie, napiszcie kogo obstawić i jakie szanse oraz ile :D

• Na'Vi - TSM
  • Na'Vi - NiP
  • EnVy - TSM
  • Fnatic - EnVy­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Ja dam moze low na wszystkie mecze Na;Vi. Envy TSM zobaczy się jak zagrają w innych meczach. Fnatic Envy Daje na fnatic low bo z ostatnich 5 meczy 4 wygrało fnatic ale nwm jak z formą stoją.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja dam moze low na wszystkie mecze Na;Vi. Envy TSM zobaczy się jak zagrają w innych meczach. Fnatic Envy Daje na fnatic low bo z ostatnich 5 meczy 4 wygrało fnatic ale nwm jak z formą stoją.

Fnatic gra dosyć dobrze - odstaje tylko Pronax, który jest bez formy, ale bez problemu nadrobi to Krimz i Flusa, ew. olof :)

Według mnie Fnatic i Navi (z Nip), to dwa mecze, które są pewniejsze od pozostałych. 

­

Opublikowano

Fnatic gra dosyć dobrze - odstaje tylko Pronax, który jest bez formy, ale bez problemu nadrobi to Krimz i Flusa, ew. olof :)

Według mnie Fnatic i Navi (z Nip), to dwa mecze, które są pewniejsze od pozostałych. 

obstawiam fnatic, ale na razie boty jak zwykle mi szwankują :(

­

77512f97859e.jpg

Opublikowano

flipside - penta?

Procenty z dupy na HR - CW

żałuję, że teraz dopiero wróciłem, jakbym był wcześniej to rzuciłbym mida na CW, drużyny o podobnym skillu w BO2

Opublikowano

flipside - penta?

Procenty z dupy na HR - CW

żałuję, że teraz dopiero wróciłem, jakbym był wcześniej to rzuciłbym mida na CW, drużyny o podobnym skillu w BO2

Druga mapa to inferno, czyli mapa HR :)

­

Opublikowano

To są dwa mecze BO1 :)

@1373230489-U611928.pngGamus - jak tam z twoim betowaniem krulu?

Przerwa bo brak czasu i nie ma kiedy obstawiać i wgl. oglądać jak grają poszczególne drużyny :>

Opublikowano

Scream dobrze strzela hs, szkoda tylko, że zabija swoich :v

Dobrze, że zaczęli w CT, bo nie wiadomo, co wydarzyłoby się, gdyby w TT zaczęli.

Nie chcę jeszcze nic mówić, zobaczę po meczu z TSM, ale Scream już nie gra tak samo, jak kiedyś.

No, 10 euro do przodu, zaraz napiszę analizę NiP vs Navi.

­

Opublikowano

Kokoszka, co polecasz jeszcze dziś postawić? Coś w miarę pewnego oczywiście, bo ekwipunek mały/.

Zaraz analizę Navi i NiP dam, czyli mecz, na który raczej betuję. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...