Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cache navi przegra  na 99% a cobbla wydaje mi sie ze na spokojnie wygra

hmmm wydaje mi się, że nie nie oglądałeś meczu titan vs tsm na cache, albo jesteś bardzo słaby z matematyki . ^_^

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmmm wydaje mi się, że nie nie oglądałeś meczu titan vs tsm na cache, albo jesteś bardzo słaby z matematyki . ^_^

Matematyka nie ma dużo do powiedzenia w takich sprawach, jak już to umiejętność dedukcji.

Chociaż i tak to loteria.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Matematyka nie ma dużo do powiedzenia w takich sprawach, jak już to umiejętność dedukcji.

o elo, zyjesz.

Pany, statystyki to najmniej przydatna rzecz tutaj.

Mecz meczowi nierówny :)

8:7 dla Titan w CT. Ładny wynik dla Navi. 

­

Opublikowano

matematyka ma sporo wspólnego z procentami. Chyba nie zrozumiałeś o co chodziło w moim komentarzu.

Opublikowano

matematyka ma sporo wspólnego z procentami. Chyba nie zrozumiałeś o co chodziło w moim komentarzu.

A jak do tych (fałszywych) procentów doszedłeś? Jakiś wzór masz na to? Trochę skilla tego, trochę tego, tutaj jest tyle team playu? Nie, ty te procenty masz z dedukcji. O ci zagrali dobrze we wczesniejszym, a ci na farcie wygrali. To myślę, że ileś tam będzie %. Niestety nie da się określić liczbą kogoś aktualnej gry, abyś mógł to matematycznie zrobić.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

99% hahahahahahahaha. Trzymajcie bo wypie*dole z papuci zaraz. Powodzenia, że osiągniesz coś z takim myśleniem. Go GO Natus!

I co wypierd*liłeś  z  ,,papuci'' ?

Opublikowano

Czy ja źle widzę czy Navi nie wygrało ani jednej runda na CT cache?

No nie wygrało :v

Ogólnie to bójcie się o cobbla, bo kenny pod koniec Cache złapał rytm gry.

Ten ostatni head miód malina.

Navi dziś z Envy tam wygrało, więc mecz może być wyrównany. Z Kennym różnie bywa. 

­

Opublikowano

No nie wygrało :v

Navi dziś z Envy tam wygrało, więc mecz może być wyrównany. Z Kennym różnie bywa.

Envy na cobblu nigdy nie gralo wybitnie, no ale coz roznie bywa.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

ufff, byle nie zepsuli teraz, bo nie wykorzystane sytuacje lubią się mścić :P

z*********e ;) łatwo nie było, ale dali radę chłopaki ;)

Opublikowano

Dla mnie bardzo ważny bet, ponieważ zaczynam betowanie od nowa i miałem skiny o wartości ~3euro

co najlepiej kupić do obstawiania za 1.1euro na rynku? bo tyle mam

i swoją drogą współczuję temu gościowi od stronki z betami na fb, przegrał 2x full, pewnie obstawiał TSM i ENVYUS, a teraz podobno ostatnie skiny obstawił na Titan :p

Opublikowano

Dla mnie bardzo ważny bet, ponieważ zaczynam betowanie od nowa i miałem skiny o wartości ~3euro

co najlepiej kupić do obstawiania za 1.1euro na rynku? bo tyle mam

Dwa itemy po 0,50

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...