Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@ Obejrzyj mecz Dat vs Mouz i wtedy się wypowiadaj na temat tego czy allu sam gry nie wygra.

Według mnie mają mniejsze szanse i tyle.

W 1 meczu stawiam na LDLC a w 2 na D&G

Od tego zacznijmy ze ja bardzo czesto ogladam mecze. Czyli Twoim zdaniem jakby getright zagral 1 mecz w zespole np KNR a knr wtedy by gralo przeciwko np DG to sam get_right by robil w kazdej rundzie ACE?  No prosze Cie czlowieku nie gadaj tutaj w temacie takich glupot ze 1 zawodnik wszystko bedzie ugrywal.

Co do Twojej wypowiedzi ze maja mniejsze szanse to owszem to jest Twoje zdanie kazdy moze powiedziec co chce. Ale nie gadaj takich glupot to co wyzej juz napisaleś i sie wypowiedzialem.

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To oczywiste ze ace'ow nie robi co runde ale nawet gdy zabije 2-3 i padnie to juz wieksza szansa jest ze poradza sobie 4 vs 3/2

Pomysl co by bylo gdyby KennyS nie byl w Titanach , czasem zabija po 3-4 tym przyczynia sie bardziej do zwyciestwa gdyby za niego zagral jakis inny zawodnik ( słabszy ) Titani mieliby mniejsza szanse na win .

Takie jest moje zdanie .

Opublikowano

Ale tutaj rozchodzi się też o to czy alle wchodzi za dobrego zawodnika czy przeciętniaka jeśli za tego drugiego to wtedy faktycznie szanse wzrastają. 

Opublikowano

Tak więc co proponujecie? :>

Ciężko cokolwiek wytypować :D W 1 meczu równie dobrze LDLC może się podłożyć, a w drugim według mnie 50-50

Opublikowano

W sumie w pierwszy meczu chyba zamienię na LDLC jeśli DG będzie bardzo dobrze grało (wyrównanie) to w drugim na nich zostawię. 

Opublikowano

Heh przez ddosy przegrać ;__; 

w c**j c**jowe i nie warto stawiać k***a.. z 5 11 ugrali 13 11 i potem przez ddos przegrać no ja p******e ;__; w regulaminie jest ze powinni zwrócić hajs po ddosie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...