Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako że wszystko straciłem, zbieramy od początku :D

http://scr.hu/0k00/74juo

1. NiP vs coL - NiP raczej lajtowo.

2. OverGaming vs IBP - wyrównany mecz będzie imo, stawiłem na OG, bo skiny tak czy siak do dupy :D

3. VP vs NetCode - VP lajtowo.

4. Na'Vi vs OEF - OEF = manajumas = shroud. Uwielbiam go, więc na nich stawiłem, chociaż wątpię, żeby wygrali ten mecz :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jako że wszystko straciłem, zbieramy od początku :D

http://scr.hu/0k00/74juo

1. NiP vs coL - NiP raczej lajtowo.

2. OverGaming vs IBP - wyrównany mecz będzie imo, stawiłem na OG, bo skiny tak czy siak do dupy :D

3. VP vs NetCode - VP lajtowo.

4. Na'Vi vs OEF - OEF = manajumas = shroud. Uwielbiam go, więc na nich stawiłem, chociaż wątpię, żeby wygrali ten mecz :D

Tez postawie smieci które mi zostały na twoje wytypowania xD 

Opublikowano

Ja stawie coL, IBP, NetCode i Na'Vi. :D Jak wejdzie coL albo NetCod to będę dużooo do przodu :D stawie po 5$ a jakieś tam szanse mają, szczególnie coL, to chyba 2 drużyna w USA, a nip coś ostatnio lami i nie zapominajmy że to turniej w USA czyli drużyny amerykańskie będą prawdopodobnie świetnie przygotowane do tych zawodów ponieważ grają u siebie i raczej będą chcieli pokazać ich skill i na co ich stać tak dla przykładu: DH w tamtym roku fnatic wygrało w tym NIP (szwedzki turniej), w katowicach na IEM VP wygrało, Na'Vi wygrało starladder (ukraiński turniej) także tego.. 

Opublikowano

Ja stawie coL, IBP, NetCode i Na'Vi. :D Jak wejdzie coL albo NetCod to będę dużooo do przodu :D stawie po 5$ a jakieś tam szanse mają, szczególnie coL, to chyba 2 drużyna w USA, a nip coś ostatnio lami i nie zapominajmy że to turniej w USA czyli drużyny amerykańskie będą prawdopodobnie świetnie przygotowane do tych zawodów ponieważ grają u siebie i raczej będą chcieli pokazać ich skill i na co ich stać tak dla przykładu: DH w tamtym roku fnatic wygrało w tym NIP (szwedzki turniej), w katowicach na IEM VP wygrało, Na'Vi wygrało starladder (ukraiński turniej) także tego.. 

To już 2 bety na pewno masz przegrane :D

NIP to NIP i z col sobie spokojnie powinni poradzić nawet bez formy, mają lepszych zawodników skillowo i taktycznie też są dużo lepsi.Tak samo VP zacytuje tu z jednego FP: "Neo podczas ostatniego wywiadu powiedział że po ostatnich słabych występach na finałach SLTV i DreamHacku to właśnie ESEA ma być turniejem na którym będą starali się odkuć"

Opublikowano

stawie po 1$ na col i netcode moze akurat coś wejdzie i zawsze się trochę do przodu będzie :D Tak się zastanawiam nad obstawianiem OEF z Na'Vi, bo skilowo to OEF jest lepszy od flipside a flip wygrało (fakt faktem bo1) z Na'Vi.

Opublikowano

I tak to tylko pixele :D moze dzis sie odrobie a jak nie to trudno ;d w 1.6 grało sie mnóstwo czasu z normalnymi pixelami ;d

579571423327107377857.png

Opublikowano

Radze na nip i na vp nie obstawiac jak maja duzo % czesto lubią takie przegrywac ^^

Ja tam zawsze na virtusow bo jest patriotom xD

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...