Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inferno podobno ugrają na 90% zresztą po tym co zrobili na miragę z 13 2 na 13 16 raczej jest pewność ze DAT wygra :)  <3

inferno to 3 mapa, w razie jakby nie wygrali obu pierwszych. Mirage był mapą wybraną przez 97club a daT tam wygrali :)

Opublikowano

inferno to 3 mapa, w razie jakby nie wygrali obu pierwszych. Mirage był mapą wybraną przez 97club a daT tam wygrali :)

przecież napisałem ze DAT wygrało tą mape gdyby nie ten DDOS to club nie miałbym 5 a dat dawno miałoby 10.. 

Opublikowano

Kocham ruskich tyle przegrałem przez tych fnatic-ów i innych gówien a dzięki ruską chociaż wygrałem kilka groszy xD

5537014036435231073075.jpg

3775114036435231073075.jpg

daj tą AWP xD

Co do next meczów:

D&G vs LDLC - D&G mają szanse, dobrze im idzie, ostatni mecz z virtusami 14-16 na trainie, ale raczej LDLC wygra

D&G vs mouz - D&G ma duże szanse na wina :D mouz mówi, że mają spore szanse, ale nie sugerujcie się tym

http://scr.hu/0k00/z2ob7
ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

daj tą AWP xD

Co do next meczów:

D&G vs LDLC - D&G mają szanse, dobrze im idzie, ostatni mecz z virtusami 14-16 na trainie, ale raczej LDLC wygra

D&G vs mouz - D&G ma duże szanse na wina :D mouz mówi, że mają spore szanse, ale nie sugerujcie się tym

http://scr.hu/0k00/z2ob7

To na kogo jutro stawiasz ? ;- 

Opublikowano

To na kogo jutro stawiasz ? ;- 

na nikogo, zbyt ryzykowne mecze :D oba BO1 z drużynami, które potrafią zaskoczyć (szczególnie d&g)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

HLHk8aP.png

Mój small becik ale zawsze coś :P

Jutro postawie też jakiegoś small becika na D&G z mouzem

%C3%9Foniek_euw_238_1_nozg.png

Opublikowano

Też nie będę już stawiał najlepszych itemów na 2 kontach na randomowe teamy bo zbyt dużo przez to przegrałem a teraz mam zamiar się odrobić.. myślę ze postawie jutro itemki razem warte mniej niż 10 $ 

Opublikowano

Jakieś śmieci zaraz postawie na armatke

Dobra niech bd A5 najwyzej przegram.

#edit

na bogato ;c 

6551414036518231073075.jpg

9294914036518231073075.jpg

A5 to wygra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...