Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. ESC vs USSR - USSR zajebiście gra. Polecam stawiać na nich, sam stawiam 60$ :D Dodatkowo ESC już nie wyjdzie dalej, więc grają tylko bo muszą.

2. SK vs ESC - chyba nie trzeba tłumaczyć. SK >>>>>>>>>>>>>>>

3. NiP vs coL - NiP >>>>>>>>>>>>>>>

4. OverGaming vs IBP - wyrównane szanse, ale wydaje mi się, że IBP to weźmie. Grali ostatnio kilka lanów, regularnie grają mecze, nie to co OverGaming (Wizards)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie sadzisz ze USSR moze przegrac? Na forach piszą ze ESC ten mecz moga ugrac bo jest najbardziej wyrownany (mowie tutaj o tych z wczoraj również) mecz.

Opublikowano

Ja postawie dyche na USSR i jak wygram to może low beta na D&G chociaż szansa na wygraną z SK w takim składzie jest znikoma.

Opublikowano

Nie sadzisz ze USSR moze przegrac? Na forach piszą ze ESC ten mecz moga ugrac bo jest najbardziej wyrownany (mowie tutaj o tych z wczoraj również) mecz.

USSR nie przegrało żadnego meczu od kwietnia. Wygrywali na Nostalgie, 97club, HellRaisers, remisowali z Na'vi. ESC vs mouz przegrało 3x albo 4x antyeko, popełniali strasznie dużo głupich błędów. KeepitreaL z awp miażdzy, flamie master of sprejdown razem z lampem. Dodatkowo w ESC mouz coś bez formy razem z minisem :D Tylko michu i szpero coś biją ostatnio :P

ou7821.jpg

Opublikowano

Costa warto postawić awp redlinie na USSR?

jak dla mnie tak. Sam stawiam wszystkie moje skiny na nich :D

ou7821.jpg

Opublikowano

jak dla mnie tak. Sam stawiam wszystkie moje skiny na nich :D

red line'a mam od wczoraj dopiero, oby się udało. Mój najdroższy skin :p Twoim zdaniem ESC nie będzie się starać bo dalej nie wejdą ? 

Opublikowano

red line'a mam od wczoraj dopiero, oby się udało. Mój najdroższy skin :P Twoim zdaniem ESC nie będzie się starać bo dalej nie wejdą ? 

Starać może i się będą, ale na USSR nie wygrają imo ;)

ou7821.jpg

Opublikowano

Starać może i się będą, ale na USSR nie wygrają imo ;)

Przekonałeś mnie :D Dzięki wielkie. Na SK też stawiać wszystko?

Opublikowano

ESC=D&G; to oznacza, że zamiast ESC będzie grać D&G ? Dopiero zaczynam swoją przygodę z CS'e, także proszę o wyrozumiałość ;) Jak obstawiacie zatem meczyk D&G vs USSR

Opublikowano

ESC=D&G; to oznacza, że zamiast ESC będzie grać D&G ? Dopiero zaczynam swoją przygodę z CS'e, także proszę o wyrozumiałość ;) Jak obstawiacie zatem meczyk D&G vs USSR

D&G i ESC to ta sama drużyna. Po prostu d&g znalazło sobie organizacje, którą jest ESC ;)

ou7821.jpg

Opublikowano

Tak na szybkiego                                                                                                 ESC = D&G

ESC vs USSR

ESC 40 % - USSR 60 %

Winner : ESC zobaczycie.

Mój Bet : http://i.imgur.com/cPugftU.png

SK vs ESC

SK 70 % - ESC 30 %

Winner : SK

Mój bet : Brak

NiP vs coL

NiP 85 % - coL 15 %

Winner : NiP

OverGaming vs IBP

OverGaming 15 % - IBP 85 %

Winner : IBP

Mój bet : Stawiam na OG jakieś śmieci, które mi zaśmiecają ekwipunek.

Życzę udanych betów :D

:ninja:

Opublikowano

Tak na szybkiego                                                                                                 ESC = D&G

ESC vs USSR

ESC 40 % - USSR 60 %

Winner : ESC zobaczycie.

Mój Bet : http://i.imgur.com/cPugftU.png

SK vs ESC

SK 70 % - ESC 30 %

Winner : SK

NiP vs coL

NiP 85 % - coL 15 %

Winner : NiP

OverGaming vs IBP

OverGaming 15 % - IBP 85 %

Winner : IBP

Mój bet : Stawiam na OG jakieś śmieci, które mi zaśmiecają ekwipunek.

Życzę udanych betów :D

Jesteś przekonany że ESC ugra na USSR ? 

Opublikowano

Jesteś przekonany że ESC ugra na USSR ? 

Postawił na ESC, bo szanse mają, jednakowoż USSR gra lepiej. Jak masz jakieś gówniane itemy, których ci nie żal, to czemu masz ich nie stawiać na te drużyny z mniejszymi %? :D

ou7821.jpg

Opublikowano

Postawił na ESC, bo szanse mają, jednakowoż USSR gra lepiej. Jak masz jakieś gówniane itemy, których ci nie żal, to czemu masz ich nie stawiać na te drużyny z mniejszymi %? :D

Też tak uważam i postawiłem na USSR

Opublikowano

Costa masz może jakieś info od "Boga" że ESC dzisiaj się podłożą czy coś? :P Bo naprawdę wszędzie piszą że ESC wygra z USSR. Bo do SK to chyba nikt wątpliwości nie ma ;p

Opublikowano

Costa masz może jakieś info od "Boga" że ESC dzisiaj się podłożą czy coś? :P Bo naprawdę wszędzie piszą że ESC wygra z USSR. Bo do SK to chyba nikt wątpliwości nie ma ;p

W takim turnieju się nie podłożą :D

ou7821.jpg

Opublikowano

Myslalem ze bedzie jakies 30% poniewaz przegrali wczoraj 2 mecze a tu prawie połowa  nice . Ja obstawie na USSR ale trzymam kciuki za polski team ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...