Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lepsi są? 

Armata ma prawie 0 winów niektóre mecze nawet 0:16 przegrywają.                                                                                                          

A5 nie jest też za dobrym zespołem ale większość wygrywa.

A z resztą rób co chcesz ;d

Opublikowano

Kurde mówiłem ze armatka wygra ale nie wszyscy mówią ze A5 mogłem postąpić fer i po prostu nie zmieniać głosu na który stawiam ^^ a tak 10 dolarów bye. ;D 

Opublikowano

Jeśli chodzi o mouz vs D&G to dużo zależy od 5tego zawodnika w mouz. Jak ma to być znowu allu to zbyt dużych szans naszym bym nie dawał. Aczkolwiek poczekałbym z betem aż będzie oficjalna informacja kto zagra :)

Opublikowano

Kurde mówiłem ze armatka wygra ale nie wszyscy mówią ze A5 mogłem postąpić fer i po prostu nie zmieniać głosu na który stawiam ^^ a tak 10 dolarów bye. ;D 

tez postawilem na armate a pozniej zmienilem

Opublikowano

Tak w ogóle to DG ma szanse z LDLC. Przecież LDLC chyba nie grało żadnego meczu z miesiąc albo i więcej także nie wiadomo jak ich forma wygląda i myślę że DG może ich zaskoczyć i postawie na nich może z 10$ jak będą źle grali to radze w next meczu stawić na mouse. 

Opublikowano

D&G vs LDLC

LDLC 75% - 25 % Dobry&Gaming

Winner : LDLC

Mój bet : Brak(Nie ryzykuje)

D&G vs mousesports

Dobry&Gaming 55 % - 45 % mousesports

Winner : D&G

Mapy :

de_dust2: mouz <= D&G
de_inferno: mouz = D&G
de_nuke: mouz > D&G
de_train: D&G >>> mouz
de_mirage: mouz > D&G

Na co obstawiam ? : D&G

Ryzykuje : Mało

Mój bet : http://wrzucaj.net/Jyh

#Radze obstawiać mało warte skiny żeby nie był potem ból dupy na mnie ..

:ninja:

Opublikowano

ludzie sam allu nic nie zdziala wiadomo ze jest dobrym graczem ale wygrana mouz zalezy od calego zespolu bo 1 osoba nie bedzie robic w kazdej rundzie ace! tak wiec ogarnijcie sie z tym ze szansa dg spada. Bo LDLC jest o wiele lepsze od mouz i sobie lepiej ogladajcie mecz jak sie zacznie i zobaczcie jak gra DG czy maja dzisiaj forme czy nie i wtedy myslcie o zmianie na mouz albo z mouz na DG.  Pozdro

579571423327107377857.png

Opublikowano

up@ Obejrzyj mecz Dat vs Mouz i wtedy się wypowiadaj na temat tego czy allu sam gry nie wygra.

Według mnie mają mniejsze szanse i tyle.

W 1 meczu stawiam na LDLC a w 2 na D&G

@down okej i rozumiem to było po prostu moje zdanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...