Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nostalgie wygrało :D Po pierwszej mapce już myślałem, że mój M4A1 guardian został przedupiony, a tu suprise :D

Go09SWn.png

Bieda, ale zawsze coś :D

4770714280454741315510.png
  • Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nostalgie podobno zajelo 2 miejsce w rosji na jakims tam turnieju (CIS czy cos takiego) tuż za USSR a Faith było daleko od nich. Nostalgie mierzyło się z FSid3 z któymi wygrali (2tyg temu) oraz tez grali z niektorymi mocniejszymi drużynami. Dzieki temu moje itemki ida na Nostalgie, mam nadzieje ze sie na nich nie zawiode.

ale wiesz , wczesniej w nostalgie nie grali ci gracze tylko inni . Dopiero 2 tyg temu oni wjechali do nostalgie .

W sumie po tym IEM Summer z 3$ mam teraz 67$ . 

Opublikowano

ale wiesz , wczesniej w nostalgie nie grali ci gracze tylko inni . Dopiero 2 tyg temu oni wjechali do nostalgie .

W sumie po tym IEM Summer z 3$ mam teraz 67$ . 

Co ty pieprzysz :D Ten sam skład jest u nostalgie od kilku miesięcy. Wcześniej nostalgie to był mix skład na jakiś tam charytatywny turniej (neo, taz i jakieś 3 ruski/ukraince znane jeśli dobrze pamiętam).

Za kilka dni turniej jakiś od dignitas, za tydzień lan esea i eps, więc będzie co stawiać :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Kto gra?

DIgnitas vs Refuse

mouz vs dat

nip vs onbots

overgaming (wizards) vs aligon (lemondogs)

Ogólnie stawiam tak:

Dignitas > Refuse

mouz > dat

nip > onbots

overgaming > aligon

http://scr.hu/0k00/ka8zw

całkiem spora sumka.

http://news.esea.net/teams/69730

wizardzi w miarę dobrze grali w kwietniu i w maju do kwalifikacji na faceit i już w turnieju, wygrali na virtusów 16-10, na navi, z titanami przegrali do 12, więc na taką drużynę jak aligon również powinni wygrać :D

ou7821.jpg

Opublikowano

DIgnitas vs Refuse

mouz vs dat

nip vs onbots

overgaming (wizards) vs aligon (lemondogs)

Ogólnie stawiam tak:

Dignitas > Refuse

mouz > dat

nip > onbots

overgaming > aligon

http://scr.hu/0k00/ka8zw

całkiem spora sumka.

http://news.esea.net/teams/69730

wizardzi w miarę dobrze grali w kwietniu i w maju do kwalifikacji na faceit i już w turnieju, wygrali na virtusów 16-10, na navi, z titanami przegrali do 12, więc na taką drużynę jak aligon również powinni wygrać :D

Ja bym postawił:

Dignitas i Nip na 100% a w tych 2 nie jestem do konca pewien ale raczej mouz i overgaming.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Myślę że dAT (WorldEdit) mogą to ugrać, co do drugiego meczu to mam nadzieje że OG (wizards) to ugra, AL wygrało tylko na DH z flipside i expertG.

Opublikowano

Z navi wygrali 16-14 pierwszy mecz, a drugi przegrali tyle że nie pamiętam ile, i navi grało w finale. Ten pierwszy mecz mógł być ustawiony czy coś bo było tylko 10% na flipside, ale to tylko moje przypuszczenie, które może być błędne ;)

Opublikowano

Na hltv overgaming ma same przegrane :D .

Warto zaryzykować ? W AL gra Delpan .

Ma same porażki, bo grali starym składem. Wizards do OverGaming przeszli dopiero przedwczoraj, a mecze są sprzed kilku mies.

Raczej byl ustawiony , pozniej zrobili z nimi co chcieli .

Ja stawiam na daT i OG , zobaczymy co bedzie .

Nie ustawiony, tylko bo1. Navi na flipside grało pierwszy raz, nie wiedzieli zbyt dobrze jak grają. Przy bo1 jest wszystko możliwe, te mecze są bo3 :D

ou7821.jpg

Opublikowano

Wygeneruj sobie nowy trade link i wklej go do lounga.

Już 5 razy generowałem i nic

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...