Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xemont

Te podziały oznaczają szanse przez Adminów, nie wiem do końca po co to jest i jak to działa.

Co do SK vs Fnatic. Może to być dobry mecz. Tym bardziej BO1. Chociaż nie rozumiem dlaczego jest aż 25-75, zamiast 40-60. Jeśli Fnatic zagra tak jak z #TG to wygrają, chociaż SK może pokazać swoją klasę tak jak to było z Titanami czy Go4balkan. 

he?

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc tak VP vs LC oraz NIP vs Berzerk to pewniaki, a jak duże ryzyko jest ze Fnatic vs SK przegra z nimi? oraz co z pozostałymi meczami : 

Reason vs HR

Ence vs Epsilon 

@1373230489-U611928.pngCyferky

@Lord_Phoenix

@ Musioł

@netiv

oraz inni wypowiedzcie się. 

Opublikowano

@xemont
Fnatic vs SK to 60% dla Fnatic, 40% dla SK. Więc wiesz, jest to BO1 więc wszystko będzie zależne od pistoletówek i od mapy. 
HR > Reason
Epsilon (stary Mystik) > Ence. 

he?

Opublikowano

Czyli zamiast stawiać na Fnatic lepiej postawić na HR lub Epislon większa szansa ze wygrają? 

co znaczy te pojęcie "BO1" ? 

@Cyferky 

od jakiegoś czasu przez te cs lounge ciągle do mnie piszą oszuści albo podsyłają linki do tych swoich fejk profili albo oferują pieniądze ale najpierw ja mam im dać itemek. Najlepsi są ci co chcą dać kase przez PP a potem anulować. ;d

Tak ps wie ktoś na jakich mapach oni grają i na których mapach jedni czują się lepiej? 

Opublikowano

Czyli zamiast stawiać na Fnatic lepiej postawić na HR lub Epislon większa szansa ze wygrają? 

co znaczy te pojęcie "BO1" ? 

@Cyferky 

od jakiegoś czasu przez te cs lounge ciągle do mnie piszą oszuści albo podsyłają linki do tych swoich fejk profili albo oferują pieniądze ale najpierw ja mam im dać itemek. Najlepsi są ci co chcą dać kase przez PP a potem anulować. ;d

Tak ps wie ktoś na jakich mapach oni grają i na których mapach jedni czują się lepiej? 

Nie będę stawiał na mecz Fnatic vs SK. Raz Fnatic gra dobrze, a raz są bardzo słabo - nie ufam im.

BO1 - będą grać tylko jedną mapę

BO3 - będą grać 2 lub 3 mapy (w zależności czy będzie remis)

Najlepsze skiny postawiłem na pewniaków, a na resztę jeszcze nic, bo nie znam tych drużyn oprócz Fnatic.

Opublikowano

IMO nie opłaca się stawiać na te mecze NiP i VP. Musisz wyłożyć 100$ żeby dostać marne 10$. Mecze na które dzisiaj się opłaca stawiać to HR i Epsilon. HR od czasu IEM'a twardo trenowało, nie grali żadnego turnieju ale trenowali w chuj. A SK vs Fnatic będzie ciekawym meczem. Mimo, że jestem za Fnatic to tak jak pisałem, SK może pokazać klasę ;) 

he?

Opublikowano

To napisze ranking swoich faworytów bo już mi się w główce od tego wszystkie pomieszało.

Itemsy trzeba postawić zeby był zysk jakiś bo już i tak dużo straciłem na skrzyneczkach i na nie pewnych stawień cs longe ;d ( bo narazie wszystko co postawiłem to przegrałem xD a itemsy za erusoki ) 

stare eq

k55j3c.jpg

nowe eq

r69wel.jpg

I tak ps ostrzegam was przed osobami które piszą do was ze dadzą wam kase za itemek ale najpierw swojemu znajomemu musicie dać itemek żeby oni mieli pewność ze nie macie zablokowanego handlu. Wtedy oni tworzą konto o takim samym nicku jak wasz znajomy i avatarze i dają wam handel ;d tak mnie jeden dzisiaj chciał wychujać idiota ^^ 

# edit

dlaczego nie mogę postawić broni która jest warta 30 euro? przecież to 40 dolarów a nie 50? 

@Cyferky 

@aalaan

Opublikowano

NiP > Berzerk

Epsilon (stare Clan-Mystik) > Publiclir (mecz z ence przeniesiony)

VP > LC

SK = Fnatic, ale wydaje mi się, że fnatic wygra. SK to bardziej onlineowy team, nie grali jeszcze bootcampa, a fnatic taktyki na bootcampie od kilku miesięcy trenują.

HR > Reason. Wszyscy myślą, że reason takie dobre niby, HR przegrało z nimi jeden mecz. Owszem, ale ich skład się zmienił. Kiedyś był karrigan, aizy, smf, lomme i exr, a teraz są jakieś kompletne gówna (no może cadian i msl coś grają)

Ogólnie nie wiem czy stawiać skiny, bo stawiam 40 dolców, dostaję 12 -.- Chyba poczekam na ćwierćfinały/półfinały :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ngqdl6.jpg

80zmef.jpg

Mam nadzieje ze fnatic wygra, bo inaczej przegram już ostatnie skiny kupione za kasę. Ale moim zdaniem wygrają bo oni ssą a SK jeszcze bardziej.. 

Opublikowano

ngqdl6.jpg

80zmef.jpg

Mam nadzieje ze fnatic wygra, bo inaczej przegram już ostatnie skiny kupione za kasę. Ale moim zdaniem wygrają bo oni ssą a SK jeszcze bardziej.. 

Moim zdaniem SK wygra ;) Ale nie zmieniaj zakładu, bo będzie na mnie xD

Bardzo dużo postawiłem na NiP i dość dużo na Epsilon.

Jak wrócą itemki to jeszcze postawię na Virtus. Na mecz SK vs Fnatic nie będę stawiał, bo będzie to wyrównany mecz.

I chyba jutro na HR, ale jeszcze zobaczę :P

Opublikowano

Moim zdaniem SK wygra ;) Ale nie zmieniaj zakładu, bo będzie na mnie xD

Bardzo dużo postawiłem na NiP i dość dużo na Epsilon.

Jak wrócą itemki to jeszcze postawię na Virtus. Na mecz SK vs Fnatic nie będę stawiał, bo będzie to wyrównany mecz.

I chyba jutro na HR, ale jeszcze zobaczę :P

A mógłbyś powiedzieć czemu masz takie przypuszczenia? ;d wiesz coś na temat np ze SK dużo ostatnio ćwiczyło? ;d 

@Musioł 

Bo w SK nie są słabi gracze, a Fnaticowi nie ufam  xD Raz przegrywają łatwe mecze, a raz grają dobrze  :P

O ćwiczeniach SK nic nie słyszałem  :P

Dlatego ten mecz jest dla mnie zagadką i nie będę go obstawiał  :P Jak już postawiłeś na Fnatic to nie zmieniaj, bo pierwsza myśl jest najlepsza (ile razy dawałem na zwycięzców, a potem zmieniałem i przegrywałem wszystko  xD)

to tak jak ja ostatnio myślałem zeby postawić na Alsen a potem zmieniłem.. 
Opublikowano

A mógłbyś powiedzieć czemu masz takie przypuszczenia? ;d wiesz coś na temat np ze SK dużo ostatnio ćwiczyło? ;d 

@Musioł 

Bo w SK nie są słabi gracze, a Fnaticowi nie ufam xD Raz przegrywają łatwe mecze, a raz grają dobrze :P

O ćwiczeniach SK nic nie słyszałem :P

Dlatego ten mecz jest dla mnie zagadką i nie będę go obstawiał :P Jak już postawiłeś na Fnatic to nie zmieniaj, bo pierwsza myśl jest najlepsza (ile razy dawałem na zwycięzców, a potem zmieniałem i przegrywałem wszystko xD)

Opublikowano

ngqdl6.jpg

80zmef.jpg

50$ na Fnatic   :)  Trzeba sie odrabiac :)

Szkoda waszych skinów :/

Ja postawiłem dzisiaj tylko na VP oraz NiP i kilka $ wpadło.

SK wygrało mimo, że tak mało osób na nich postawiło.

Opublikowano

Eh , mialem kase stawialem po 10 dolcow przegrywalem , jak teraz stawiam po 50 centow wygralem 6 pod rząd ;/ . Jutro stawiam na reason . Co myslicie o tym ?

Opublikowano

Dobra chłopy :) a jak z Fsid3 vs Na'Vi? Myślę, że Fsid3 możę coś ugrać i nawet wygrać, ale to są tylko MOJE przypuszczenia!

Opublikowano

SK <3 łącznie z 3 kont ponad 120 dolców wygrałem xD

Dzisiaj HR>Reason, Titan>o4o, navi>flipside, expert>lemondogs (lemondogsi NIC nie grają ze sobą. Zero meczów, pewnie tylko jakieś marne ligi = zero zgrania)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

SK <3 łącznie z 3 kont ponad 120 dolców wygrałem xD

Dzisiaj HR>Reason, Titan>o4o, navi>flipside, expert>lemondogs (lemondogsi NIC nie grają ze sobą. Zero meczów, pewnie tylko jakieś marne ligi = zero zgrania)

TO DUŻA szansa ze expert wygrają? chociaż te 28 dolarów ze 100 które przegrałem by się zwrociło.

gdybym postawił wtedy na SK byłoby ok 350 dolarów + ;. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...