Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszły moje najdroższe rzeczy na NiP... :)

No i prawidłowo :D

Wiecie może, co może mi dropnąć z kontraktu 10x USP Guardian (fabrycznie nowe, lekko używane)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Ja raczej na USSR bo patrząc na ostatnie wyniki aces można wiele wywnioskować i podobno USSR mają dobrą formę.

Opublikowano

Ja najpierw obejrzę statystyki na hltv a potem obstawię, nie dużo bo nie długo więcej ciekawszych meczyków :)

Opublikowano

Nostalgie podobno zajelo 2 miejsce w rosji na jakims tam turnieju (CIS czy cos takiego) tuż za USSR a Faith było daleko od nich. Nostalgie mierzyło się z FSid3 z któymi wygrali (2tyg temu) oraz tez grali z niektorymi mocniejszymi drużynami. Dzieki temu moje itemki ida na Nostalgie, mam nadzieje ze sie na nich nie zawiode.

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Powie mi ktoś czemu nie mogę obstawić ? Trwa już turniej. I jak obstawić przed rozpoczęciem

PS. mam 

Five-SeveN | Skórka Pomarańczy

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

A ile musze dni miec konto ,żeby móc się wymieniać ?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

A ile musze dni miec konto ,żeby móc się wymieniać ?

wejdź w rynek.. spróbuj coś kupić i sam się przekonasz nikt tutaj nie jest jasnowidzem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...