Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem szczęście w nie szczęściu bo : Za FSid3 dostałem 50 dolców a gdyby Experci wygrali 2 rundy miałbym jeszcze 40$  -_-

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja obstawilem teraz FSid3 z Lemondogs oczywiscie na FSid3 i graja dd2 tak jak z navi :) Czyli cos zawsze wpadnie :)

A paczajcie tego typa co wygral a co przegrywal :D Czyli mu z plusem sie zwrocilo :D

http://gyazo.com/df4c43bdfc5b136baaf362e154aef2a0

http://gyazo.com/741be03ef6bf02d347cada939d8e89ff

No bo co za debil stawiałby na berzerker? ja to miałem nie farta i przegrałem podobną sume. 

Opublikowano

Szkoda, że exg przegrało, ale nie smutno mi jakoś, bo zajebisty mecz był + gówna postawiłem xD Kumpel postawił na navi 60 dolców i przegrał, sad xD

btw. ten typ co wygral 1340 dolcow pisał, że miał jeszcze większe wygrane xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

nie wierze co FSid3 zrobilo na dd2 teraz... z Navi sobie poradzili o wiele lepsze druzyna od tych lomendogs a tutaj taki psikus i to jeszcze w tt zaczeli 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Stawiam na LD , wczoraj niezle pocisneli wszystkich . Jest szansa ze dzisiaj tez sa w formie :D

Jeszcze stawiam na titanow licze na farta tak jak wczoraj , fnatic vs nip .

Opublikowano

Ten kurwa FNATIC to załosne typy z SK nie wygrali przez co przegrałem 100 dolarów a Z NIP'em wygrali i kto mi powie ze to nie jest ustawione.. 

Opublikowano

Navi z VP sobie poradzili LOL , az zaluje ze nie postawilem na NAVI , LD mialo naprawde wielkiego pecha , 1HP , 0,1 s do defusa itp :)

Delpan zamykal na duscie  LOL .

Opublikowano

Heh dlatego mówię ze te mecze są serio ustawiane.. wcześniej Navi przegrało z Fsid a teraz wygrało ;d taka zwykła loteria ;d 

Opublikowano

Navi czy epilson ? Ja chce postawić 30$ na epilson ale nie wiem czy dadzą rade :/ Jak sądzicie ?

Opublikowano

tak obstawione pewnie , bo kasa z dreamhacka tutaj nie wchodzi wgl w role . Kazdy ma rowne szanse i kazdy potrafi z kazdym wygrac . Nie rozumiem czemu tak malo % bylo na f3 skoro potrafili ugrywac na alternate czy mousesport . Na sk tez nie wiem czemu przeciez ostatnio prawie wygrali z titan i dzieki sk wyszedlem 30+ $ . Nic nie jest ustawione , nikomu by sie to nie oplacalo nawet w formie skinow by sie im to nie oplacalo , pozatym jak wy byscie chcieli ustawic taki mecz skoro wszyscy ogladamy mecze i sa strasznie zaciete i kazdy jak widzi banie to ja strzeli nie ma ze jest ustawione i nagle bedzie jebal po scianach , widac na meczach ze kazdy sie stara .... 

UP. na hellraisers oplaca sie bo mieli duzo treningow ostatnio , akurat wszystkie mecze przewidzialem ze wygraja , procz navi i virtus i paru innych , stawiwalem zwykle na mniej % i sie oplacilo , pisali te amatorskie druzyny ze robia wszystko by wejsc do playoffow , na te nowe druzyny nie masz jak sie przygotowac i zobaczyc jak graja wiec trudno jest sie na nich ustawic .

Opublikowano

No na d2 HR w tt co to za farty były ze strony nipu :D

Jebać obstawianie, będe odrabiał na budowie jak Pasza = D

ab1aut.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...