Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to teraz mnie urządziliście.

A więc tak usunąłem te cookie niby teraz juz wszystko ok z cs lounge, ale poprosiło mnie o zweryfikowanie nowego urządzenia a przez to teraz piszę mi ze przez 7 DNI ! nie mogę się wymieniać, co w tej sytuacji mam zrobić? \

Dodam ze to te same urządzenie ten sam komputer te same IP 

Mozesz napisac do supportu ale masz 1 % szans ze cie nie oleja. Musisz poczekac 7 dni i tyle.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@xemont prędzej minie ten tydzień, niż oni zajmą się tą sprawą.

jeśli chcesz to możesz pisać, ale szybciej już minie ci tydzień, niż oni ci to zdejmą.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

No to teraz mnie urządziliście.

A więc tak usunąłem te cookie niby teraz juz wszystko ok z cs lounge, ale poprosiło mnie o zweryfikowanie nowego urządzenia a przez to teraz piszę mi ze przez 7 DNI ! nie mogę się wymieniać, co w tej sytuacji mam zrobić? \

Dodam ze to te same urządzenie ten sam komputer te same IP 

A ja to rozkminiłem inaczej :P Miałem podobną sytuację jak Ty i gdy chciałem kliknąć w ofertę wymiany na csgolounge wyskakiwało to że muszę czekać 7 dni, ale wtedy wchodziłem normalnie na Steam'a (aplikację) a tam miałem ofertę i mogłem ją bez problemu aktywować :)

Opublikowano

A ja to rozkminiłem inaczej :P Miałem podobną sytuację jak Ty i gdy chciałem kliknąć w ofertę wymiany na csgolounge wyskakiwało to że muszę czekać 7 dni, ale wtedy wchodziłem normalnie na Steam'a (aplikację) a tam miałem ofertę i mogłem ją bez problemu aktywować :)

Racja GZ stary, wczoraj tez sobie tak pomyślałem.. jednak wtedy to nie działało. Sprawdziłem teraz i działa wyśmienicie. 

skoro już wszystko ok, to warto obstawić któryś z tych meczy? 

tth5ag.jpg

tylko chce pewniaka bo już dużo na tym straciłem ;- 

Opublikowano

Racja GZ stary, wczoraj tez sobie tak pomyślałem.. jednak wtedy to nie działało. Sprawdziłem teraz i działa wyśmienicie. 

skoro już wszystko ok, to warto obstawić któryś z tych meczy? 

tth5ag.jpg

tylko chce pewniaka bo już dużo na tym straciłem ;- 

Druzyny slabe i nieznane ale ja bym dal alsen i inshock.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tez obstawilem KNR na bogato :) Podobnież mecz został rozegrany ponownie na prywatnym serwerze i KNR wygralo 16;14

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nowe mecze:

Berzek vs NiP

Ence vs Epsilon

VP vs LC

SK vs Fnatic

HR vs Reason

Berzek vs NiP i VP vs LC są pewniakami, więc dam swoje najlepsze skiny (dużo nie zarobię, ale przynajmniej ryzyko jest minimalne)

Opublikowano

fnatic 

Lordzie, a mógłbyś podać jakieś argumenty? gdybym ciebie wczoraj posłuchał miałbym 150 dolarów + ;= 

chodzi mi o all teamy ktore bd graly ktos by zrobił na który lepiej postawić.. ;d  i dlaczego bo jest troche itemsów. 

Co oznaczają te podziały : 

b30bx8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...