Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najbliższe mecze do obstawienia to będą dopiero na DreamHack'u ? :) czy może się mylę ? :D będzie coś wcześniej ? :D dzwne, ponieważ do obstawienia możliwy był mecz InsHock z Wyborową w EPS, a reszta meczy już nie :D ma ktoś jakieś info na ten temat :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

FSid3 vs ExpertG ? prosze o napisanie powodu, dlaczego wlasnie ten zespol ma wygrac z gory dzieki ;p

Opublikowano

FSid3 vs ExpertG ? prosze o napisanie powodu, dlaczego wlasnie ten zespol ma wygrac z gory dzieki ;p

Przewiduję, że wygra ExpertG, ale to tylko przypuszczenia. Oba zespoły wszystko przegrywają.

Najlepszym rozwiązaniem jest nie stawianie na ten mecz, a jeśli tak to tylko śmieci.

Opublikowano

Obstawiłem ponad 5 value na ExpertG, ale zastanawiam się czy nie zmienić na Flipsid3.. Wypowiedzcie się ludzie na kogo obstawiacie i dlaczego!

Sam jestes!

Opublikowano

Flipside ma chyba bootcampa :D stawiam 0.5 na nich :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Wczorajszy mecz pomyślnie wygrał Flipsid3, całe szczęście zamieniłem teamy, na które postawiłem :3 

Na kogo dzisiaj obstawiacie? Grają Alsen i KNR.

Sam jestes!

Opublikowano

Ja obstawilbym Alsen bo wiem ze wygra :) Ale wkoncu to esl i moga sie podłożyc tym bardziej ze jest 72% :) Dlatego raczej nie obstawie tego meczu :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Czemu awp asiimov wartę 45   50 euro nie można obstawić? 

Dlaczego Alsen i dlaczego twoim zdaniem mogli by przegrać? 

Opublikowano

chce złożyć komuś ofertę i wychodzi mi takie cuś :

Can't get items. Possible reasons:
- This profile is set to private ?
- Could not connect to Steam servers;
- Backpack is empty.

dodam ze link itd dobry jest..

Opublikowano

Kto z tych dwóch zespołów wygra? 

i dlaczego nie działa dodawanie itemów :

Can't get items. Possible reasons:
- This profile is set to private ?
- Could not connect to Steam servers;
- Backpack is empty.

dodam ze link itd dobry jest..

Opublikowano

To jest beznadziejne , oplaca sie stawiac tylko na druzyny z duza iloscia % bo jak wygrywa druzyna z mniejsza iloscia to ddosy , mogli powtorzyc ta ostatnia runde chociaż dla sprawiedliwości.

Opublikowano

Wie ktoś czy są jakieś bronie za które nalicza więcej kasy niż kosztuje :D ?

Chodzi Ci o to, że na csgolounge są droższe niż na rynku steam? :P

Jeśli tak to chociażby zwykły Ak-47 Blue laminate/factory new.. na rynku ~95 centów, na csgolunge 1,34 euro ^^

Opublikowano

Chodzi Ci o to, że na csgolounge są droższe niż na rynku steam? :P

Jeśli tak to chociażby zwykły Ak-47 Blue laminate/factory new.. na rynku ~95 centów, na csgolunge 1,34 euro ^^

Na csgolounge pokazuje $ a nie euro :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

No to teraz mnie urządziliście.

A więc tak usunąłem te cookie niby teraz juz wszystko ok z cs lounge, ale poprosiło mnie o zweryfikowanie nowego urządzenia a przez to teraz piszę mi ze przez 7 DNI ! nie mogę się wymieniać, co w tej sytuacji mam zrobić? \

Dodam ze to te same urządzenie ten sam komputer te same IP 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...