Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

te dzisiejsze mecze będą bo1 czy bo3?

BO1.

Widziałem kilka osób, które postawiły kilkadziesiąt euro na Liquiud z Fntatic. Profit może być duży - nawet 2k :)

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja stawiam na LDLC, lowa na liquid i nip vs dig stawiam na NIP bo raz już z nimi wygrali 2;0

Opublikowano

W którym meczu stawiasz na LDLC i lowa na Liquid?

Low na liquid z fnatic albo skip a ldlc to vs fnatic bo vs clg za duży procent i nic praktycznie nie wygram

Opublikowano

Ja postawiłem tak: http://prntscr.com/5vz36h

Oby NiP ez. 

NIP vs dig to kwestia mapy teoretycznie te zespoły są sobie prawie że na równi.

Na liquid warto obstawić bo to bo1 nie wiadomo jak bedzie gral fnatic i na dodatek wysoki % na fnatic więc jak liquid wygra to można nieźle wygrać

Opublikowano

Co powiecie o liquid vs clg? Nie ogladam tych druzyn, a 69% na clg, to moge z 14 euro wygrac 6, wiec w miare sie oplaca? 

Ja tam w tym meczu obstawiam na Liquid, dobrze grają zespołowo. Ale jak wiadomo wszystko będzie zależeć od mapy jaką będą grać. :)

Opublikowano

Ja tam w tym meczu obstawiam na Liquid, dobrze grają zespołowo. Ale jak wiadomo wszystko będzie zależeć od mapy jaką będą grać. :)

To jest fnatic nie odda tego, nie wiem czy nawet jest sens stawiania na liquid 16-5 to max wynik dla fnatic 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dostałem właśnie bota od Dota2Lounge i nie chce mi zaakceptować beta wtf...

Od 5 minut mam to:

9ba01b192d.png

Dobra bet postawiony.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To jest fnatic nie odda tego, nie wiem czy nawet jest sens stawiania na liquid 16-5 to max wynik dla fnatic 

A czy ja mówię o meczu fnatic - liquid?? Przed cytowaniem zobacz co pisała osoba wyżej...

Opublikowano

Po co kupować bota skoro jest magiczny przycisk returns i można bez czekania obstawiać mecze xD Wystarczy zostawiać rzeczy z wygranego beta 

Opublikowano

NIP vs DIGNITAS -> nip to ugra, cały czas pykają na boot camp  // dowód ->>  https://www.youtube.com/watch?v=pZxDVBnFAP4

Fnatic vs LDLC -> tutaj powinno dać sobie rade Fnatic bo LDLC mało godzin ma przegranych w ostatnich 2tyg. zresztą zobaczymy po wcześniejszych ich 2 meczach.

536_v16pfr.jpg

461_0xlady.png

Opublikowano

NIP vs DIGNITAS -> nip to ugra, cały czas pykają na boot camp  // dowód ->>  https://www.youtube.com/watch?v=pZxDVBnFAP4

Fnatic vs LDLC -> tutaj powinno dać sobie rade Fnatic bo LDLC mało godzin ma przegranych w ostatnich 2tyg. zresztą zobaczymy po wcześniejszych ich 2 meczach.

536_v16pfr.jpg

a czy to czasem nie jest LAN mecz NIP vs. Dignitas?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...