Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Było widać, że epsilon oddało inferno, a na koronnej mapie titanów pokazują chwilowo jak się gra cs'a.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

STAWIAĆ ALL IN NA VP STAWAIM NA NICH 2 ASIMOVY, 2 CYREX'Y WYGRALI MAPE PENTY(DE_INFERNO) KENNYS'S NIC NIE TRAFIA Z AWP DZISIAJ EZ SKNIS EZ LIFE VP

GO GO VP!!

Opublikowano

Jak grał Kenny na Dust?

Jeszcze godzina i ciekawy mecz <3

STAWIAĆ ALL IN NA VP STAWAIM NA NICH 2 ASIMOVY, 2 CYREX'Y WYGRALI MAPE PENTY(DE_INFERNO) KENNYS'S NIC NIE TRAFIA Z AWP DZISIAJ EZ SKNIS EZ LIFE VP

GO GO VP!!

Gra gruby, więc raczej nie. 

­

Opublikowano

Spokojnie, Titani to ugrają. VP ledwo daje rade z Pentą i teraz na dodatek jest 15;13. Nie ma Snaxa, ale gruby nie jest taki najgorszy, ale prawdę mówiąc to zmiennik i wiadomo że nie zastąpi w 100 procentach czołowego gracza. Daję mid bet na titanów

666 postów Kappa :v

Opublikowano

Spokojnie, Titani to ugrają. VP ledwo daje rade z Pentą i teraz na dodatek jest 15;13. Nie ma Snaxa, ale gruby nie jest taki najgorszy, ale prawdę mówiąc to zmiennik i wiadomo że nie zastąpi w 100 procentach czołowego gracza. Daję mid bet na titanów

666 postów Kappa :v

Gruby gra dobrze, ale nie zastąpi w 100% snaxa.

Z jednej strony chcę trzecią mapę, bo dałem low na Pentę, z drugiej chciałbym obejrzeć już starcie vp i titan. 

Zmiana zawodnika w niemieckiej drużynie, także ddosy. 

­

Opublikowano

hr vs hnbr skip

Titan vs VP eh... snax ma ddos'y nie wiem czy będzie grać z Tytanami. Większość zależy od map jakie wybiorą gracze . Poczekam jeszcze na mecz Penta VP i postawię coś :v

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Możecie coś obstawiać? Mi cały czas wyskakuje

All queues are currently full. Please try again later.

A chcę zagrać na HR i Titan.

1356721310-U739101.png

Legenda
Opublikowano

Spadek na loungu % na VP, więc ostatni raz na polaków. Snax jak ddosy to gruby ma zrobić rozpierd*l z tytanami, którzy dziś dobrze grają.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja bym nie obstawiał tego meczu VP vs Titan a jak już obstawił to na VP

Dali rade z pentą 2:0 Gruby się świetnie spisuje chyba otwierał albo był 2 .

Wygrają z titan :P

Ex Lider Counter-Strike

Weteran
Opublikowano

Mecz między LDLC vs Fnatic jest 50/50 jeśli chcesz zaryzykować to postaw na jedną z drużyn full bet'a, może trafisz.
Ludzie to jest BO1 tam wszystko może się zdarzyć nawet, że Liquid wygra z Fnatic'em xD

Obejrz sobie 2 pierwsze mecze drużyn i sam zdecydujesz, która z drużyn jest w formie 

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Ja właśnie myśle nad tym meczem ale jak któryś team coś zepsuje to sie procenty zepsują również. Bo w okienkach między meczami to chyba tylko chuck norris da radę coś obstawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...