Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer po prostu pada na pysk , forum codziennie mają zaspamione przez jp armie chyba im się narazili nie wiem , co raz mniej gracz ;/ 

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Technikiem jest hooltras. Był quarel ale musiał zająć się invoria bo 2 serwery to dla niego za dużo czy coś w tym stylu.

Opublikowano

pewnie oczekiwałeś za to bryłek lub jakichś sm-ów, lizodupstwo trzeba tępić  B)

to kto tu jest techniikiem??

hahha człowieku wiesz co ty piszesz? :> Nigdy od początku mojej kariery 2005 rok metin2.co.kr  ale to nigdy nie prosiłem innych graczy o pomoc NIGDY! na wszystko sam zarabiałem -,-  Wiesz w ogóle co to znaczy "Tracić graczy bo serwer nudny?"   człowieku następnym razem zanim coś napiszesz to pomyśl bo gram od poczatku na tym serwerze i widzę ze z serwera uciekają gracze :>  teraz w m1 stoi z 30-15 sklepów a wcześniej stało po 100 a gm i tak olewa bo jak narazie hajs się zgadza, będzie to samo co z eruris gm zacznie olewać to gracze się przyczyną do upadku serwera 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Witam otóż chciałbym dodać że administracja ma całkiem w dupie graczy aby tylko grali i hajs się zgadzał. Otóż nic nie zrobili w kierunku by zatrzymać graczy ja obserwuje że z każdym dniem jest coraz mniej graczy i ja też nie długo skończę grę jak nie zmieni się takie olewanie... a tutaj ss jak gm po prostu sobie logną 

I co z tego, że się wylogowałem? Przeczytałem wiadomość i pracujemy nad tym.

Opublikowano

Eventy od dziś będą częściej, więc zaglądajcie na forum :)

Zrobcie sobie kalendarz eventow, na Ascarialu akurat zajebiscie sprawdza się to rozwiązanie. Powodzenia z serwerem.

Opublikowano

Serwer ciągle się rozwija, na ten tydzień zapowiedziane są już dwa eventy w grze, od środy zaczynamy event na forum związany z typowaniem wyników na Mundial w którym również do wygrania są symboliczne ilości SM, liczba graczy wciąż się utrzymuje, jedni przychodzą, drudzy odchodzą. Boty i yangsellerzy są na bieżąco banowani, zapraszamy wszystkich którzy szukają stabilnego serwera :)

Opublikowano

Serwer ciągle się rozwija, na ten tydzień zapowiedziane są już dwa eventy w grze, od środy zaczynamy event na forum związany z typowaniem wyników na Mundial w którym również do wygrania są symboliczne ilości SM, liczba graczy wciąż się utrzymuje, jedni przychodzą, drudzy odchodzą. Boty i yangsellerzy są na bieżąco banowani, zapraszamy wszystkich którzy szukają stabilnego serwera :)

Nie zgodzie sie co do liczby graczy.Od startu do dnia dzisiejszego ubylo ok 40-50% spolecznosci.W miastach bylo znacznie wiecej sklepow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie zgodzie sie co do liczby graczy.Od startu do dnia dzisiejszego ubylo ok 40-50% spolecznosci.W miastach bylo znacznie wiecej sklepow.

Od startu pewnie, miałem na myśli, że liczba graczy po tym wspomnianym spadku się utrzymuje i pójdzie w górę jeśli serwer będzie stabilnie stał - a będzie, gwarantuję Wam :)

Opublikowano

No osób dośc mało online, przydałby się ten licznik graczy na stronie internetowej alee oczywiście nikt tego nie raczy zrobić. Ja również pytam się ile jest graczy?

Edit: Czego antywirus świruje przy uruchomianiu lunchera??

Opublikowano

Kolejny event za nami, gracze świetnie bawili się szukając bossów a później próbując je ubić przy okazji przeszkadzając innemu królestwu. Zwycięskie królestwo wygrało ZUO oraz +50 expa na 6h, przegrani na pocieszenie mają +50 dropu na 6h. Film już wkrótce. Zapraszamy do wspólnej gry i zabawy przy kolejnych wydarzeniach :)

Opublikowano

Na początku było fajnie , ale teraz to patologia . Zaczęło się od ustawionego OX z błędnymi odpowiedziami który wygrał jakiś szaman i przed końcem napisał " wszyscy odpadniecie " . Okradziono wszystkie postacie mojego ziomka . On napisał do administracji , że został okraniony w odpowiedzi otrzymał wiadomość " Hahahahaha" oraz ban na wszystkie konta . Pozdro dal Hikariego i reszty ekipy . 
Hikari CHUJ CI W DUPE PEDALE

Opublikowano

DA KTOS LINKA DO KLIENTA OPRUCZ MEGA ZOO I MULTIUPLOAD?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Event OX już o 19 na naszym serwerze! Dzisiaj :)xxx

Możecie robić event o późniejszych lub wcześniejszych godzinach? 19 to ani tak, ani tak. Mogę się założyć że większości nawet nie było, bo około 21/22 sporo osób się pytało kiedy OX itp. Tak samo było ze mną, na mpc nie przeczytałem, na forum nie byłem i nie wiedziałem. Z góry dzięki.

Opublikowano

Możecie robić event o późniejszych lub wcześniejszych godzinach? 19 to ani tak, ani tak. Mogę się założyć że większości nawet nie było, bo około 21/22 sporo osób się pytało kiedy OX itp. Tak samo było ze mną, na mpc nie przeczytałem, na forum nie byłem i nie wiedziałem. Z góry dzięki.

Przecież 19 to dobra godzina, a ze ludzie sie pytali kiedy ox to problem bylo wejsc na forum i sprawdzic? to juz ich wina, byla informacja na  forum,mpc wiec.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Postaramy się wybierać godzinę tak aby każdemu dogodzić, dzięki za informację :)

Na serwer została wgrana mapa "Wieża Wygnańców" oraz poprawiono kilka misji. Informacje nt WW:

• Od 80 poziomu postaci
  • Wymagany Pazur Mrocznego Lorda (można go zdobyć z metinów w Grocie Wygnańców)
  • Można wejść samemu jak i w PT
  • Przejście jest troszkę inne niż DT.. np... trzeba rozwalić metin zamiast dropić kufry/mapki lub np można zrobić windę w na 5 piętrze, oddając NPC Szkatułkę Umarłego Rozpruwacza
  • Dwa nowe Bossy
  • 30% Bonus EXPa
  • Nowy NPC w środku
  • Brak Kowala

A wkrótce całkiem nowy dungeon :) Zapraszamy do rozgrywki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...