Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wykaz eventów na nadchodzący tydzień pojawił się na forum! Tutaj mały początek całego tematu który znajdziecie w odpowiednim dziale :)

TRtWS9g.png

Oprócz tego mamy dla Was konkurs na najśmieszniejszy SS z Astilii, zapraszamy do wzięcia udziału i wspólnej zabawy.

Opublikowano

e serwer niby ok ale jego jedyny minus jest taki że padnie se za około 2 miechy, bo ludzi jest za mało więc nie pyli się grać, zresztą admin to hikari który myśli tylko o tym jak zbić gruby hajsik na gimbazie, co jest dość dziwne bo jest jednym z reprezentantów tej dzikiej grupy

Opublikowano

e serwer niby ok ale jego jedyny minus jest taki że padnie se za około 2 miechy, bo ludzi jest za mało więc nie pyli się grać, zresztą admin to hikari który myśli tylko o tym jak zbić gruby hajsik na gimbazie, co jest dość dziwne bo jest jednym z reprezentantów tej dzikiej grupy

Fakt. Dodają do ISu kolejne pety, a obiecane SMy nie zostały przelane od 22 czerwca gdzie Hikari napisał ' jutro, pojutrze ' - można to przeczytać wyżej.

Grając tutaj zauważyłem że główna waluta na serwerze te IS :)

Opublikowano

Serwer nie jest pod IS, jak podobne do niego. Sam pochodziłem 13 razy na WO i zarobiłem na peta i lizaka ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Fakt. Dodają do ISu kolejne pety, a obiecane SMy nie zostały przelane od 22 czerwca gdzie Hikari napisał ' jutro, pojutrze ' - można to przeczytać wyżej.

Grając tutaj zauważyłem że główna waluta na serwerze te IS :)

Nie prawda, gdyby serwer był pod IS te nowe pety byłyby o niebo droższe bo dają na prawdę sporo. Przepraszam za poślig z SM za Mundial, po prostu nie miałem na to czasu - już wszyscy otrzymali nagrodę.

Zapraszamy na nasze forum, pojawił się wykaz eventów na nadchodzący tydzień!

491071403952949725734.png

Więcej na forum: xxx

https://www.youtube.com/watch?v=A0tsSbQgJoM

Opublikowano

Warto tutaj zagrac? Jesli tak to dlaczego?

Zaproszę ekipę jak coś.

Jeśli lubisz serwery tego tupu to tak. Ciekawe misje a z nich ciekawe nagrody, częste eventy i mało cheaterów. Dodatkowo w łatwy sposób można zarobić (również na rzeczy z IS dzięki zwojom na sm)

graphic.png

Opublikowano

aktualnie gra tu te 500 osób ? gdyż nie wiem czy warto zagrać  -.-

Gra ponad 500, takie mam wrażenie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

aktualnie gra tu te 500 osób ? gdyż nie wiem czy warto zagrać  -.-

500 chyba jest, ale ilość graczy nie jest tak zadowalająca jak na początku

graphic.png

Opublikowano

Można by było zrobić coś na mniejsze lvle ; D coś nowego nie skopiowaniego ; >

Jesteśmy otwarci na propozycje :)

Na forum pojawił się kolejny wykaz eventów na nadchodzący tydzień! Oprócz dropu Szkatułek Blasku Księżyca przygotowaliśmy dla Was parę innych niespodzianek, zapraszamy do lektury :)

Opublikowano

Jesteśmy otwarci na propozycje :)

Na forum pojawił się kolejny wykaz eventów na nadchodzący tydzień! Oprócz dropu Szkatułek Blasku Księżyca przygotowaliśmy dla Was parę innych niespodzianek, zapraszamy do lektury :)

wreszcie szkaty blasku księżyca ;)

graphic.png

Opublikowano

Server jest stabilny oraz dopracowany , admini w grze prawie 24/7 ( jesli nie to na forum) Zawsze ktoś skłonny do pomocy . Graczy jest nawet sporo chociaż ostatnimi czas troszkę ich ubyło . Już wkrótce  ma pojawić się obszerniejsza reklama oraz ułatwienia dla początkujących graczy które na pewno ich przyciągną. Jedyne co jest do zmiany to na pewno SMOK ( troszkę go osłabić trzeba ) :) Aby o te niebianki było łatwiej , moim zdaniem trzeba dodać również  możliwość ulepszania czapek na 60 Lvl w dt u kowala. Misje na serverze ? = Jest ich bardzo dużo i maja bardzo obfite nagrody to jest jak najbardziej największy + tego servera .  Nuda ? Owszem troszeczkę wieje nudą na 90 lvl` u + Bo już niezbyt jest co robić :( . Ostatnim problemem który się pojawił to mianowicie znikniecie Kuponów SM z rynku to tez jest bardzo niekomfortowa sytuacja dla nowych jak i starych graczy :) ( proponuje administracji coś z tym zrobić)
Na końcu dopowiem coś o EVENTACH  : Moim zdaniem jest ich bardzo dużo , na forum jest kalendarz na kilka dni co daje tez możliwosc przygotowania sie :) , Kukly to fajana sprawa ale z tego co wiem to same rosy za nie to nie jest satysfakcjonująca nagroda , OX bardzo fajnie ze można wygrać pd`ka ( 1 dzien ) oraz rękawiczkę ( 1 dzień ) czy też by perełki :)
Z całego serca wierzę w to że server stanie na nogi ponieważ jest bardzo dobry a tak jak pisałeś Hikari na forum cierpliwość popłaca tutaj akurat sie zgodze :)
SERDECZNIE ZAPRASZAM NA SERVER WSZYSTICH !!!!!
@ Ps . Zapewne zaraz ktoś doszuka sie czegoś w mojej wypowiedzi i mnie pociśnie ale leje na to :) Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...