Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież 19 to dobra godzina, a ze ludzie sie pytali kiedy ox to problem bylo wejsc na forum i sprawdzic? to juz ich wina, byla informacja na  forum,mpc wiec.

Tak jeżeli siedzisz całą niedziele w domu, jak wiadomo w niedziele zazwyczaj przyjeżdża rodzina lub jedziesz do niej. Optymalna godzina na serwerach to zazwyczaj 20/2030

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osob On ? ... oplaca sie grac ?? 

Na oko z 500, to już jest Twoja decyzja, ja od siebie serwer bym polecił, aczkolwiek na starcie było duzo wiecej graczy

Opublikowano

Wykaz eventów!

Witajcie drodzy gracze! Przed nami kolejny tydzień, oraz kolejne eventy!
Cały wykaz wydarzeń które odbędą się w nadchodzącym tygodniu znajdziecie w odpowiednim temacie na forum, link na samym dole newsa.
18.06 ~ Obrona króla!
19.06 ~ Obrona Kamieni Metin
20.06 ~ Start Turnieju PvP

Więcej informacji w tym temacie! (klik)
Opublikowano

Ile osob On ? ... oplaca sie grac ?? 

osób jest wystarczająco, na pewno 500+. czy opłaca się grać? mnie prezentacja osobiście przyciągnęła i zagram. częste eventy, dużo nowości i nadal pomocna administracja po miesiącu działania serwera, czego chcieć więcej

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

osób jest wystarczająco, na pewno 500+. czy opłaca się grać? mnie prezentacja osobiście przyciągnęła i zagram. częste eventy, dużo nowości i nadal pomocna administracja po miesiącu działania serwera, czego chcieć więcej

Wiekszego zainteresowania i wydalenia za przeproszeniem debili z teamu.

https://www.youtube.com/watch?v=WVLci7BqmQ4

5 dni botowanai bez bana, dopiero jak w miejscu gdzie ludzie co chwile przechodza specjalnie sie ustawil i nie zapomnial wlaczyc opcji anty-gm (wylacza bota gdy gm znajdzie sie w okolicy nawet na invie)  zgarnal bana po 10 godzinach za fishbota.

Nawet przy administratorze bił na ghoscie na kamerze, a koles nawet nie wiedzial jak sprawdzic nick i musial pytac na czacie :D

Opublikowano

Wiekszego zainteresowania i wydalenia za przeproszeniem debili z teamu.

https://www.youtube.com/watch?v=WVLci7BqmQ4

5 dni botowanai bez bana, dopiero jak w miejscu gdzie ludzie co chwile przechodza specjalnie sie ustawil i nie zapomnial wlaczyc opcji anty-gm (wylacza bota gdy gm znajdzie sie w okolicy nawet na invie)  zgarnal bana po 10 godzinach za fishbota.

Nawet przy administratorze bił na ghoscie na kamerze, a koles nawet nie wiedzial jak sprawdzic nick i musial pytac na czacie :D

Wypowiedziałem się już pod filmem.

W teamie nie ma debili, jest masa fajnych osób które oprócz tego, że są pracowite mają fajne charaktery i dlatego miło się nam pracuje. Praktycznie codziennie na /n ktoś z GMów pisze "masz jakis problem? potrzebujesz pomocy? Pisz do [GM]x" a w międzyczasie latają po m1/m2 i innych mapach w poszukiwaniu botów.

Zainteresowanie serwerem z naszej strony jest wystarczające :)

Opublikowano

Wypowiedziałem się już pod filmem.

W teamie nie ma debili, jest masa fajnych osób które oprócz tego, że są pracowite mają fajne charaktery i dlatego miło się nam pracuje. Praktycznie codziennie na /n ktoś z GMów pisze "masz jakis problem? potrzebujesz pomocy? Pisz do [GM]x" a w międzyczasie latają po m1/m2 i innych mapach w poszukiwaniu botów.

Zainteresowanie serwerem z naszej strony jest wystarczające :)

Najpierw niech oblecą M1/M2 potem piszą 'Dzień Dobry, Witam itd.' bo każdy wyłączy boty zanim oni zaczną sprawdzać.

Serwer polecam gram kilka dni i na dzień spokojnie można zarobić 100/120kk na 30/35 lvl'u. Z misji wystarcza yang na ulepszanie EQ/kupienie EQ na niższy lvl. Jedyna rzecz która mnie wkurzyła to przyjęcie 2 zębów na około 15.

Opublikowano

Najpierw niech oblecą M1/M2 potem piszą 'Dzień Dobry, Witam itd.' bo każdy wyłączy boty zanim oni zaczną sprawdzać.

Serwer polecam gram kilka dni i na dzień spokojnie można zarobić 100/120kk na 30/35 lvl'u. Z misji wystarcza yang na ulepszanie EQ/kupienie EQ na niższy lvl. Jedyna rzecz która mnie wkurzyła to przyjęcie 2 zębów na około 15.

Ja osobiście grałem 5 dni na bocie ale bana dostałem :(

https://www.youtube.com/watch?v=WVLci7BqmQ4&list=UU5PioZrnfxlkmfL1MyOkV-Q

Opublikowano

Przydałaby się jakaś reklama bo szkoda takiego serwera, a osobiście te 500 osób mnie troszkę odstrasza.

Serwer sam w sobie jest fajny, super się grało, jedyny minus to liczba online. Z chęcią zagrałbym drugi raz z większą ilością osób.

Opublikowano

Staramy się reklamować. W wkrótce nowy event! Tylko u nas dostepny! 

Będzie odbywał się nawet kilkanaście razy dziennie! 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Kiedy strona będzie online?

#1 odcinek

https-~~-//www.youtube.com/watch?v=GfE8I3c4Zr4

O chuj, M0ntes znowu nagrywa.

@Serwerek polecam, dobry hard ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Zrobi ktoś lanchera i napisze do jakiego z privow najlepiej wkleić? Mam troche tych prywatnych serwerów więc nie powinno być dużego problemu.

Opublikowano

ile ludzi tu gra?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ile ludzi tu gra?

Zależy od pory dnia i czy są eventy. Na oko w południe może być z 600/700 spokojnie.

Mam pytanie, kiedy zostaną przelane SMy na konto za trafne wyniki mundialowych spotkań? Bo troszkę ich trafiłem i się przydadzą SMy, a od dwóch dni nic nie doszło.

Opublikowano

Zależy od pory dnia i czy są eventy. Na oko w południe może być z 600/700 spokojnie.

Mam pytanie, kiedy zostaną przelane SMy na konto za trafne wyniki mundialowych spotkań? Bo troszkę ich trafiłem i się przydadzą SMy, a od dwóch dni nic nie doszło.

Jutro, maks. po jutrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...