Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałęm pobrać clienta, to pobrałem jakiś program a clienta jak nie było tak nie ma ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Chciałęm pobrać clienta, to pobrałem jakiś program a clienta jak nie było tak nie ma ;)

pobierz z pierwszego mirroru (mega) to będzie ok

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

info z forum

Buenos días, drodzy gracze!

Otóż mam za zadanie poinformować Was, że trwa przerwa techniczna, mająca na celu poprawienie kilku bugów. Nie wiemy, jak długa będzie dokładnie, ale  obiecuję, że zostaniecie poinformowani, kiedy się skończy. No i myślę, że będziecie już mogli grać spokojnie smile.png

Pozdrawiam serdecznie!

Ola

graphic.png

Opublikowano

strasznie mało, może 200 bd :(

Tylko nie pisz tego na grze,bo Hikari za tego typu zdania banuje graczy :)

Prawda boli,serwer po 85+ nie ma nam nic do zaoferowania,panuje nuda,topka sie wyprzedala.

Grzywka za miesiac,dwa bedzie ikona nowego serwera ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

ile tu gra ludzi?

Średnio gra 350-450 osób, liczba ta jest zmienna, raz idzie w górę raz w dół. Wszystko zależy od różnych czynników takich jak pora dnia, dzień tygodnia, czy jest event etc. Teraz będzie więcej osób, zabieramy się jak to było wcześniej za sporą ilość reklam. :) Przywracamy drop zmianek od 1 lvl'a, wędke od 30 lvl. Informacja z forum/strony głównej:

Hej, witajcie drodzy gracze!

Pierwsze koty za płoty, czyli problem i co dalej?

Dziś serwer musiał zostać wyłączony na cały dzień aby poprawić jeden uciążliwy bug który wykorzystał były Mistrz Gry i w ten sposób zmusił nas do podjęcia radykalnych kroków czyli cofnięcia Waszego stanu postaci o dobrych parę godzin. Jak zamierzamy Wam to wynagrodzić? Każde królestwo otrzymało +35 procent dropu oraz doświadczenia na 24 godziny!

Co z aktualizacją, poprawkami?

Nasz technik, Hooltras przez ubiegły tydzień był zajęty dlatego nie mógł wprowadzić zapowiedzianych przeze mnie wcześniej zmian - od teraz to się zmieni! Hool zacznie pracę nad zmianami i nowościami pełną parą już 11 lipca. Co przewidujemy? Usunięcie dropu zmianek i dodań od 35 lvla (damy znów od 1), wędkę od 30, parę ułatwień dla nowych graczy, poprawa dungeonów I WIELE WIĘCEJ w osobnym temacie.

A co z reklamą?

Reklama jest w trakcie załatwiania, osobiście się tym zajmuję - piszę do większych i mniejszych youtuberów aby ten serwis zalała fala filmów z jednego z lepszych serwerów na scenie - Astilii!

Dziękujemy Wam, że w nas wierzycie bo gdyby nie Wy tego serwera by nie było. To Wy jesteście siłą napędową i to Wy tworzycie nasz serwer!

Pozdrawiamy, ekipa.

Opublikowano

Quarel odszedł z Team'u to i serwer pada proste. Już jak odszedł z Teamu Quarel to wiedziałem co będzie działo się z serwerem, więc szybko wymieniłem się eq, sprzedałem postać i sam uciekłem, teraz wiem, że to była dobra decyzja. Zastanawia mnie jedno, kiedy powstanie nowy serwer Hikari'ego, bo ten serwer wątpię, że się podniesie. 

Opublikowano

Quarel odszedł z Team'u to i serwer pada proste. Już jak odszedł z Teamu Quarel to wiedziałem co będzie działo się z serwerem, więc szybko wymieniłem się eq, sprzedałem postać i sam uciekłem, teraz wiem, że to była dobra decyzja. Zastanawia mnie jedno, kiedy powstanie nowy serwer Hikari'ego, bo ten serwer wątpię, że się podniesie. 

serwer nie upada. :)

Opublikowano

Upada. Tylko wszyscy sobie wmawiają że nie upada ;)

każdy hard bez reklamy upada. Z tego co wiem administracja ma wykupić jakiś YTberów

graphic.png

Opublikowano

Konkurs na serwerze astilia zapraszam

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Nie,zostalo ok 200 graczy i nadal odchodza a team pogrywa na innych serwerach/grach :)

A co to ma do rzeczy? Nie zaniedbuję swoich obowiązków więc nie widzę przeszkód. Zapraszamy do gry, niedawno weszła w życie aktualizacja, wkrótce coś co odżywi serwer - work in progress :)

Opublikowano

Nie poelcam, niedawno ktoś udostępnił 2300 kodów na SM (po 3 dyszki)

I większosć wykorzystana, ja sam sprzedałem z 50 bao bao i inne rzeczy z IS'a :}

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...