Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astilia.pl [Dedyk] [Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 794
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pełny client/Łatka/Logowanie na stronie

Jak wiecie każdy próbuje pobrać z patchera i troche przeciąza (wolno pobiera)

tutaj macie pełnego clienta (zaaktualizowanego poza jedna latka)

xxx
xxx

i łatke (wszystko nalezy wypakować do głównego folderu clienta)

xxx

(Jak nie otwiera się uzyjcie najnowszej wersji google chrome)

Przepraszamy za problem i zapraszamy do gry

PS. Dzwon na 80 który dropi to nie dzwon, to jest czerwona mikstura (błędnie ustawiona w cliencie) jak go klikniecie to zniknie i spotuje wam jak normalna potka, zeby widzieć poprawie nalezy pobrać łatke lub zaaktualizować patcherem client (jeśli macie z nim problem zalecamy łatke)

Logowanie na stronie działa już poprawnie.

19:36 09.05.2014

info 

http://astilia.pl/

Proszę o skan, czas do 22.

Opublikowano

Zmniejszyłbym trochę exp, już jest 32 lvl wbity, żeby nie było, że w 3 dni wbiją max lvl... 

Opublikowano

Zmniejszyłbym trochę exp, już jest 32 lvl wbity, żeby nie było, że w 3 dni wbiją max lvl... 

No jak expi z pd to co się dziwisz ;) Jak zmniejsza to ludzie bez pd będą mieli przerypane.

Serwer fajny polecam ;)

Opublikowano

No jak expi z pd to co się dziwisz ;) Jak zmniejsza to ludzie bez pd będą mieli przerypane.

Serwer fajny polecam ;)

Z PD czy bez PD exp powinien zostać zmniejszony. To jest Hard, wbiją max lvl w parę dni to nieciekawie będzie. 

Opublikowano

powie mi ktoś jak mam się zalogować na stronie ? Jak loguje to wyskakuje mi to http://scr.hu/1hvd/yiyyx jak usuwam to zaloguj to przerzuca mnie na główną z powrotem próbuje zalogować się znowu i to samo ;////  i o co chodzi z tym odświeżeniem dns ?? ?

Opublikowano

powie mi ktoś jak mam się zalogować na stronie ? Jak loguje to wyskakuje mi to http://scr.hu/1hvd/yiyyx jak usuwam to zaloguj to przerzuca mnie na główną z powrotem próbuje zalogować się znowu i to samo ;////  i o co chodzi z tym odświeżeniem dns ?? ?

wpisz w tej samej przegladarce od nowa astilia.pl (w nowej karcie) i bedziesz juz zalogowany na str.

sygna1.png

Opublikowano

Z PD czy bez PD exp powinien zostać zmniejszony. To jest Hard, wbiją max lvl w parę dni to nieciekawie będzie. 

"Serwer to Hard/Medium, do pewnego poziomu jest nawet łatwo a potem robi się już trudniej".Czytanie ze zrozumieniem nie boli ;)

Opublikowano

"Serwer to Hard/Medium, do pewnego poziomu jest nawet łatwo a potem robi się już trudniej".Czytanie ze zrozumieniem nie boli ;)

Czytałem ze zrozumieniem. Zobaczymy jak będzie po tygodniu. ;)

Opublikowano

Prosiłbym o licznik graczy ONLINE. Bo nie wiem czy w IS'a ładować  xD. 120 zł piechotą nie chodzi  xD.

Opublikowano

wejdz sprawdz ilu ludzi jest..

Jestem w grze, ale wszyscy w M1 nie siedzą. A na oko to chłop w szpitalu zmarł  xD.

Opublikowano

lol, dojebal, m2 zapelnione na wszystkich kanalach i wgl

A co to ma do rzeczy? Chcę wiedzieć dokładnie ile osób gra... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...