Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Daj screena z komendy ile jest online, bo nie wierze ze 2k.

Opublikowano

Daj screena z komendy ile jest online, bo nie wierze ze 2k.

Wątpie, że podadzą dokładne statystyki, do tego dochodzi fakt, że reklamę robił DjPallaside (jakoś tak) a on z metinem ma niewiele wspólnego, więc Ci gracze którzy przyszli dzięki niemu równie szybko odejdą (według mnie to jest około 30%), taka sama sytuacja byłe kiedyś na azmalu gimper zrobil filmik, po tym filmiku było 3k online a gdzieś tydzień później niecałe 800.

Opublikowano

Nie wiem kogo chcą oszukać z tym x5 online.

Serwer SurMistrza czyli na 2tyg. Jak te pozostałe.

Nie polecam ze względu na klamiliwą Administrację.

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Dajcie SS z m1. Sporo to powie o liczbie online ... Tylko nie tłumaczcie, że wszyscy na spotach, już widzę jak te 2.000 osób expi w tym samym czasie ;p

Opublikowano

super kupiłem sobie militara militara nie ma xD

aha info teraz sie pojawiło prosze nic nie kupować z is :) dziekuje dobranoc, mam nadzieje ze odzyskam mojego konia wojskowego wiecie ile to mnie kosztowało nerwów i pracy? 17zł nie chodzi piechoto, nie jestem bogaty, nie spie na pieniądzach prosze o zwrot...

nawet na chleb i smalec nie bede miał, przecie rodzina mnie wyrzuci z obory :/

Opublikowano

można poprosić jakieś ssy ? z M1 albo Expowiska ? xD 

Opublikowano

Hmm ciekawe dlaczego liczba ludzi online jest ciągle podzielna przez 3? 1926, 1929, 1932, 1899, 1890, 1896. To jest tak specjalnie ustawione? :3

Wszedłbym na serwer w oczekiwaniu na inny, ale nie chce grać 5 dni na hardzie ^^

Wyjaśnicie z tym licznikiem x3?

Wg. moich wyliczeń wszystko w statach jest podzielne przez 3, więc jaki wniosek idzie? To raczej nie przypadeg  xD

Graczy Online 1890

Zarejestrowanych kont: 5601

Zarejestrowanych postaci: 3540

Zalogowanych: 1890

Zalogowani w ciągu 24H: 3330

Przedmiotów: 119964

@2UP

Cytat ze strony: prosimy nie kupowa? chwilowo nic z isU!

tenor.gif

Opublikowano

Hmm ciekawe dlaczego liczba ludzi online jest ciągle podzielna przez 3? 1926, 1929, 1932, 1899, 1890, 1896. To jest tak specjalnie ustawione? :3

Wszedłbym na serwer w oczekiwaniu na inny, ale nie chce grać 5 dni na hardzie ^^

@2UP

szkoda że miałem odpalonego IS od 10 minut to se od razu zakupiłem, jak na profesjonalizm przystało powinno wszystko chodzić, przecie nie bede odświeżał głównej po jakieś info napisane drukiem 2mm :vvv info w grze by mmogli chociaż dać ale po co :v

CO DO LICZNIKA XDDD ZAŚMIAŁEM BARDZO

Opublikowano

Wg. moich wyliczeń wszystko w statach jest podzielne przez 3, więc jaki wniosek idzie? To raczej nie przypadeg  xD

Graczy Online 1890

Zarejestrowanych kont: 5601

Zarejestrowanych postaci: 3540

Zalogowanych: 1890

Zalogowani w ciągu 24H: 3330

Przedmiotów: 119964

@2UP

Teraz Zalogowanych: 1740 

Daj admin ss'a z komendy ile graczy online, bo nie chce mi się w ciemno pobierać.

Opublikowano

Hahahaahaha już Gumis shackował? <3 Info ze strony, aż mi się Aurion przypomniał :3 Beka z typa, gz serwer, licznik x3 należało się

HACKED BY GUMIS POZDRAWIAM SURMISTRZA, W KONCU JA NIC NIE UMIEM :( EQ Z NAVI REDKI M1 KOWAL

tenor.gif

Opublikowano

No to pograliśmy... Kurwa mać.. Co za zjeby hakują innym serwery. Banda zjebanych lamusów.

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...