Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ilu tutaj bedzie gralo ludzi ?

+1000 ??

jeśli prezentacja jest od wczoraj, a już jest ponad 2k zrobionych kont, to wydaje mi się że będzie ponad 1k online

1363095337-U286162.png
  • Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nadal jestem ciekawy czy uda Was się namówić Gimperra do serii z tego serwera  :D

*Serwer ciekawy,mam nadzieje,że troche postoi i administracja zadba o dobrą zabawe .

#rein

Opublikowano

1. PD tylko za SO, gdzie jest to bezsens

2. IS nie ma aż tak dobrych cen

3. PPK i lizak w is.

4. Cennik psc porażka.

Na dzień dzisiejszy, sądzę, że serwer postoi tydzień 1-2

Opublikowano

hmmm

jedni chca 25k nowosci inni wola bardziej old nie zadowoli sie kazdego 

zmiana klasy odradzam 

SM-y mozna ponoc z metkow zdobywac wiec nie tak zle 

zobaczymy jak to bedzie 

mam nadzieje ze dobrze 

powodzenia

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Serwer prezentuje się bosko, na pewno zawitam. Czy otwierając szkaty na 75, również jest szansa na broń 75, czy tylko za wymiane szkat ripa?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Moim zdaniem reklama nie wypali , na stracie max 500 osób. Ale zobaczymy ;)

To czemu 2300 zarejestrowanych, a wczoraj było 1500?

ponawiam pytanie, ile ku do G?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ja bym tam chciał Zmianke skili w is ale nawet za 30 zł:) Usuńcie ulepki do 30 lv , na pierwsze 24 godzin od startu dajcie trochę więcej expa, wtedy dużo osób bd grało ,a inni co mieli na oku ten serwer zobaczą,że trochę osób tu gra i zawitają:)

Opublikowano

Ja bym tam chciał Zmianke skili w is ale nawet za 30 zł :) Usuńcie ulepki do 30 lv , na pierwsze 24 godzin od startu dajcie trochę więcej expa, wtedy dużo osób bd grało ,a inni co mieli na oku ten serwer zobaczą,że trochę osób tu gra i zawitają :)

Zmianka skilli w is'sie pierw wbija wp'kiem max lvl potem zmienia na bm'a i płacz, że ma najebane ulepków i innego badziejstwa, ma full eq i płacz, że rozpierdala wszystko co się rusza..

Moim zdaniem zmianka skilli powinna być totalnie wyjebana ze serwera. 

Pozdro

Opublikowano

Dokładnie jak up. Ulepki do 30 levela są nie potrzebne , od 30+ zgadzam sie. Barodzo dobry pomysł z tym expem an start , tym się przyciąga graczy a nie odpycha. Żeby tylko start odbył się bez żadnych problemów to  może coś tu ludzi zawita ;)

Co do zmianki skili - powinna zostać wycofana.

Opublikowano

Kont przybywa jak głupich, maszyna i zabezpieczenia "prezentują" się dobrze, ciekawe jak będzie w rzeczywistości.

Dokładnie jak up. Ulepki do 30 levela są nie potrzebne , od 30+ zgadzam sie. Barodzo dobry pomysł z tym expem an start , tym się przyciąga graczy a nie odpycha. Żeby tylko start odbył się bez żadnych problemów to  może coś tu ludzi zawita ;)

Co do zmianki skili - powinna zostać wycofana.

Przecież nie ma zmianki skilli w IS..

ZjaranaPanda

Opublikowano

Kont przybywa jak głupich, maszyna i zabezpieczenia "prezentują" się dobrze, ciekawe jak będzie w rzeczywistości.

Przecież nie ma zmianki skilli w IS..

Sie zobaczy , lecz mam jakieś wątpliwości do Administracji tylko nie wiem czemu.. Wydaję mi się że sobie nie poradzą z utrzymaniem serwera. Obym sie mylił ;)

Opublikowano

55 czy 10 Ku trzeba ,żeby do G1 wsadzić skille ? 

Nie dałoby rady 30 min za 1 medal ponieważ Ci co kupią certyfikat na start będą strasznie do przodu  a tak to 1 dzień starczy żeby zrobić tego konia.

Jak jest z ulepszaniem ? chodzi mi ile jest % np żeby zrobić zbroje na 18lvl +7/8/9 ? 

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

ja proponuje zeby medale mozna bylo czytac co sekunde, przecież boj to jest podstawa do expa w v2 czy nawet na v1, a jesli jest to hard z nutką medium to tymbardziej ten koń powinien być łatwiejszy :)

co do czytania ku, proponuje zrobić też co 30min - do godziny, ze wzgledu na to ze duzo ludzi, przyklada wage wlasnie do skilli na start, a jeśli ma się robić co 4 godziny jeden poziom skilla, który nie zawsze nam wejdzie to lekka przesada jest. Ogólnie to jestem za wprowadzeniem zwoi egzo i rad i normalnemu wbijaniu skilli :)

Opublikowano

Prezentacja nie powala na kolana 

-Serwerów hard jest od zaje*****

-Nie wybijecie się na hardzie :)

-Wszystko co jest na waszym serwerze jest na mpcforum :)

-Nic nowego

-Max 500 osób na starcie

Mimo to życzę powodzenia serwerowi  

Opublikowano

Prezentacja nie powala na kolana 

-Serwerów hard jest od zaje*****

-Nie wybijecie się na hardzie :)

-Wszystko co jest na waszym serwerze jest na mpcforum :)

-Nic nowego

-Max 500 osób na starcie

Mimo to życzę powodzenia serwerowi  

Nie z taką reklama 500os + 1k jak już :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co do isa. Egzo i Rady są za tanie.50 zmianek za 250sm? Zdecydowanie za tanio za 15 zl  ma sie 500zmianek .... Reszta jest okej  ;D

Warto się interesować tym privem ?

Bo widzę wielkiego zainteresowania jakiegoś nie ma ;)

4h przed startem jest 150 osób przeglądających ten temat. Przy takiej liczbie przeglądających temat na starcie serwera jest kolo 400 osób a zauważ że zainteresowanie będzie kilka razy większe 30min przed startem więc o graczy sie nie martw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...