Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negoria.pl Start 4 maja godzina 18:00! [Dedyk] [Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 543
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko zniosę. ... ale bojowiec żeby za is kupić ;c co gracze mają szanse z początku grając z buta bijąc niedźwiedzie do graczy którzy pocisną w 10 min na dolinę z boja :) ...

Opublikowano

a gdzie jakies dungeony ? wo dc ww bramy piekiel ? serwer sie znudzi po 3 dniach 

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Wszystko zniosę. ... ale bojowiec żeby za is kupić ;c co gracze mają szanse z początku grając z buta bijąc niedźwiedzie do graczy którzy pocisną w 10 min na dolinę z boja :) ...

Nie wiem czy wiesz ale na kazdym hardzie bojowiec w is to normalka, ze gracze, ktorzy uzywaja is beda mieli łatwiej. Taki problem dropic medale?

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale na kazdym hardzie bojowiec w is to normalka, ze gracze, ktorzy uzywaja is beda mieli łatwiej. Taki problem dropic medale?

Rozumiem na jakiś medium gdzie bojowiec nie stanowi dużej różnicy ale na Hardzie... za nim zrobisz bojowca się domyślam to możesz pomarzyć o jakiejkolwiek topce :)

zresztą co tu dużo mówić, - hajs stanowi wszystko

Opublikowano

wierzchowce z isu np na  480h jest że można go używać 480 h czy że po takim czasie wygaśnie ??

Wygaśnie jak będziesz używał, a tak to nie. :P

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Przecież w prezentacji masz napisane że dostajesz wierzchowca na start z którego będziesz mógł bić i jest on na 3h :) 

Opublikowano

Przecież w prezentacji masz napisane że dostajesz wierzchowca na start z którego będziesz mógł bić i jest on na 3h :)

2h

To w końcu ile KU do G? Bo nikt nie chce się na ten temat wypowiedzieć, nie wiem czemu. :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Rozumiem na jakiś medium gdzie bojowiec nie stanowi dużej różnicy ale na Hardzie... za nim zrobisz bojowca się domyślam to możesz pomarzyć o jakiejkolwiek topce :)

zresztą co tu dużo mówić, - hajs stanowi wszystko

I tak kolego bez reszty isu nie masz co marzyć o Topce. Nie zrozum mnie źle ale taka prawda nie masz co walczyć o pierwsze wróżki bez isu ;) nawet grając długo i na farcie bo nie zapominaj że topka nie śpi :D

Opublikowano

ile % na wejscie medalu ?

ps ;  zwiększony resp x3 i  z metinów leci "po kilka książek" to skille nie będzie problem jak i nie bedzie zarobku na ku ;/

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Dziwne ja już mam konto na podanym mailu na tym serwerze a pierwszy raz się rejestruję wtf? Stara baza danych z jakiegoś przeszłego priva?

Opublikowano

Możesz dać dowody? Jeśli nie masz to się proszę nie wypowiadaj

Sprawdź ile jest graczy, potem odśwież i zobacz o ile graczy skoczyło, sprawdzaj tak co chwile. 

Jak ci mało będzie to zrób drugie konto i sprawdź o ile wskoczy założonych kont. ;)

Na 100% licznik podkręcony x3. Odświeżaj stronę i patrz. ^^ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...