Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo ludzie, którym nie wyszedł serwer ddosują, trzeba poczekać aż się znudzą, ale Sco dzisiaj chyba kupuję ochronę, także lagi mniejsze będą. 

na darmowym hoscie nie mozna dokupic  :)

pisales podbno ze lagi sa nie odczuwalne :) ojj powiem ci tak ze xOwca zrobil  fajny server i co ? 

na tym servie sa takie zmiany jakie byly na servie u xowca   tak ze sco tylko robi to co xowca mial zrobione :)

typu wc   typu wieza :)  no coment ...

nie działa wiedźma, lochy gildijne, nie da się pisać na czacie szkoda :(

czyli to samo co na innych serverach heh :)

lecz jest 1 ale u owcy bylo lepiej owca przynjamniej edytowal  bony itemkow  i % eliksirow a tu co ?

nic gotowiec  tylko nazwy pozmieniane 

i zaraz bedzie BÓL DUPKI    zaczną wypisywac  "ty jestes nudny" "sam jestes nudny"

"jestes taki madry zrob wlasny"

pozdro ...

ahh te bajki  sCOtUBE

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dopiero jak wbije to zobacze czy sie da, to jak oni niby dodaja i maja po 100k pdst?

@Edit albo Scotube ma nas w dupie al go nie ma :)

Opublikowano

Wiem ale byl na MPC napisalem mu na PM chyba ze jest popularny i dostaje po 100 wiadomosci to mozna mu wybaczyc :*

Opublikowano

Mam wrażenie że z dnia na dzień jest coraz więcej lagów na serwerze.. :/ w 1,5 godzine zdołałem dobić z ~30 przygód przez te lagi :C normalnie to już z 100powinno być xD

~Edit.

Jak wygląda system Grzybków?

Widziałem, że na start ma się 500grzybów i co jakiś czas mi dodaje po 20grzybów z przygód, to dodaje losowo z eventu czy też jest jakiś patent na to?

Gdy mi się skończą grzyby to mam jakiś reset spowrotem do 500? Co tydzień grzyby są resetowane? Czy jak to jest?:3

Opublikowano

Siema chce do jakiejś gildii mam 245 lvl jak na razie wciąż wzrasta i gram od 07.05.2014 roku :) pozdrawiam grałem na s25 i tam mam 147 lvl :)

SZUKAM GILDII DOBREJ MAM 245 lvl  NICK    Aniel 

Nick Aniel 

Opublikowano

Tak btw. można prosić o dokładną instrukcję instalacji apki? Iż ja:

Tworze folder na kompie, wrzucam tam te pobrane pliki, wrzucam ten folder na tel, lecz ten folder nie jest wyszukiwany przez mój tel. ;/ 

Używam aplikacji 'Menadżer plików' - instalke flappy bird 1.3 pobraną na kompie mi wyszukało żeby nie było

Opublikowano

Lagi są bo banda idiotów myśli że zamknę serwer przez kilka dosów z cmd - hahaha xD

A co do szaty graficznej nic nie zrobiłem bo dzisiaj ma urodzinki CheaterMan :)

Zaraz pomyślę nad tą wieżą 24h.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Lagi są bo banda idiotów myśli że zamknę serwer przez kilka dosów z cmd - hahaha xD

A co do szaty graficznej nic nie zrobiłem bo dzisiaj ma urodzinki CheaterMan :)

Zaraz pomyślę nad tą wieżą 24h.

gdzie ta twoja machina zagłady pochłaniająca ddosy :) ?

z cmd ? nie wydaje mi się  kolego  z cmd nie ma takich lagów :)

a po 2 większość stron ma coś takiego jak anty-cmd :) no ale  spoko

(ja nie mam nic z tym wspólnego  bo nie  pcham palców w gówno :) )

takie info ;)

1gb/s  :P

pozdrawiam :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witam , moglby ktos mi powiedziec dlaczego jak najezdzam na itemek to on mruga (tak jakby sie refreshowal pokazuje np jakis epik wszystkie cechy 4 i pojawia sie i znika tak co 0,3 s )

76561198058318404.png

Opublikowano

Witam , moglby ktos mi powiedziec dlaczego jak najezdzam na itemek to on mruga (tak jakby sie refreshowal pokazuje np jakis epik wszystkie cechy 4 i pojawia sie i znika tak co 0,3 s )

dlatego że są ddosy  i to są tak zwane lagi kolego ;)

Hmm zróbcie na początek wojny gildii ;). Wtedy nie będzie takiej nudy 

ile razy to ludzie mówią i mówili  dla niego   xD

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...