Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego nie działa możliwość pominięcia misji w piwiarni za 1 grzybka? :(

Przy okazji chyba znalazłem buga : część statystyk w pvp (np. hp) nie zgadza się z tym co ma dany gracz gdy patrzymy w oidglądzie. W przypadku hp w pvp jest go więcej. <_<

Jeśli chodzi o pvp rzadko widać uderzenia wroga, jedynie hp samo spada, po zakończonej walce. Najczęściej widzę jedynie 1 własne uderzenie. :angry:

Pozdrawiam. ;)

Ponieważ w profilu nie pokazuje statystyk razem z potami ;)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie działa możliwość pominięcia misji w piwiarni za 1 grzybka? :(

Przy okazji chyba znalazłem buga : część statystyk w pvp (np. hp) nie zgadza się z tym co ma dany gracz gdy patrzymy w oidglądzie. W przypadku hp w pvp jest go więcej. <_<

Jeśli chodzi o pvp rzadko widać uderzenia wroga, jedynie hp samo spada, po zakończonej walce. Najczęściej widzę jedynie 1 własne uderzenie. :angry:

Pozdrawiam. ;)

To nie jest bug. W podglądzie postaci widzisz mniejsze ilości bo jak użyjesz potów to nie pokazuje w statach, że ci dodało a na arenie, karczmie czy lochach widać wszystko. Mam nadzieje, że napisałem zrozumiale :)

Najnowsze hacki Metin 2 i nie tylko !!! Każdy hack jest przeskanowany i nie ma żądnych wirusów !! Zapraszamy do rejestracji i testowania !!!

<a href="www.zarabiamtu.cba.pl">Zapraszam !</a>

Opublikowano

Spoko, dzięki.

A dlaczego gdy chcę z kumplami zrobić wyprawę na "Brodzik" w gildii to wyskakuje komunikat: "Atak nie jest możliwy!"? :(

Odpowiednia ilość funduszy została ulokowana, więc w czym problem? :angry:

sabaton_walpaper_by_polandgho0st-d3hle8l.png

intel_core_i7_extreme_edition_zeusbox_com_h162011-1280x800.jpg

Feel the power of my CPU

Opublikowano

Nie ma lochów gildi , ataków ani w całości działającej wieży . Ludzie przeczytajcie poprzednie strony tematu ... Wszystkie bugi co teraz zgłaszacie już dawni były zgłoszone ... To tylko serwer na gotowych plikach..

nostaleh.png
Opublikowano

Przez dłuższy czas jest coraz gorzej,, nie ogarniam co sie dzieje bo strony lecą jak durne.... nie wiem co z serverem ale już nie zagram :/ lagi,pominięcie.. Sco co się dzieje?

Opublikowano

To tutaj ktoś jeszcze jest xD ? się dziwie bo ten server to szajs na gotowych plikach sami nic nie umieją zrobić więc poco tracić czas :D

Opublikowano

Boze ... Admin lagi mam w chuj te same... wiec po jakiego było wyłączać pomijanie ???? ...

włączpomijanie i ogarnij lagi

KTO JEST ZA KLIKA            LIKE

Opublikowano

jugens, całe dni przesiadywałeś tutaj a zostawiłeś dział WOTA i Cie zdegradowano hahahha XDDDDD

Opublikowano

Wieża zbugowana, lagi, nie da się atakować gildii, brak lochów gildii, masa bugów, topka na botach jedzie. Nie widzę sensu gry, do póki nie zostanie to naprawione.

Opublikowano

*facepalm*

Sam odszedłem, jakby mnie zdegradowano, nie miałbym ex ...

Sco żyjesz ty wgl ?

hehehehhehehe śmieszny jested bo bólu, nie wykonywałeś swoich obowiazkow tylko było: "sco kiedy zrobisz, sco kiedy bedzie wc, sco kiedy usuniesz boty", żałosne zachowanie z twojej strony.

Lagi na serwerze sa masakryczne, nie da sie grac, ddosy <3333

Opublikowano

hehehehhehehe śmieszny jested bo bólu, nie wykonywałeś swoich obowiazkow tylko było: "sco kiedy zrobisz, sco kiedy bedzie wc, sco kiedy usuniesz boty", żałosne zachowanie z twojej strony.

Lagi na serwerze sa masakryczne, nie da sie grac, ddosy <3333

Hahahaha człowieku, nie miałem chęci do moderowania to zrezygnowałem tak ? Spytaj juriego nawet, że temat zakładałem.

Żałosne ? Żałosny to ty jesteś ;) Widzę, lepiej wiesz ode mnie co robiłem, tylko złe info masz.

@ScoTube

Kiedy ogarniesz topkę ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...