Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to się kolego nazywa brak praw autorskich :)

zapewne aż edytują całą gre heh

Witaj  PXXXXX DXXXXXX

Dziękuję za informację. Sprawa zostanie przekazana do administracji niemieckiej. 

Pozdrawiam

Ignis

Community Manager

Playa Games GmbH

Alstertor 9

XXXXXXX

XXX  * ************* * VAT ID ***********

xD Jakiś ss?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to się kolego nazywa brak praw autorskich :)

zapewne aż edytują całą gre heh

Witaj  PXXXXX DXXXXXX

Dziękuję za informację. Sprawa zostanie przekazana do administracji niemieckiej. 

Pozdrawiam

Ignis

Community Manager

41973984943606314361.png

Playa Games GmbH

Alstertor 9

XXXXXXX

XXX  * ************* * VAT ID ***********

szkoda ze    offnołeś server    no ale zobaczymy co z tym zrobią :)

Szanowny jugens22, wygrał na loterii 1 mln zł.

Sprawa została poczęta, wysyłamy mu już pieniądze.

Widziałeś ? ;o Co ja z robię z taką kasą 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@up polecam teraz raportować wszystkie privy do gier, nawet tego sf, który reklamujesz w swoim podpisie. Nie ogarniam ludzi muszących na siłę uprzykrzyć innym życie

Opublikowano

Czemu mi nie działa wyswietla mi sie ze połaczenie z serwerem zostało przerwane prawdopodobnie nie masz połaczenia z internetem lub na serwerze trwaja prace modernizacyjne u mnie wszystko jest okey jest tak o samego rana 

Opublikowano

Server OFF narazie, nie wlaczajcie dopoki nie ogarniecie botów albo s2 . Bo nie ma sensu sie z tym bawic.

Opublikowano

No przepraszam ale kibelek zrobiłem dzisiaj o 15:00 więc możesz wziąć swój kod i wracać na swój serwer. Nie mam zamiaru się przed tobą tłumaczyć czy przed kimś innym bo my żyjemy w 2 innych światach jakby nie patrzeć :) Na twoim miejscu nie rozpoczynałbym flame.

Więc radziłbym jak najszybsze opuszczenie tematu i dalsze robienie gier na darmowych hostingach :)

Ale proszę ja czekam na zgłoszenie o prawa autorskie :D Będę miał co poczytać na mailu :)

//Czas na urlop serwerowy bo nie wytrzymuje już :P

Widzisz, gdybyś czytał temat i brał pod uwagę to co piszą ludzie to zauważyłbyś, że ten kod wstawiłem jakies 3-4 dni temu w ten temat, jednak jesteś lekko przerażony i zdezorientowany - broniąc swój honor którego prawdę mówiąc już nie masz wytykasz mi serwer na darmowym hostingu - lecz nie okłamując, mogłem go postawić na płatny hosting lecz wiedziałem jak to się skończy na dłuższą metę - ty widocznie faktycznie żyjesz w swoim świecie i tego nie zauważyłeś, że posiadanie takiego serwera może skończyć się lipką. Urlop - pewnie wykończyło Cię "skrypcenie" kodu, co? XDDDD

Co do tematu nie opuszczę go i w wolnych chwilach będę zerkał tutaj jak coraz bardziej się pogrążasz. :)

Opublikowano

Widzisz, gdybyś czytał temat i brał pod uwagę to co piszą ludzie to zauważyłbyś, że ten kod wstawiłem jakies 3-4 dni temu w ten temat, jednak jesteś lekko przerażony i zdezorientowany - broniąc swój honor którego prawdę mówiąc już nie masz wytykasz mi serwer na darmowym hostingu - lecz nie okłamując, mogłem go postawić na płatny hosting lecz wiedziałem jak to się skończy na dłuższą metę - ty widocznie faktycznie żyjesz w swoim świecie i tego nie zauważyłeś, że posiadanie takiego serwera może skończyć się lipką. Urlop - pewnie wykończyło Cię "skrypcenie" kodu, co? XDDDD

Co do tematu nie opuszczę go i w wolnych chwilach będę zerkał tutaj jak coraz bardziej się pogrążasz. :)

Czas posypać trochę oczyścić temat z ludzi niepotrzebnych tutaj i tylko spamujących.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Serwer zostal zraportowany za darmowy hosting. Posiadal tylko domene z nazwa.pl i nic wiecej.

Sprawa zostala zgloszona na policje  bo to jest karalne:

§ 3 Prawa autorskie i prawa do użytkowania

Operator oraz, ewentualnie, odpowiedni artyści / licencjodawcy są posiadaczami praw imiennych i praw autorskich do Gry. Operator zachowuje wyłączne prawo do użytkowania Gry. Zabrania się powielania lub wykorzystywania materiałów graficznych, dźwiękowych, filmowych i tekstowych w innych elektronicznych lub drukowanych publikacjach bez uprzedniej wyraźnej zgody Operatora. Powyższy zakaz dotyczy wszelkich rodzajów użytkowania (TV, internet, radio, streaming online, e-mail, druk itd.). Jakiekolwiek wykorzystanie Gry w celach komercyjnych wymaga wyraźnej pisemnej zgody Operatora. W razie pytań lub wskazówek, lub gdy istnieje podejrzenie naruszenia praw autorskich lub praw imiennych, prosimy jak najszybciej skontaktować się z Operatorem. Operator niezwłocznie zajmie się wszelkimi uzasadnionymi wskazówkami tego typu.
Opublikowano

Serwer zostal zraportowany za darmowy hosting. Posiadal tylko domene z nazwa.pl i nic wiecej.

Sprawa zostala zgloszona na policje  bo to jest karalne:

§ 3 Prawa autorskie i prawa do użytkowania

Operator oraz, ewentualnie, odpowiedni artyści / licencjodawcy są posiadaczami praw imiennych i praw autorskich do Gry. Operator zachowuje wyłączne prawo do użytkowania Gry. Zabrania się powielania lub wykorzystywania materiałów graficznych, dźwiękowych, filmowych i tekstowych w innych elektronicznych lub drukowanych publikacjach bez uprzedniej wyraźnej zgody Operatora. Powyższy zakaz dotyczy wszelkich rodzajów użytkowania (TV, internet, radio, streaming online, e-mail, druk itd.). Jakiekolwiek wykorzystanie Gry w celach komercyjnych wymaga wyraźnej pisemnej zgody Operatora. W razie pytań lub wskazówek, lub gdy istnieje podejrzenie naruszenia praw autorskich lub praw imiennych, prosimy jak najszybciej skontaktować się z Operatorem. Operator niezwłocznie zajmie się wszelkimi uzasadnionymi wskazówkami tego typu.

hahahahahahhahahhahahahahhahahahhahaahhahaha xD padłem xD ale mi rozrywkę dajecie :D

Serwer on.

Opublikowano

@Sco zamień jeszcze " warta" na strażnik browaru  i będzie git xD
Przy okazji, fajnie że zmieniłeś dodawanie na +25 za kliknięcie. Nie będzie już trzeba siedzieć długo przy dodawaniu statów

Opublikowano

@Sco zamień jeszcze " warta" na strażnik browaru  i będzie kit xD

Przy okazji, fajnie że zmieniłeś dodawanie na +25 za kliknięcie. Nie będzie już trzeba siedzieć długo przy dodawaniu statów

Ciekawy pomysł, dodane.

Teraz idę coś pomyśleć z tym logiem w grze bo miałem to zmienić na starcie. :X

Opublikowano

Jak myślisz nad logiem to mam propozycję. Można by użyć tego zwoju co jest w prezentacji serwera i zostawić na nim sam napis Mythical Games, best online game czy coś w tym stylu. No i jeśli już zmieniasz nazwy w menu żeby problemów nie było, to zbrojownię bym zmienił na arsenał a gabinet magii na alchemik.

Opublikowano

@ScoTube

Jak już robisz całość po polsku to zrób wszystko bo głupio to wygląda :)TjoKIM8.png

PS. Czas przejąć topke (5 kont na bocie xD )

Jak już macie botować to ustawiajcie tak aby nie lagował serwer bo nie jestem w stanie wyłapać każdego.

A co do tłumaczenia to chciałem urozmaicić trochę ale dzięki za uwagę.

//edit: GameKuba : to akurat ja Tobie nie zrobiłem bo nic z mojej reklamy nie ukradłeś jako jedyny.

Opublikowano

Jak już macie botować to ustawiajcie tak aby nie lagował serwer bo nie jestem w stanie wyłapać każdego.

A co do tłumaczenia to chciałem urozmaicić trochę ale dzięki za uwagę.

//edit: GameKuba : to akurat ja Tobie nie zrobiłem bo nic z mojej reklamy nie ukradłeś jako jedyny.

Boty są ustawione prawidłowo 2s :D

Jeszcze wszystkie konta działaj.

I co do tej grafiki to zmień, będzie fajniej się grało i ty problemu nie będziesz miał

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Sco mam taki problem jest bug na grzyby mam na koncie bardzo duzo grzybów na minusie bo za duzo wpłaciłem do gildii xD da sie cos z tym zrobic aby to wyprostowac ?

Opublikowano

@ScoTube i gdzie te oczyszczanie botów o 16 ? ;x

http://scr.hu/2wtq/yygvl

Zresztą sam zobacz jak wygląda top 15

CO TO KURWA MA BYĆ ?

http://scr.hu/2wtq/trs1s

NAPRAWCIE TEGO JEB BUGA ZE STATAMI BO TO JEST PARODIA, KOLEJNY 70K PODSTAWY ..

Ten to wgl rekord jebnął 120k ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...