Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieciaki ?

Ile ty masz lat ? 12 ? Chyba swojego głosu nie słyszałeś "dzieciaku" 

Jak Ci się zmieni głos, to możemy pogadać ;)

WC dalej tylko jedna ofiara, kiedy będą wojny gildii ?

Up:

I tak bana dostaniesz, przeczytaj co napisał admin ;)

Hhahaa jakie bugi człowieku ? Mam zbugowaną wieże i jedyne co teraz robię na serwie, to szukam sobie eq i pvp ...

Przedchwilą napisałes że 14, więc się zdecyduj, sam zapewne masz 10 lat i życia nie widzisz poza komputerem ;]

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

SŁYSZY MNIE KTOŚ NIE MOŻNA ZMIENIĆ HERBU GILDI

Mów głośniej bo cie nikt NIE SŁYSZY... są ważniejsze sprawy niż jebany herb.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Up:

Są ważniejsze rzeczy, niż jakieś głupoty.

Muszą naprawić wieże, wojny gildii, lochy, woja itp.

VSVP ma idealny opis na swoim magu, trzymam się go, więc zakończę tą dyskusję :D

A co do gildii, to w sumie sami ludzie do mnie piszą w sprawie rekrutacji i do oficerów.

I nie pisz nic na temat spamu, bo nie wiesz co to jest.

Zresztą widziałem sam masz prezentacje gdzieś.

PS : I tak dostaniesz bana ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

SŁYSZY MNIE KTOŚ NIE MOŻNA ZMIENIĆ HERBU GILDI

Jak mam kurwa słyszeć co piszesz?  BĘDĄ DZIAŁAŁY PO UPTADE

Opublikowano

Jak już robisz to WC to jak dojdziesz do tego jak to edytować, proponuję spłukiwanie itemów co 20/25 minut . Myślę że taki czas będzie optymalny

Opublikowano

Co ma mutacja do wieku? 30 latek może nie mieć mutacji i co ? gówno, widzisz chociaż umiem robić filmiki a ty tylko umiesz srać pod siebie

Żeby gildia była pro, musi każdy być w topce ? Zbiera tylko ludzi poprzez spamowanie gdzie kolwiek się da, na mpc forum na pw, na forum serwa na pw w grze na pw, będzie kupował za niedługo żeby do niego przeszli, a i tak jest słaba ;]

Każdy przechodzi mutację głosu, ale tego uczą dopiero w gimnazjum więc jak wyjdziesz z podstawówki to się tego dowiesz ;)

Umiesz robić filmiki hmm, ja też potrafię odpalić program do nagrywania i wrzucić to na YouTube ale wstyd byłoby mi pokazać taki shit za przeproszeniem :D

A co do gildii to sam sobie przeczysz... skoro jest w topce to znaczy, że jest dobra prawda? 

Skończ się pogrążać chłopaczku.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Hmm przeszedł ktoś tego ziomka ? On jest nie do zabicia. Od 30 lv nie moge go ubić.

1399126500-U1088022.png

Opublikowano

Każdy przechodzi mutację głosu, ale tego uczą dopiero w gimnazjum więc jak wyjdziesz z podstawówki to się tego dowiesz ;)

Umiesz robić filmiki hmm, ja też potrafię odpalić program do nagrywania i wrzucić to na YouTube ale wstyd byłoby mi pokazać taki shit za przeproszeniem :D

A co do gildii to sam sobie przeczysz... skoro jest w topce to znaczy, że jest dobra prawda? 

Skończ się pogrążać chłopaczku.

Taki shit, boisz się "popisać" swoim 12'nasto letnim głosikie

Kto się pogrąża ten sie pogrąża, ty już zabłysnąłeś swoją intelegencją, możesz już skączyć swoje mamrotanie pod nosem

Hmm przeszedł ktoś tego ziomka ? On jest nie do zabicia. Od 30 lv nie moge go ubić.

1399126500-U1088022.png

Ja się męczyłęm od 262 lv na zwiadzie, dopiero na 280 go pokonałem, a na woju na 270 padł

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

Taki shit, boisz się "popisać" swoim 12'nasto letnim głosikie

Kto się pogrąża ten sie pogrąża, ty już zabłysnąłeś swoją intelegencją, możesz już skączyć swoje mamrotanie pod nosem

"Skączyć" Bo jebne, z tego co słyszałem to Ty masz głos 12latka ;]

Własnie Ty sie pogrążyłeś ;]

1357577137-U262310.png

Opublikowano

1399126500-U1088022.png

Ja go skończyłem na około 270lv, najtrudniejszy typek, wydałem ponad 300 grzybów.

Potem masz z górki, wszystkich jedziesz ale po kapciuszku masz buga i nie możesz iść dalej.

No4eR

Słyszałeś swój głos chociaż ?

Jak ktoś chcę mogę oddać maga 200lv bodajże 

UggNk9.gif

Opublikowano

Jugens, Pestka spokój :D

Nie warto, on i tak będzie przy swoim... tak trudno wejść w profil i zobaczyć, że mam 18, a nie 12 lat tak napisał ale cóż :D

Hmm koniec kłótni :)

Ja znowu przypomnę o dokończeniu maga :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Mag dalej za słaby dmg i hp ?

VSVP dawaj dawaj na top 1 ;x

13 ludzi z gildii MPCTEAM w top 15, GJ panowie :D

No niestety ale jest to niemożliwe w obecnej chwili kiedy mag jest tak słabą postacią.

http://scr.hu/7eq/2vq88

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

"Skączyć" Bo jebne, z tego co słyszałem to Ty masz głos 12latka ;]

Własnie Ty sie pogrążyłeś ;]

Nie znasz, nie oceniaj ;] Nie wież ile mam lat, to po cholere strzelasz? Może i mam głos na 12 latka, a wiesz co ? mam wyjebane na to, ty masz zapewne mniej, bo pokazujesz swoim zachowanie ten "gigantyczny" wiek ;]

Tyle mam na temat, Sco nie ma zamiaru czytać jak pierdolicie o niczym 3 po 3 -.- Więc jak nie macie wypowiedzieć się coś na temat serwera, zamknijcie mordy.

Prezentacja gildii :

Opublikowano

attachicon.gifPrzechwytywanie.PNG

Przeszliście go?

Na tak niskim lv go nie ogarniesz :D

Nie znasz, nie oceniaj ;] Nie wież ile mam lat, to po cholere strzelasz? Może i mam głos na 12 latka, a wiesz co ? mam wyjebane na to, ty masz zapewne mniej, bo pokazujesz swoim zachowanie ten "gigantyczny" wiek ;]

Tyle mam na temat, Sco nie ma zamiaru czytać jak pierdolicie o niczym 3 po 3 -.- Więc jak nie macie wypowiedzieć się coś na temat serwera, zamknijcie mordy.

No nie "wież" ile masz lat ;x

I tak dostaniesz bana jak cheterek wróci :D

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...