Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema :)

Czemu mi pisze jak chcę w gildi iść na lochy pisze że atak jest nie możliwy choć mam wymagana sume złota i wymagany lvl   :)

Pomocy :)

Niektórym to działa niektórym nie, trzeba czekac na uptade.

Opublikowano

mi też :C Mój nick NoFe4R, nadal to samo jest, licze na odbugowanie 

http://scr.hu/0xgw/rolgz

Zapraszam do gildii NorthSide, gildia z przyszłością, oferujemy  max rozbudowaną gildie, własny kanał na ts, atmosfere, szybkie wbijanie razem z nami lvl, miłe rozmowy na ts, pomoc doświadczonych graczy w problemach/pytaniach, wymagamy lvl 1+, aktywność, poczucie humoru, kulture oraz najlepiej posiadanie TS3 z mikrofonem ;]

Rekrutacja do NoFe4R bądź mojego zastępcy QWE w grze na pw, pod tym temate, będę wchodziłi sprawdzał, ew. na TS3 gdzie ciągle przesiaduje ip: ts.bigcrit.pl kanał 37 hasło NS

Pozdrawiam.

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

znalazłem bug mozna mieć naprzykład 3 klucze i dokonczyć lochy i znów restartovać tym kluczem i można mieć duzo więcej expów i epików

wow.. ja to już znam odkąd gram na tym serwie.. czyli od początku.. ogólnie można 6 razy powtarzać lochy ;]

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

wow.. ja to już znam odkąd gram na tym serwie.. czyli od początku.. ogólnie można 6 razy powtarzać lochy ;]

A potem dostać bana za bugowanie lochów :D

2sbu2dv.png

Opublikowano

Eh, przydałaby się możliwość jakiegoś innego lvlowania. Nie wiem jak oni mają 330lvl, ale klikanie cały czas karczmy znudziło mi się po 150 

9368_gold.png

Opublikowano

Eh, przydałaby się możliwość jakiegoś innego lvlowania. Nie wiem jak oni mają 330lvl, ale klikanie cały czas karczmy znudziło mi się po 150 

Ja to wbiłem na lochach xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja to wbiłem na lochach xD

No ja również, ale jak teraz moja gra ma się ograniczać do klikania Karczmy, to już mi sie odechciewa 

9368_gold.png

Opublikowano

No ja również, ale jak teraz moja gra ma się ograniczać do klikania Karczmy, to już mi sie odechciewa 

Za kilka dni ma wejść fajny update więc warto poczekać :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Za kilka dni ma wejść fajny update więc warto poczekać :)

Poczekamy, zobaczymy :)

eh, jak to jest z tymi grzybkami ? Wczoraj miałem 1600, dziś mam znowu 500... O co kaman ? xDD

9368_gold.png

Opublikowano

Poczekamy, zobaczymy :)

eh, jak to jest z tymi grzybkami ? Wczoraj miałem 1600, dziś mam znowu 500... O co kaman ? xDD

bo jest skrypt ktory wyrównuje  do 500 grzybkow :)  dlatego radze miec mniej niz 500 grzybkow ;)

Opublikowano

bo jest skrypt ktory wyrównuje  do 500 grzybkow :)  dlatego radze miec mniej niz 500 grzybkow ;)

Jak ten skrypt dokładnie działa? Co jakiś czas dostajemy po 500 grzybów za free? 

9368_gold.png

Opublikowano

gdzie trzeba wpisywać kod z sms na grzybki ?

Na forum .

PRZESTAŃCIE SPAMIĆ O TE GRZYBY ON PEWNIE CZYTA KAŻDY POST WIĘC NIE TRZEBA  POWTARZAĆ  TEGO 30 RAZY ... 2 STRONY SPAMU O GRZYBY W PRZECIĄGU 1 DNIA

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Krótka recenzja serwera, po wbiciu 150 poziomu:
Gra się stosunkowo przyjemnie, nie ma praktycznie żadnych lagów (zdarzają się czasem momenty, że przyciski nie reagują na kliknięcia myszki); Grzybów, póki co wystarcza, choć można by pokusić się o to, aby dostawać grzyby z misji lub lochów. Szanse dostania dobrych przedmiotów są bardzo wysokie, za co duży PLUS.

Jeżeli chodzi o minusy, to przede wszystkich lochy Gildii nie działają - szkoda. WC - nie działa (co również jest dużym minusem); Kliknięcie w Lochy Gildii ma dodatkowo tę ciekawą wadę, że zeruje całe konto ze złoto - ciekawy to przypadek.

PODSUMOWUJĄC:

Dobry i przyjemny do gry prywatny serwer, który niestety również nie wystrzegł się błędów. Ogólna ocena: 6/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...