Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może zdradzą nam właściciele przybliżone wartości założonych kont, postaci oraz graczy online w trybie aktualnym? ;)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś zdaje mi się że gracz DVDBI7Ch ma jakiegoś bota ponieważ miał dzisiaj niecaly 1 k misji zrobionycha a teraz prawie 4k

Hehehehe sprawdzajcie sobie moje konto, 0 bocika ;))

Poza tym takiego gracza nie ma..

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Znalazłem buga (chyba)

W sali chwały nie można wyszkukać pozycjii gracza i nazwy (jak wpisze i klikne szukaj to stoi w miejscu) a z salą chwały Gildii jest to samo... Mój nick to GeraltZRivii

Opublikowano

Tylko w tym problem że oni nie sprawdzają tylko usuwają konto :(

Scoo wie co było z moim kontem. Miałem zablokowane lochy od wczoraj i nie mogłem expić.

Zdążyłem tak wymaxować postać, że teraz nie mam żadnych problemów w locach i stąd ten lvl ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Coś zdaje mi się że gracz DVDBI7Ch ma jakiegoś bota ponieważ miał dzisiaj niecaly 1 k misji zrobionycha a teraz prawie 4k

Nie ma.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

DVD haha beka ;d ja nie moge do towern'a wejsc, pisze mi że trza godzine czekac ;d

Jak komuś się nudzi zapraszam na TS3 ip : ts.bigcrit.pl kanał 37 hasło NS (z dużej)

jak ktos ma problemy pw do mnie NoFe4R w grze, chętnie pomogę

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

Administracjo, skoro robicie takie bajerki to chyba zwiększenie skarbca i trenera do 200% większego problemu wam nie zrobi, co? ;)

Opublikowano

DVD haha beka ;d ja nie moge do towern'a wejsc, pisze mi że trza godzine czekac ;d

Jak komuś się nudzi zapraszam na TS3 ip : ts.bigcrit.pl kanał 37 hasło NS (z dużej)

jak ktos ma problemy pw do mnie NoFe4R w grze, chętnie pomogę

Tak właśnie miałem to samo ;)

I tu musze sie Scoo zdziwić ale znowu ten sam błąd ;x

http://scr.hu/7eq/iwi7k

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Wieża będzie naprawiona dopiero 12.05 ? Trochę późno ... ;(

Zapraszam do gildii SmokeGanja , pisać : Xilent

Opublikowano

Gajos ja pokonałem , ale najdłużej na tym siedziałem xD 300 razy lajtowo go biłem i nic :D I co z tą wieżą ? Odbugowałeś ? 

Opublikowano

Odbugowałem, uważajcie na wieżę bo buguje się na 101 poziomie. Najlepiej pamiętać ostatniego mobka i go nie robić :)

Hm.. Czyli gdzieś tak ostatni mobek to 398 lv, na nim mam pozostać? Thx za odbugowanie, zrobie filmik zara z towerna tego ;d

Pokonał ktoś to ?

cyzsg4.jpg

Przydało by sie więcej hasy na 250 + bo strasznie monotonne jest ciągłe robienie misji :?

Gajos zobaczysz jak bd miał taką kolesiane na 370-390 gdzie jest to mag ma 95 mln hp i uniki nawala..

Zapraszam do gildii NorthSide w grze Shakes & Fidget na prywatnym serwerze MythicalGames.pl

Prezentacja gildii :

http://mythicalgames.pl/forum/index.php?/topic/78-prezentacja-gildii-northside-nowopowasta%C5%82ej-gildii/

Opublikowano

Jeżeli wieża ma być trudniejsza, do dajcie szybszy exp z misji, bo już mam dość klikania ;x

Trochę nudno się już robi, bez wieży, lochów, ataków gildii itp ;x

Gajos ja 300 grzybów wywaliłem i nic ...

Zapraszamy do najlepszej gildii MPCTEAM, ponad 90% graczy posiada ponad 230lv, gildia rozbudowana do 100%, czekamy na lochy.

Pisać pw do jugens4522 Minimum 180lv z szybkim rozwojem lv ;)

Kolejny bug, raz można wyrzucić gracza z gildii, raz nie można ...

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jeżeli wieża ma być trudniejsza, do dajcie szybszy exp z misji, bo już mam dość klikania ;x

Trochę nudno się już robi, bez wieży, lochów, ataków gildii itp ;x

Gajos ja 300 grzybów wywaliłem i nic ...

Zapraszamy do najlepszej gildii MPCTEAM, ponad 90% graczy posiada ponad 230lv, gildia rozbudowana do 100%, czekamy na lochy.

Pisać pw do jugens4522 Minimum 180lv z szybkim rozwojem lv ;)

Kolejny bug, raz można wyrzucić gracza z gildii, raz nie można ...

Co prawda to prawda

NUDYY,ciągłe klikanie w misje gdzie gówno hajsu leci.

Jeśli powiększykiście już lvl, to dajcie większy % też kasy

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Popieram, zwiększcie lv lub coś w tym stylu ;c

Gajos dawaj do nas do gildii ;)

Pisać pw do jugens4522 Minimum 180lv z szybkim rozwojem lv  ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Mam fajny pomysł... Czy dało by się ogarnąć że gdy sprzedajemy artefakt... to zamiast złota oddaje nam 15 grzybów

Opublikowano

Oooo Up bardzo fajny pomysł, nie musi być aż 15 grzyba, ale 10 byłoby idealnie !

Te klikanie w misje chociaż by się na coś przydało, jestem za !

Pisać pw do jugens4522 Minimum 180lv z szybkim rozwojem lv   ;)

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...