Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy prywatny serwer SFGame MythicalGames! Odkryj na nowo SFGame!

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bez obrazy ale nie widzę sensu inwestować (jeszcze) złotówek w grzyby na serwerze który jest mocno beta. Mam nadzieje że przy normalnym stracie doczekamy się wyczyszczenia bazy danych. Wiem że zaraz mnie zaczną linczować, jednak co to z przyjemność robić klaser na 250 lv lub pierwsze lochy gildyjne ze średnim lv 300+.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Po co jęczycie o te grzyby? Co kilka godzin każdemu ilość grzybów jest ustawiana na 500. Poza tym, robiąc wciąż misje zyskujemy mnóstwo grzybów, więc jakim cudem brakuje wam ich?

Opublikowano

Po co jęczycie o te grzyby? Co kilka godzin każdemu ilość grzybów jest ustawiana na 500. Poza tym, robiąc wciąż misje zyskujemy mnóstwo grzybów, więc jakim cudem brakuje wam ich?

Bo od 10 godzin skrypt nie dodaje grzybów :D

2sbu2dv.png

Opublikowano

Również sie zastanawiam jak im w kółko brakuje ... Ja dziś startowałem z 500, a po godzinie klikania karczmy miałem już 1250...

Po becie konta zostaną skasowane ?

9368_gold.png

Opublikowano

Również sie zastanawiam jak im w kółko brakuje ... Ja dziś startowałem z 500, a po godzinie klikania karczmy miałem już 1250...

Po becie konta zostaną skasowane ?

Tego sam właściciel nie wie, raz pisze tak a raz tak.

Aktualnie na serwerze gra po ~6 godzinach ogranicza się do klikania karczmy i ataków na arenie.

Dlatego mam dla was bota: http://www.mpcforum.pl/topic/1199686-dlshakes-fidget-bot-updater-sfbotupdate/

Stawiacie kilka kont na bocie i topka jest wasza ;)

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Opublikowano

CZy dziala Wc i od jakiego poziomu ??

wc dziala ale limit jest bo 1 item dziennie ale mial to naprawic ...

od 100lv

Tego sam właściciel nie wie, raz pisze tak a raz tak.

Aktualnie na serwerze gra po ~6 godzinach ogranicza się do klikania karczmy i ataków na arenie.

Dlatego mam dla was bota: http://www.mpcforum.pl/topic/1199686-dlshakes-fidget-bot-updater-sfbotupdate/

Stawiacie kilka kont na bocie i topka jest wasza ;)

ogarnij sie tempa dzido

PS CO TO MA BYC JAK MAG UNIKA CIOSY WTF ?

Opublikowano

Ogarnijcie tego woja. Na 240+ jest nie do pokaniania. Ja mam 260 i woj 180 mi 3/4 zycia zabiera.

Opublikowano

No woj też trochę koksi, mag dalej widzę nie zrobiony, dobrze, że wyexpiłem łucznika.

Kiedy naprawicie bug z wyrzucaniem z gildii ?

Dla czego kur wojownik blokuję 50% ?

Nie dość, że jest przegięty to jeszcze blok 50%

Zapraszamy do najlepszej gildii MPCTEAM, ponad 90% graczy posiada ponad 230lv, gildia rozbudowana do 100%, czekamy na lochy.

Pisać pw do jugens4522 Minimum 200lv z szybkim rozwojem lv. Wystarczy spojrzeć na TOP 30 i zobaczyć ilu nas jest  ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

ZROB TE WC :D !

No woj też trochę koksi, mag dalej widzę nie zrobiony, dobrze, że wyexpiłem łucznika.

Kiedy naprawicie bug z wyrzucaniem z gildii ?

Dla czego kur wojownik blokuję 50% ?

Nie dość, że jest przegięty to jeszcze blok 50%

Zapraszamy do najlepszej gildii MPCTEAM, ponad 90% graczy posiada ponad 230lv, gildia rozbudowana do 100%, czekamy na lochy.

Pisać pw do jugens4522 Minimum 200lv z szybkim rozwojem lv. Wystarczy spojrzeć na TOP 30 i zobaczyć ilu nas jest  ;)

pancerz absorbuje 50% obrazen max a max naprawde -10% -.- a po 2 blok to on ma 25%

Opublikowano

ZROB TE WC :D !

pancerz absorbuje 50% obrazen max a max naprawde -10% -.- a po 2 blok to on ma 25%

25% ? xD

On robi blok po 3-5 razy z rzędu czasami, potem wejdzie 1-2 strzały i znowu blok ...

Zresztą było napisane, że ma 50%

Pisać pw do jugens4522 Minimum 200lv z szybkim rozwojem lv. Wystarczy spojrzeć na TOP 30 i zobaczyć ilu nas jest   ;)

Piękny ranking :D MPCTEAM :3

http://scr.hu/2wtq/q2r6h

UggNk9.gif

Opublikowano

Teraz widać woj dominuję na wyższych lv, co widać u góry na ss.

Zmniejszcie mu blok do 25% bo to jest przesada jak ma 50%.

Dodajcie wojny gildii albo lochy gildii bo nudno jest już na wyższym lv ;x

Albo wieże odbugujcie chociaż

Pisać pw do jugens4522 Minimum 200lv z szybkim rozwojem lv. Wystarczy spojrzeć na TOP 30 i zobaczyć ilu nas jest    ;)

UggNk9.gif

Opublikowano

Teraz widać woj dominuję na wyższych lv, co widać u góry na ss.

Zmniejszcie mu blok do 25% bo to jest przesada jak ma 50%.

Dodajcie wojny gildii albo lochy gildii bo nudno jest już na wyższym lv ;x

Albo wieże odbugujcie chociaż

Pisać pw do jugens4522 Minimum 200lv z szybkim rozwojem lv. Wystarczy spojrzeć na TOP 30 i zobaczyć ilu nas jest    ;)

JAK WOJ ZOSTANIE ZNERFIONY TO ZWIADOWCA TEZ NIECH ZOSTANIE TEZ MA UNIKI CO CHWILE TAK ZE POZDRO -.-

znerf ta  pani ozimina bo ona nawet nie blokuje sie na mnie a to jest wojownik postac ...

po 2 jungle cos tam  adgd nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...